Segítség kéne
-
- Barça C
tud valaki linkelni egy képet, amikor a real sorfalat állít a barcelonának? zubizerreta vezérletével vonultunk ki!
Köszi, már annyiszor próbáltam így, de egy dolgot mindig elrontottam!MichaaBee írta:Nyomd le a ctrl billentyűt és görgess az egérrel.csababarca írta:Hogy lehet az internetes oldalt nagyítani?
mert sok oldalon mindkét oldalsó sávban van két 5 centis csík.
Szóval azt akarom hogy az oldal kitöltse a képernyőt.
Másik lehetőség, hogy átállítod a monitor felbontását.Nem tudok az avatarba csak 100x100-as képet rakni! Nagyobbat mondtatok, mért ne lehet mégse?Moderálás - Szabályzat - Képek használata a fórumban
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."
Visca el Barca! Visca Catalunya!

Visca el Barca! Visca Catalunya!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Annyi a lényeg,hogy egy mappában legyen a két fájl (avi+srt) és ugyanaz legyen a neve az .srt fájlnak,mint a .avi fájlnak.gygerike írta:Eléggé amatőr problémával fordulok hozzátok. Na szóval leszedtem 1 sorozat részt és hozzá a feliratot, de nem tudom hogy kell "összepárosizani" még nem csináltam ilyet. Előre is köszönöm, annak aki segít
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- lui1698
- Llegenda del Barça
A feliratot tett abba a mappába amiben a film van.gygerike írta:Eléggé amatőr problémával fordulok hozzátok. Na szóval leszedtem 1 sorozat részt és hozzá a feliratot, de nem tudom hogy kell "összepárosizani" még nem csináltam ilyet. Előre is köszönöm, annak aki segít
Nevezd át ugyan olyan nevűre a feliratot, mint az avi.
Így elvileg észre veszi a lejátszó, ha nem akkor indítsd el a filmet és húzd a lejátszóba a feliratot.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Milyen lejátszóval?gygerike írta:Eléggé amatőr problémával fordulok hozzátok. Na szóval leszedtem 1 sorozat részt és hozzá a feliratot, de nem tudom hogy kell "összepárosizani" még nem csináltam ilyet. Előre is köszönöm, annak aki segít
(egyébként a legegyszerűbb, hogy a feliratnak karakterre pontosan ugyanazt a címet adod, mint a filmnek, kiterjesztést leszámítva, és a legtöbb lejátszó automatikusan betölti)
- gygerike
- Entrenador del Barça
Eléggé amatőr problémával fordulok hozzátok. Na szóval leszedtem 1 sorozat részt és hozzá a feliratot, de nem tudom hogy kell "összepárosizani" még nem csináltam ilyet. Előre is köszönöm, annak aki segít 

Visca El Barca

- matyi02
- Entrenador del Barça
Hello.
Lenne egy kérdésem, eléggé furcsállom énis!
Anyum kapott egy lap topot ami kamerás de a kamera fejjel lefele mutat, win7 van rajta, valakinek ötlete, hogy hol hogyan forgassam vissza?
Üdv:Matyi02.
Lenne egy kérdésem, eléggé furcsállom énis!
Anyum kapott egy lap topot ami kamerás de a kamera fejjel lefele mutat, win7 van rajta, valakinek ötlete, hogy hol hogyan forgassam vissza?

Üdv:Matyi02.

Nyomd le a ctrl billentyűt és görgess az egérrel.csababarca írta:Hogy lehet az internetes oldalt nagyítani?
Másik lehetőség, hogy átállítod a monitor felbontását.
Nem tudok az avatarba csak 100x100-as képet rakni! Nagyobbat mondtatok, mért ne lehet mégse?

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- csababarca
Hogy lehet az internetes oldalt nagyítani?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nem tudok az avatarba csak 100x100-as képet rakni! Nagyobbat mondtatok, mért ne lehet mégse?
- fcbarca0827
- Director del Fútbol
Igen, sikerült... Most az a baj, hogy a képed brutálisan nagy! Van egy megengedett maximális méret, ez tuti nem jó!MaiconvsDani írta:Kösz sikerült így már!

KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
-
- Barça C
Kösz sikerült így már! 

Visca la el Catalunya,Visca la el Barca!
Maxwell 4ever!
Maxwell 4ever!

- miihii
- KHAL
http://eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=758MaiconvsDani írta:Bocs lehet hogy béna fogtok tartani de nem bírok az aláírásomhoz képet rakni pedig próbáltam másolni majd beilleszteni de nem sikerült sehogyse valaki tudna segíteni?
Itt jól le van írva,h h működik.Ha így sem fog menni,akkor vmi komolyabb probléma lehet

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Barça C
Bocs lehet hogy béna fogtok tartani de nem bírok az aláírásomhoz képet rakni pedig próbáltam másolni majd beilleszteni de nem sikerült sehogyse valaki tudna segíteni? 

Visca la el Catalunya,Visca la el Barca!
Maxwell 4ever!
Maxwell 4ever!

- miihii
- KHAL
Sztem a vaterán,stb... már akár 1000 HUF alatt simán kapsz.Rinku írta:Sziasztok srácoK!
Lenne egy kérdésem! Annyira nem vagoyk otthon a témában, de hát ha tud valaki segíteni nekem!
Az a helyzet, hogy a Sony Ericsson W508i-mhez kapott USB kábel már sajnos a végét járja, meg van törve benne a szál elég csúnyán már és szökségem lenne egy újra! Mennyibe kerülne ez, nem tudjátok? De ha esetleg lenne valami olyasmi is, hogy bluetooth alapon működne, vagy valami kis port lenne, ahonnan lézeresen rá tudom rakni, az még jobb lenne! Az a lényeg, hogy nem tudom mennyi az áruk, tud valaki segíteni?
Előre is nagoyn szépen köszönöm!
Újan húzósabb a dolog,olyan 5-6 körül,ha jól emlékszem.
Bluetooth portot is találsz vaterán,az tuti.Sztem az sem lehet olyan durva összeg.1000-2000 körül.
Szal a vatera a haverod,
de a gugli meg a barátod.Rákeresel a kulcsszavak alapján és lesz pár találata,ami hasznos lehet számodra

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sziasztok srácoK!
Lenne egy kérdésem! Annyira nem vagoyk otthon a témában, de hát ha tud valaki segíteni nekem!
Az a helyzet, hogy a Sony Ericsson W508i-mhez kapott USB kábel már sajnos a végét járja, meg van törve benne a szál elég csúnyán már és szökségem lenne egy újra! Mennyibe kerülne ez, nem tudjátok? De ha esetleg lenne valami olyasmi is, hogy bluetooth alapon működne, vagy valami kis port lenne, ahonnan lézeresen rá tudom rakni, az még jobb lenne! Az a lényeg, hogy nem tudom mennyi az áruk, tud valaki segíteni?
Football, bloody hell. /SAF/
- csababarca
Probléma: fifa 10 nem indul el. Rákattintok az ikonra de semmi.crackelve van.PEs 10 is ezt csinálja,de ha rendszergazdaként indítom akkor jó,a PES viszont nem.
Megoldás?
Megoldás?
Slither írta:Iniesta08 írta:Sziasztok!
A következő dologban kérném a segítségeteket. A Barca címerben lévő focilabdáról, vagy valami hasonló régi labdáról kellene egy fénykép, vagy egy rajz. Esetleg ötlet, hogy honnan lehetne letölteni.
Köszi a segítséget!
Köszi szépen!
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Iniesta08 írta:Sziasztok!
A következő dologban kérném a segítségeteket. A Barca címerben lévő focilabdáról, vagy valami hasonló régi labdáról kellene egy fénykép, vagy egy rajz. Esetleg ötlet, hogy honnan lehetne letölteni.
Köszi a segítséget!

Sziasztok!
Köszi a segítséget!
Köszi a segítséget!
- El fanático
- Entrenador del Barça
Aha!Fecooo írta: sztem ilyen esetre jó, ha a print screen gombot használod, utána megnyitod a Paint-et és beillesztés

sztem ilyen esetre jó, ha a print screen gombot használod, utána megnyitod a Paint-et és beillesztésEl fanático írta:Létezik-e olyan képlopó program, amellyel olyan oldalakról is le lehet menteni a képeket, ahol csak a szokásos Adobe-os cuccok jönnek elő, ha jobb gombbal kattintunk az adott fotóra? Úgy tudom, hogy van ilyen, de a nevét nem...

- El fanático
- Entrenador del Barça
Létezik-e olyan képlopó program, amellyel olyan oldalakról is le lehet menteni a képeket, ahol csak a szokásos Adobe-os cuccok jönnek elő, ha jobb gombbal kattintunk az adott fotóra? Úgy tudom, hogy van ilyen, de a nevét nem...