Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem is ez lenne a kezdőm, de Yaya lehet csak Stuttgart ellen fog kezdeni.Stevenny írta:Az én kezdőm :
-----------------Valdés-------------------
Puyol----Márquez-------Piqué--Maxwell
----------------Yaya----------------------
------Jonathan-------Iniesta-------------
Messi----------Ibra-------------Bojan
Nem mondom,hogy egy ilyen felállással nem nyernénk meg a meccset,de van egy olyan érzésem,hogy nem ez a csapat lép ma pályára.MessiFan írta:Én most Pintot állítanám be a kapuba mert rég védett. Inkább Bartra Puyol helyett és Milito meg a cserepadra. Vagyis valahogy így:
Pinto
Bartra,Puyol,Piqué,Maxwell
A középpályára meg szerintem is Jonathan kell.
Touré
Jonathan,Ini
Csatársor meg bármi lehet szerintem Messit csak csereként kéne behozni had pihenjen addig.
De a főoldalon az is ott van, hogy még nem tér vissza.matyi02 írta:Főoldalon ott van, hogy kezdőbe van, valamint olvastam többször, hogy már edzésben van, fcbarcelona.com-on is ha megnézitek a képeket ő is ott van.
De este majd minden kiderül
Rewolution5 írta:így igaz....szerintem valahol elírás történt, az Alves ügybenColos írta:Alvés sérült tudtommal. Talán a Stuttgart ellen már felépül.matyi02 írta: Én örülnék, ha Dani középpályán játszana, mert ha a Racing is sündisznó lesz Dani biztos szépen átbombázgatná őket, valamint szélről még többet tudna beadni, mintha védő lenne.
így igaz....szerintem valahol elírás történt, az Alves ügybenColos írta:Alvés sérült tudtommal. Talán a Stuttgart ellen már felépül.matyi02 írta: Én örülnék, ha Dani középpályán játszana, mert ha a Racing is sündisznó lesz Dani biztos szépen átbombázgatná őket, valamint szélről még többet tudna beadni, mintha védő lenne.
Maxsteel666 írta:Jó, de innentől megint lesznek meccsek hét közben is! Május 16.-ig még van 18 biztos tétmeccsünk, plusz még valószínű a BL-ből is továbbmegyünk, úgyhogy még több lesz, reményeim szerint összesen=18+7=25 meccs!shevy írta:nem hiszem, hogy Messinek pihiznie kéne
miért lenne fáradt? amióta kiestünk a kupából, heti 1 meccsünk van, mint bármely más csapatnak, szerintem nem lehet fáradt
az más kérdés, hogy Bojannak is játszania kéne, meg hogy most már jön a bl is, de most még jelenleg nem lehet fáradt![]()
De még ha csak 18 meccsünk lenne az is sok 3 hónap alatt!
Ezen a meccsen meg nyugodtan lehetne pihentetni, mert ha nem is fáradt de nem lesz baj, ha kihagy egy-egy meccset néha!
Jó, de innentől megint lesznek meccsek hét közben is! Május 16.-ig még van 18 biztos tétmeccsünk, plusz még valószínű a BL-ből is továbbmegyünk, úgyhogy még több lesz, reményeim szerint összesen=18+7=25 meccs!shevy írta:nem hiszem, hogy Messinek pihiznie kéne
miért lenne fáradt? amióta kiestünk a kupából, heti 1 meccsünk van, mint bármely más csapatnak, szerintem nem lehet fáradt
az más kérdés, hogy Bojannak is játszania kéne, meg hogy most már jön a bl is, de most még jelenleg nem lehet fáradt