2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
vezessük vissza szerintem az 1.percre az egészet,nem?Mikaos írta: Ez igaz. Részben. Ugyanis azzal kezdődött a szitu, hogy maga a szabadrúgás kamu volt. Így a bíró lényegében kiegyenlítette a hibáját - persze tudtán kívül vszeg.
Ez igaz. Részben. Ugyanis azzal kezdődött a szitu, hogy maga a szabadrúgás kamu volt. Így a bíró lényegében kiegyenlítette a hibáját - persze tudtán kívül vszeg.ozsimiki írta:Arsenal-Pool 1-0
utolsó percben még megkegyelmezett a bíró az ágyúsokon, Gerard szabija Fabregas kezén akadt el, a feje fölött...az egyik kameraállásból úgy tűnt,bődületes gól lett volna,de nem ez számít,hanem,h vagy még1 szabi,vagy 11es.
Azért mindenesetre hozzá kell tenni, hogy szerintem az Emirates nem kicsi összeget ölt abba h a stadiont így hívják.CS0ki írta:
Most ebben mi olyan bonyolult?400 millió körüli összegbe került az Emirates, a Highbury helyén lévő luxuslakásokból nem fog annyi bejönni. A különbséget ki kell termelni. Lehet előre menekülni, drága játékosokat venni, és bízni abban, hogy a kupákból bejön annyi plussz, amivel a magas fizetéseket, igazolásokat lehet kipengetni, és mellette marad a törlesztésre is, illetve lehet a biztos utat választani, olcsón fiatalokat hozni, alacsony fizetések, de még így is az élmezőnyben maradva. Ez amúgy is talán közelebb áll Wengerhez, és eddig be is jött nekik a dolog, gazdasági szempontból kétségtelenül.
Persze ez nem azt jelenti, hogy egy csatár nem fért volna bele a dologba, és ezt az öreg Wenger elcseszte...
Bezony Ő.Azért egy ilyen oldalnak le kéne tudni normálisan a nevét.LG írta:Ő Chamakh akar lenni?levproff írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... n-2016998/
Mindenhol ezt írják.
Bár a nevét sem tudják leírni.
Ő Chamakh akar lenni?levproff írta:http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... n-2016998/
Mindenhol ezt írják.
Bár a nevét sem tudják leírni.
Szerintem nyáron jönni fog Chamakh és Upson ingyen. És én vennék egy kapust is Wenger helyében, pl. Green/Lloris. Szóval most sem számítok arra, hogy Wenger 100 milliókat fog kidobálnimiihii írta:Ti kiket vennétek meg Arséne helyében,most,h nyílik a buksza?
Most ebben mi olyan bonyolult?Most azt ki ne találjuk már, h Wenger azért nem igazol, mert sok volt a stadion felépítése.
hát pedig gazdasági szempontból Beckham leigazolásába nem nagyon lehet belekötni...h Beckham vétele a mezekből visszajött.Jó-jó
Az uccsó 6 meccsen 8 gólt lőtt, míg az előtte lévő 18-on 13-at -> erre mondtam, hogy az utolsó 6 meccsen nagy formában van. Addig csak hozza azt a szintet, amit egy world class-nak kell (ez szerintem nem lekicsinylő, hiszen Messire/CR-re is ezt mondanám).miihii írta:Nem mást magyarázok bele,csak gondoltam javítom a kijelentésedet.Akármilyen szempont alapján nézzük,Rooney az idei egész szezonban World Class módban nyomja.Volt,h társak nélkül húzta a csapatot,nem is egyszer.Angliában ez eddig az ő szezonja sztem,erre mondják,h kirobbanó forma.
Amennyire tudom,elég sok MU meccs kimarad(t) neked,így bizonyára nem ve(he)tted észre,h mekkora formában van idén Wayne.Folyamatosan!
Klasszis csatár és klasszis kapus kell. Mondjuk David Villa, kapusnak pedig...nehéz jót és mozdítható embert mondani. De ezek jelentik olykor az 1 gól különbséget.miihii írta:Nah,de ezen túllépve egy kérdés.
Ti kiket vennétek meg Arséne helyében,most,h nyílik a buksza?
Azért ebből még korántsem következik, h az mú szebben játszana, mint az Arsenal. Csak egyszerűen okkal hatékonyabb.jaja,az a csúnya,ronda, bekkelős M.U. több gólt szerzett (igaz 1meccsel többet játszva,de nem hiszem,h sok gólt szerez ma az Arsenal),és jobb BŐVEN a gkja mint a húdeszép focit játszó Arsenalnak,de még a Chelseanél is jobb (ez ma változhat,ha 4el nyernek a hazaiak).
Mikaos-nak ajánlanám ezeket az adatokat Very Happy
Igen? Úgy tudtam alapból balszélső támadó.CFirpo3 írta:Itt van Van Persie, illetve lenne, ha nem lenne sérült.gekkodan írta:ide kell egy klasszis befejező csatár
Akkor nagyon jó titkolja. Én ha meghallom a klasszis szót nem kimondottan rá gondolok, de még ha sokáig gondolkodok sem.CFirpo3 írta: Song: () véleményem szerint ő idén klasszissá nőtte ki magát.
Nem mást magyarázok bele,csak gondoltam javítom a kijelentésedet.Akármilyen szempont alapján nézzük,Rooney az idei egész szezonban World Class módban nyomja.Volt,h társak nélkül húzta a csapatot,nem is egyszer.Angliában ez eddig az ő szezonja sztem,erre mondják,h kirobbanó forma.Mikaos írta:van egy játékosnak egy alap teljesítménye. és, ha klasszisról beszélünk (pl. ő is), akkor ez az alap teljesítmény igazán jó.miihii írta: 5-6 meccsen?
Te akkor nem is nézted egészen eddig az idei szezont?![]()
ha ehhez hozzájön, hogy jó formában is van, akkor nagyokat tud alkotni. de örülök, hogy ilyen apróságba is sikerül megint belemagyarázni valami mást
No, akkor a jól informáltságról egy pár szótBarcaforever írta:Erre jöhet a kontra persze, h az Arsenalnak nincs annyi pénze, de őszintén szólva, aki ezt mondja nem vmi jól informált.Számoljuk már ki, h az elmúlt 6 évben mondjuk mennyit termelt ki az Arsenal játékos eladásból és mennyit költött rá.
Ez valóban lehet vitaalap... De ha belegondolsz: valódi klasszist venni nem nagyon volt lehetősége úgy, hogy egyben meg is tartsa a keret mélységét (pláne a sérülések miatt is).gekkodan írta: De amikor a sikercsapata utolsó kövét eladta nekünk borsos áron (Henry bácsi ugye), akkor elkezdte azt az utat, amit azóta nem tud elhagyni: nem költ klasszisra, holott lenne rá pénze és nem jön rá arra, hogy ez a stratégia egyszerűen megfeneklett és ennyi van benne.