LM10 írta:James Bond: A Quantum csendje: Még csak most néztem meg filmben. Nekem bejött. Tetszett a történet is, és az akciók is ütősek voltak. Valaki tud még ajánlani ehhez hasonló filmeket?
Nekem ez a film hatalmas csalódás volt. Nagyon meglátszott rajta, hogy Flemingnek semmi köze nem volt hozzá (btw ez az egyetlen ilyen). Mindnen hiányzott belőle amiért szeretem a James Bond-filmeket, a sztori is elég gyenge volt, hogy a címről már ne is beszéljek (az mi?!?!).
Szvsz régebbi James Bondokat érdemesebb nézni.
Jut eszembe valaki megsúghatná h az melyik Bond-film, amiben Sean Connery elvegyül a tömegben valami csajával, akit viszont lelőnek, erre Sean kinézi a legközelebb lévő asztal, odaviszi a csajt, leülteti majd megkérdi az ott ülőket: "Elnézést, itt hagyhatnám Őt önökkel? Meghalt."
Imádom ezt a jelenetet!
Megint MÁS: A héten láttam két filmet:
Köntörfalak: Magyar film, nem igazán tudok róla túl sokat mesélni, egyszer érdemes megnézni, de amúgy szvsz középjó.
The Two Jakes: Régóta érett már ennek a filnek a megnézése. Az 1974-es Kínai Negyed (Chinatown) című Polanski-film második része. Itt is Jack Nicholson (fav) a főszereplő, ezt is Robert Towne írta, viszont Nicholson maga rendezte. A Kínai Negyed minden elemében remekmű, azt mindenkinek látnia kell, aki szereti a szövevényes krimiket. Ez se rossz film, Nicholson nem rossz rendező (de azért csak maradjon a színészetnél, abban zseniális), jó a rendezés, a történet kellően érdekes, csavaros meg minden, de a Polanski-varázs nagyon hiányzik...
szerk: James Bond címek: Dr. No, Goldfinger, Tűzgolyó, A kém aki szeretett engem