2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
1.KÖSZÖNÖM!LG írta:Nem azért barcás társaim, de sztem dafy hsz. elég korrektek, és ahhoz képest itt néhányan bután támadjátok, olyan baromságokkal, h pl. Ronaldo egy van, és a brazil stb. Azért gondolkodjatok el. Nem kell minden madridistának ok nélkül neki ugrani. Sztem ő is, és Csoki is nagyjából reálisan látják a RM jelenlegi erejét, pozicióját, és nem írtak olyat, amin nektek meg kellett volna sértődnötök.
Egy vmiben nem értek dafyval egyet. Abban, h Realnak reális cél lehet a BL elődöntő/döntő. Persze egy jó sorsolással meg lehet, de sztem azért vannak csapatok Európában előttük. Nálam ilyenek a Barca, Chelsea, Mu, Arsenal. Utánuk jön a Madrid. De szvsz egy Inter, vagy az egyre jobb formában lévő Bayern sem lenne nekik sétagalopp, a Milan meg ugye már 1x megverte őket, bár sztem most már a Madrid javult annyit, h leverné őket.
Hát a jelen esetben a Madrid befoghatja a Barcát. Ilyen sérüléshullámot ki fognak használni majd.daffy írta:bocsi,én is a Barcát tartom jobbnak IDÉN(a tavalyi incidenst nem hánytorgatjuk fel,az még emésztődik). A bajnoki 2.hely a reális és a bl-ben az elődöntő-döntő(ahol bármi megtörténhet még,de érzésem szerint a Chelsea-t és Benneteket még nem lehet megütni,majd jövőre)MessiFan írta:Igen tényleg jól mondja(ák). Sajnos ilyenek vagyunk mi szurkolók.. Mindig csak a másikat fikázzuk. De ez így van rendjén.
Én úgy gondolom hogy majd az El Clásicón fog eldőlni a bajnokság. Én a Barcát tartom jobbnak ti (madridisták) pedig a Realt. Ott majd eldől ki a jobb.
halkan jegyzem meg: azon a meccsen a Barcelona sem állt valami bizalomgerjesztőenMikaos írta:nem is írtam, hogy mostanábanCS0ki írta:mostanában nem nagyon voltak szerencsés meccseink...Sőt!sőt...leírtam pontosan, hogy milyen meccsekre gondolok.
tőlemCS0ki írta:milyen bemákolt meccs?? ááá, mindegy, egyszerűbb mindkettőnknek ha mész a listára gekkodan meg Rivaldo11 mellé!... nem tudom, miről szól a lista.
Viszont nem kell annyira komolyan venni az írásom stílusát.
mindig lekezelően beszélek a Madridról. de nem azért, mert ****-nak sem veszem őket, hanem azért, mert mókásnak gondolom ezt a hangnemet. És nem hiszem, hogy annyira vészes lenne ez a magatartás egy Barca-fórumon.
De amiket írtam, továbbra is fenntartom. Persze, írhattam volna "szebben", pontosabban körülírva, és kiemelve a Madrid pozitívumait is...de arra itt vagy te, vagy valaki más - szóval én nem nagyon fogok vele fáradni
Hogy valami pozitívat is írjak rólatok: a 90-es évek közepén-végén egész jól műveltétek a focitIlyen biztos nem volt (legalábbis nem rémlik), hogy Xerez szintű csapat ellen 60 perc teljesen kiegyenlített.
nem is írtam, hogy mostanábanCS0ki írta:mostanában nem nagyon voltak szerencsés meccseink...Sőt!
tőlemCS0ki írta:milyen bemákolt meccs?? ááá, mindegy, egyszerűbb mindkettőnknek ha mész a listára gekkodan meg Rivaldo11 mellé!
bocsi,én is a Barcát tartom jobbnak IDÉN(a tavalyi incidenst nem hánytorgatjuk fel,az még emésztődik). A bajnoki 2.hely a reális és a bl-ben az elődöntő-döntő(ahol bármi megtörténhet még,de érzésem szerint a Chelsea-t és Benneteket még nem lehet megütni,majd jövőre)MessiFan írta:Igen tényleg jól mondja(ák). Sajnos ilyenek vagyunk mi szurkolók.. Mindig csak a másikat fikázzuk. De ez így van rendjén.
Én úgy gondolom hogy majd az El Clásicón fog eldőlni a bajnokság. Én a Barcát tartom jobbnak ti (madridisták) pedig a Realt. Ott majd eldől ki a jobb.
Sérülésből jön vissza, egyébként se fix kezdő, majd csereként kiderül mit tud. Egyébként ok, hogy ismeri a Lyont, de ugyebár a lyon védelme is ismeri őt. Szerintem ez inkább a védőknek előny, hiszen a támadónak kell váratlant húzni egy párharc esetén. Ibra, Eto'o, Kaká se villogott a volt csapata ellen, ez is alátámasztja valamennyire talán a dolgokat.Szerintem nálatok Benzemának most kéne bizonyítani a Lyon ellen. Na azt a csapatot tuti,hogy ismeri.
a fórum nem azért van h veszekedjetek, hanem hogy véleményt nyilvánítsatok..Real Madrid 5 írta:Igen tényleg ha belinkelsz a brazil Ronaldoról egy videót azzal már be is van bizonyítva hogy CR nem tud semmit... grat.13l4cks!d3 írta:Ronaldo ? Számomra egyetlen Ronaldo létezik, de Ő éppen most Brazíliában focizik....és megerősítésként itt van ez: http://www.youtube.com/watch?v=jgYVEg6IkUA
Majd én is belinkelek egy összeállítást Maradonáról és azt mondom hogy Messi sz@r mert nézzétek meg ezt az embert.
tény h a brazilt választanám,de ez nem volt kérdés. Az alapvető probléma vagy a szövegértés vagy az h nem arra válaszolsz amit írtam vagy az elvakultságtól fel sem fogod amit írtam és amire írsz(mert ez minden csak nem válasz) Ronaldo(a brazil) isten,nem volt és nem is lesz hasonló,cr-ből még lehet hasonló és lesz is13l4cks!d3 írta: A pontot csababarcának adom...
Mindezt nem elfogultságból, de idézzük fel az eseményeket, hogy mik történtek az elmúlt 3 évben ! Nah és most, hogy előtte....azt hiszem, hogy a Madrid nem rossz csapat eredmények terén, de ha nem nyer vmit, akkor már sz@r, meg ez+az !
Ronaldo ? Számomra egyetlen Ronaldo létezik, de Ő éppen most Brazíliában focizik....és megerősítésként itt van ez: http://www.youtube.com/watch?v=jgYVEg6IkUA
Szerintem nálatok Benzemának most kéne bizonyítani a Lyon ellen. Na azt a csapatot tuti,hogy ismeri. Igaza van Henry-nek időt kell adni neki.CS0ki írta:Espanyol elég korrekt haza környezetben mostanában. Egyébként a jövő heti malaga sem lesz egyszerű meccs nektek, szerintem. Ők is jó formában vannak, egy döntetlent összehozhatnak. persze ti vagytok az esélyesek, nem kérdés, de ezeket nem érzem tükörsíma meccsnek nálatok most, hogy vannak sérültek.na és persze a kiesőjelölt béta-katalánokhoz (Espanyol), akik csak ellenünk tudnak egyeneset rúgni a labdába.
Írhattál volna egy a betűt a közvetlen elé, vagy simán madridot. Mert több riválisotok nincs.Sajnálom, hogy egy tizenakárhanyadik csapattól kaptunk ki először a szezonban, de ez még mindig jobb, mintha közvetlen riválistól. (
mostanában nem nagyon voltak szerencsés meccseink...Sőt!Nem lesz egyszerű, de én majdnem biztos vagyok benne, hogy a Madrid szerencsés meccsei vissza fognak ütni még valamikor nekik.
milyen bemákolt meccs?? ááá, mindegy, egyszerűbb mindkettőnknek ha mész a listára gekkodan meg Rivaldo11 mellé!Ilyenkor jó szolgálatot tesz nekik az a pár "bemákolt" meccs (At.Madrid, Almeria, Valencia, stb) az őszi fordulóban.
Én úgy 30at. köszönhetően a Lyon védelmének, ami elég gyengén működik idén. Mi meg építhetünk azért a támadójátékra. De kétségtelenül egy nagyon rossz napot kifogó Madrid kieshet a Lyon ellen.Persze lehet mondani, h az egy más Madrid, ill. más Lyon volt, ez igaz. De ettől még legalább 40 százalékot adnék a Lyon a továbbjutására.
Igen tényleg ha belinkelsz a brazil Ronaldoról egy videót azzal már be is van bizonyítva hogy CR nem tud semmit... grat.13l4cks!d3 írta:Ronaldo ? Számomra egyetlen Ronaldo létezik, de Ő éppen most Brazíliában focizik....és megerősítésként itt van ez: http://www.youtube.com/watch?v=jgYVEg6IkUA
2002óta vagyok Real szurkoló ha ez fontos Neked. Primadonna vagy nem,de a világ top5-je közt van,ezt nem lehet megkérdőjelezni,mivel a focisták nem az etikai kódex szerint élnek,ezért kár a viselkedésük miatt lekicsinyíteni a teljesítményüket(Cantona,Rijkaard,Maradona). A két bajnoki címet meg olyan "játékkal" nyerte a csapat,amire azt hiszem senki sem büszke. Rúgtak egy gólt azt Capello szólt h védekezünk 10emberrel,meg rombolunk. A mai Real közelebb áll az elvárt játékhoz,mint a bajnokságot nyerő csapat,annak ellenére h a második hely a reális. Az utolsó szép focis korszakba Zidane-ok meg Ronaldok rúgták a bőrt,Zizu ugyan nincs,de egy Cr-Kaka páros nagy előrelépés az előző Sneijder-Gago duóhoz képest.Nem pisilek kölnit a játéktól,de halad a csapat.csababarca írta:Bocs de elég kevés ideje lehetsz madrid szurkoló...daffy írta:
Ha már szégyennél tartunk,mitől okádsz epét? Mondtam valamit ami nem tetszik? Az h a Barca nincs formában? Vissza lehet menni és megnézni a tegnapi meccs közben a kommenteket. Javaslom Xavi,Messi értékelését. Engedd már meg h annak örüljek aminek akarok,engedd meg h ennyi sz@r év után örüljek annak ha egy meccsen 3 gólt szerez a csapatom,annak h van egy Ronaldo akihez hasonló évek óta nincs Madridban.Eléggé elvakult egy ember vagy,mert Te neked böki a szemed,ha egy realos boldog?! Ha már a szégyennél járunk,meg a fair play szurkolásnál,akkor olvasd el mit írtál... Nem szidtam a Barcát,erre meg kell itt bunkózni.
Azért ne feledje senki hogy az elmúlt 3 évből 2 bajnoki cím a tietek,akkor meg milyen sz@r évekről beszélsz?
Ronaldóhoz hasonló tényleg nincs.Még ekkora primadonnátok nem is lesz és nem is volt sose
A pontot csababarcának adom...csababarca írta:Bocs de elég kevés ideje lehetsz madrid szurkoló...daffy írta:
Ha már szégyennél tartunk,mitől okádsz epét? Mondtam valamit ami nem tetszik? Az h a Barca nincs formában? Vissza lehet menni és megnézni a tegnapi meccs közben a kommenteket. Javaslom Xavi,Messi értékelését. Engedd már meg h annak örüljek aminek akarok,engedd meg h ennyi sz@r év után örüljek annak ha egy meccsen 3 gólt szerez a csapatom,annak h van egy Ronaldo akihez hasonló évek óta nincs Madridban.Eléggé elvakult egy ember vagy,mert Te neked böki a szemed,ha egy realos boldog?! Ha már a szégyennél járunk,meg a fair play szurkolásnál,akkor olvasd el mit írtál... Nem szidtam a Barcát,erre meg kell itt bunkózni.
Azért ne feledje senki hogy az elmúlt 3 évből 2 bajnoki cím a tietek,akkor meg milyen sz@r évekről beszélsz?
Ronaldóhoz hasonló tényleg nincs.Még ekkora primadonnátok nem is lesz és nem is volt sose
Bocs de elég kevés ideje lehetsz madrid szurkoló...daffy írta:
Espanyol elég korrekt haza környezetben mostanában. Egyébként a jövő heti malaga sem lesz egyszerű meccs nektek, szerintem. Ők is jó formában vannak, egy döntetlent összehozhatnak. persze ti vagytok az esélyesek, nem kérdés, de ezeket nem érzem tükörsíma meccsnek nálatok most, hogy vannak sérültek.na és persze a kiesőjelölt béta-katalánokhoz (Espanyol), akik csak ellenünk tudnak egyeneset rúgni a labdába.
Írhattál volna egy a betűt a közvetlen elé, vagy simán madridot. Mert több riválisotok nincs.Sajnálom, hogy egy tizenakárhanyadik csapattól kaptunk ki először a szezonban, de ez még mindig jobb, mintha közvetlen riválistól. (
mostanában nem nagyon voltak szerencsés meccseink...Sőt!Nem lesz egyszerű, de én majdnem biztos vagyok benne, hogy a Madrid szerencsés meccsei vissza fognak ütni még valamikor nekik.
milyen bemákolt meccs?? ááá, mindegy, egyszerűbb mindkettőnknek ha mész a listára gekkodan meg Rivaldo11 mellé!Ilyenkor jó szolgálatot tesz nekik az a pár "bemákolt" meccs (At.Madrid, Almeria, Valencia, stb) az őszi fordulóban.
Én úgy 30at. köszönhetően a Lyon védelmének, ami elég gyengén működik idén. Mi meg építhetünk azért a támadójátékra. De kétségtelenül egy nagyon rossz napot kifogó Madrid kieshet a Lyon ellen.Persze lehet mondani, h az egy más Madrid, ill. más Lyon volt, ez igaz. De ettől még legalább 40 százalékot adnék a Lyon a továbbjutására.
Mikaos írta:
Nem lesz egyszerű, de én majdnem biztos vagyok benne, hogy a Madrid szerencsés meccsei vissza fognak ütni még valamikor nekik.
sjd írta:A kolléga sztem arra gondolt, h mi játszottunk 0-0t és nem a Real a Valencia ellen (elsőre amúgy én is jót röhögtem)katalunya írta:ezt valahogy sehogy se tudom értelmezniistyke6 írta:
Valenciaval 0-0 lett idegenben nekunk, vagy nem ?0-0 nekünk?
A kolléga sztem arra gondolt, h mi játszottunk 0-0t és nem a Real a Valencia ellen (elsőre amúgy én is jót röhögtem)katalunya írta:ezt valahogy sehogy se tudom értelmezniistyke6 írta:
Valenciaval 0-0 lett idegenben nekunk, vagy nem ?0-0 nekünk?