Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Tottenham-en elmehet, csakúgy mint az Interen! A Tottenham nincs jó formában, tegnap is idegenben kaptak ki, a jó múltkorában meg x-eltek már nem is tudom kivel. Nekem már 2 szelvényemet is vitték ebben az évben.Kardi írta: Manchester City - Stoke H 1.40
Bolton - Tottenham V 2.13
Crystal Palace - Aston Villa V 1.75
Xerez - Real Madrid V 1.26
Napoli - Inter V 2.25
Sp. Gijon - Valencia V 1.85
Atl. Madrid - Barcelona V 1.63
....5006940 FT
San Josenak illet volna hoznia, az idei szereplésük alapján, illetve a WSH-nak is, bár az nem annyira biztosan....ezért nemfogadok soha hokira mert az sosem olyan tuti.Bobberto írta:Na eddig így állok
Auxerre - Plabennec
Bayern - Fürth
Porto - Académica
Columbus - San Jose
Montreal - Washington
Sajnos, nem vagyok egy NHL néző, így meg tudja mondani vagy erősíteni, hogy a Washington és a San Jose elég simán jöhet ugye?![]()
San Jose kikapott, Washington X lettBobberto írta:Na eddig így állok
Auxerre - Plabennec
Bayern - Fürth
Porto - Académica
Columbus - San Jose
Montreal - Washington
Sajnos, nem vagyok egy NHL néző, így meg tudja mondani vagy erősíteni, hogy a Washington és a San Jose elég simán jöhet ugye?![]()
De jó, hogy lusta voltam elmenni a lottózóba.szajko írta:
Holnapra...
Parma - Inter V
Porto - Academica H
Bayern - Fürth H
Auxerre - Plabannec H
hát ezek után lehet átgondolom a hétvégére tervezett fogadásaimat az tuti!Fernando írta:Gyilkos nap. 6 szelvényem volt mára. Ebből 1 db él még. Ha nem nyer a Porto elég sokat veszítek, márpedig szerintem nem fog. Elpártolt a szerencse mellőlem... se MU, se Chelsea, de ami kiborított, Toulouse-Brest (0-2), Lens-Marseille (3-1), Bordeaux-Monaco (0-2)...
milito-puyol belső védő páros maxwell jobbszélső, és talán Fontás vagy Keita, Jeffrén balszélső.Attila-Raul írta:állítólag csiga lesérült, amúgy is max csak csere lett volna....én szerintem akkoris behúzzuk a meccset, és a győzelmünkre tettem (bocsi a kis offért)
Ki maradt akkor a vedelemben? Van meg aki jatszodjon?
állítólag csiga lesérült, amúgy is max csak csere lett volna....én szerintem akkoris behúzzuk a meccset, és a győzelmünkre tettem (bocsi a kis offért)
állítólag csiga lesérült, amúgy is max csak csere lett volna....én szerintem akkoris behúzzuk a meccset, és a győzelmünkre tettem (bocsi a kis offért)Attila-Raul írta:Tudom, hogy itt a legtobben majd az Inter es a Barcelona X -vel nem ertenek egyet, de....
A Barcelona hatso alagzata eleg foghijas lesz, es mindenki tudja h mit jelent ha Csiga kell ott jatszodjon. Meg azon is gondolkoztam h 1Xre teszem 2,11-es szorzoert. De ha po`en, akkor legyen NAGY!
Az Interne`l vmiert erzem, hogy a Napoli othonaban biza megszenvednek majd. Nagyon jo az iden a Napoli es az Inter majd 10 pontal vezet a bajnoksagban, sorra voltak nehez merkozeseik...benne lehet a pontvesztes.
Minden esetere en megprobalom.