Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mit kell tudni a kiemelt fiatalemberről?Mikaos írta:Iniesta nyilatkozta (Elmundodeportivo.es alapján):
"Silva jól passzolna a Barca játékába. Nagyon bírom őt, tökéletesen tudna nálunk játszani."
A sport.es pedig több nevet is közölt a hiányposztokra:
jobbhátvéd: Azpilicueta, O'Shea (ez remélem vicc)
középső kp: Cesc
szélső: Ribéry, Mata, Di Maria
Cáceresnél 12 milla.sjd írta:EZ azt jelenti h meghatároznak egy bizonyos összeget (Caceresnél 8 milla) és a kölcsön időtartama alatt bármikor elviheti annyiért a Juve (magyarul őt pl. kevesebbért fogják, mint amennyiért jött)Lionel85 írta:Az ilyen játékosokra, akikre van opciója a csapatuknak, az azt jelenti, hogy ha elviszik, akkor kevesebbért viszik el, mint amennyiért vette őket a Barça, vagy az az összeg lehet ugyanakkora is?
EZ azt jelenti h meghatároznak egy bizonyos összeget (Caceresnél 8 milla) és a kölcsön időtartama alatt bármikor elviheti annyiért a Juve (magyarul őt pl. kevesebbért fogják, mint amennyiért jött)Lionel85 írta:Az ilyen játékosokra, akikre van opciója a csapatuknak, az azt jelenti, hogy ha elviszik, akkor kevesebbért viszik el, mint amennyiért vette őket a Barça, vagy az az összeg lehet ugyanakkora is?
Rá is van sajnos.szajko írta:Rá nem.Sanama írta: Sőt ha jól hallottam Keirrison-ra is?
Rá nem.Sanama írta: Sőt ha jól hallottam Keirrison-ra is?
Igen Cáceresre azt hiszem 13millás Opció van, illetve Hlebre is, bár benne nem vagyok biztos.fcbarca0827 írta:Oké, most hirtelen nem vágesz...Sanama írta:
Cácerest el is felejtheted. A Juve hülye lesz nem megvenni. Nagyon jól teljesít Olaszországban. A hétvégén is gólpasszt adott Amaurinak azt hiszem...Úgy vették kölcsön, hogy megvehetik? Hleb esetében ez, hogy van?
Cácerest el is felejtheted. A Juve hülye lesz nem megvenni. Nagyon jól teljesít Olaszországban. A hétvégén is gólpasszt adott Amaurinak azt hiszem...fcbarca0827 írta:Amúgy megy itt a nagy felhajtás, hogy kit igazolunk... Lehet, annyi lesz, hogy középpályára visszajön Hleb, jobboldali védőnek Cáceres és veszünk valakit balszélre!![]()
Oké, most hirtelen nem vágesz...Sanama írta:Cácerest el is felejtheted. A Juve hülye lesz nem megvenni. Nagyon jól teljesít Olaszországban. A hétvégén is gólpasszt adott Amaurinak azt hiszem...
Stevenny írta:Szerintem nem kell balszélső ( ott van Iniesta, Henry, Bojan és még Pedro ). De ha mégis kéne akkor nem Ribéry mert az utóbbi időben megromlott s nem tartom szükségesnekk jöttét!MessiFan írta:Szerintem most a legfontosabb 1 balszélső lenne. ÉN ha a vezetőség helyébe lennék Ribéry-re nagyon rákattannék. 30 millió a minimum amit adnék érte. Szerintem simán be tudna ide illeszkedni vagy ha ő nem akkor más de inkább balszél mint még 1 középpályás. Ha fabregas jön akkor meg nem tudom mi lenne... Ez sajnos a jövő zenéje.
Ebből jövőre marad szerintem: Iniesta (aki a legjobb, ha kp-n van Xavival), Pedro és reményeim szerint Bojan (20% esélyt látok erre jelenleg). Henry meg ugye "go jueszé"...Tehát a balszélső posztra lenne egy biztos: Pedro... Igenis kell oda még egy ember! Tuti, jönni is fog!Stevenny írta: Szerintem nem kell balszélső ( ott van Iniesta, Henry, Bojan és még Pedro ). De ha mégis kéne akkor nem Ribéry mert az utóbbi időben megromlott s nem tartom szükségesnekk jöttét!
Szerintem nem kell balszélső ( ott van Iniesta, Henry, Bojan és még Pedro ). De ha mégis kéne akkor nem Ribéry mert az utóbbi időben megromlott s nem tartom szükségesnekk jöttét!MessiFan írta:Szerintem most a legfontosabb 1 balszélső lenne. ÉN ha a vezetőség helyébe lennék Ribéry-re nagyon rákattannék. 30 millió a minimum amit adnék érte. Szerintem simán be tudna ide illeszkedni vagy ha ő nem akkor más de inkább balszél mint még 1 középpályás. Ha fabregas jön akkor meg nem tudom mi lenne... Ez sajnos a jövő zenéje.
Mindkettőtöknek igaza is van meg nem is.LG írta:Na és? Attól, h vki nagyot játszik a Vb-n még nem lesz jó játékos(lásd pl. Milan Baros-bár ő az Eb-n alkotott), meg fordítva is igaz, ha pl. Messi leszerepel, ő akkor a világ legjobbja marad.rivaldo23 írta:Szerintem várjuk meg a Világbajnokság végét, biztos befog robbani a köztudatba egy-két új név, és lehet hogy páran pedig nagyon csúnyán leszerepelnek. Véleményem szerint egy jobbhátvéd, egy balszélső és egy technikás középső középpályás igazolása lenne szükséges.
Na és? Attól, h vki nagyot játszik a Vb-n még nem lesz jó játékos(lásd pl. Milan Baros-bár ő az Eb-n alkotott), meg fordítva is igaz, ha pl. Messi leszerepel, ő akkor a világ legjobbja marad.rivaldo23 írta:Szerintem várjuk meg a Világbajnokság végét, biztos befog robbani a köztudatba egy-két új név, és lehet hogy páran pedig nagyon csúnyán leszerepelnek. Véleményem szerint egy jobbhátvéd, egy balszélső és egy technikás középső középpályás igazolása lenne szükséges.