Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem elírásDotn93 írta:Ez most komoly?Anarius írta:Nürnberg - Bayern München V
Wolverhampton - Chelsea v
Barcelona - R. Santander V
Mallorca - Sevilla V
Roma - Catania H
Siena - Napoli V
300-4055
Real Madrid - Villarreal H
Malaga - Espanyol V
Almería - Atl. Madrid V
300-2600
vélemények? a malaga-esp necces
Ez most komoly?Anarius írta:Nürnberg - Bayern München V
Wolverhampton - Chelsea v
Barcelona - R. Santander V
Mallorca - Sevilla V
Roma - Catania H
Siena - Napoli V
300-4055
Real Madrid - Villarreal H
Malaga - Espanyol V
Almería - Atl. Madrid V
300-2600
vélemények? a malaga-esp necces
Igen, erre én is gondoltam, de túl nagy volt az odds a Montp.-re, ezért nekem gyanús volt.Így inkább megyek a "biztosra".Rewolution5 írta: S.etienne- Montpellier V -ezt beválalnám most jó formaban van a montp.
levproff írta:Egyik:
AS Bari - AC Milan XV 1.30
Manchester City - Liverpool HV 1.34
Inter Milan - Sampdoria H 1.52
Saint Etienne - Montpellier XV 1.58
Itt csak attól félek, hogy a City-Pool meccs X lesz..![]()
Másik:
Malaga - Espanyol HV 1.33
Barcelona - Racing De Santander H 1.20
Arsenal - Sunderland H 1.23
Wolverhampton - Chelsea V 1.32
Itt pedig a Malaga-Espanyol a necces.![]()
Vélemények?
És akkor felezünknicandro írta:Fernando írta:Csak az elsőnek adok nagy esélyt. De sok sikert.
Bilbao vs. Caja Laboral kosár meccsről mi a véleményetek? H-ra tenném 2.46-os odds-al. Fogadható? Formában a Bilbao, de kosárban annyira nem vagyok otthon.
Hát Bajnokságba a Caja 2. 3x kapott ki.. megverte a realt a valenciát is.
a Bilbao 16. szóval esélyek alapján Sima vendég... de ez ugye kupa és tegna a valencia is alig nyert az estudiantes ellen.. Egyébként én megraktam a Caja Laboralt Vbe és ha jön akkor nyerek 5100at mert tnap is bejött már pár... szóval ne rakd meg:D inkább szurkolj nekem:)
1: simán bejöhet, mert mindenkire akire fogadtál jó formában van, vagy a hazai pálya segítultrasur írta:Na már hetek óta nem tippmixeltem így most bepótolom.![]()
Nürnberg-Beyern M. V
Newcastle-Preston H
Feyenord- Den HAAG H
AVFC - Burnly H
Roma- Catania H
500->2000Ft
Sochaux-Lyon V
Palermo-Láció H
Twente- Williem II H
200->1200
Sion-Xamax D
Paok-Pana D
Freiburg-Hertha D
St-Etien-Montp. V
200->15800
Nürnberg-Bayern V
PSV-Sparta H
Luzern-Berllófax H
2000-3900
Na hát kb ennyi.Jó lesne kételkedő lelkemnek ha valaki(k) kommentálná,
és ezáltal segítene.
Fernando írta:Csak az elsőnek adok nagy esélyt. De sok sikert.
Bilbao vs. Caja Laboral kosár meccsről mi a véleményetek? H-ra tenném 2.46-os odds-al. Fogadható? Formában a Bilbao, de kosárban annyira nem vagyok otthon.
varnagykrisztian írta:Csütörtöki Európa Liga
Villarreal - Wolfsburg H 1,8
Ath. Bilbao - Anderlecht H 1,71
Atl. Madrid - Galatasaray H 1,75
4002155 HUF
Ráadásul még a végére meg is fordította a Pana...Victor_Valdes írta: Szerk.: Erre 2-2, komolyan ver a sors, a két csere összehozott 1-1 golt
Mármint nem a nevében hanem az E-mail címén.levproff írta:Én sztem megpróbálom hogy vmi családtagom nevében fogok regelni.
A név szerintem nem számít.Mert én is ugyanazzal a névvel regeltem, mint ami az előző volt.
Meg az hülyeség is lenne, mert minden névből nem csak egy van az országban.
Hát jah.Elösször megpróbáltam dinamikus IP-vel újra regelni, de nem sikerült.Fernando írta:Mi az? Mégis sikerült valahogy újraregisztrálni magad?.
Én sztem megpróbálom hogy vmi családtagom nevében fogok regelni.
Én nézegettem de nem láttam olyan lehetőséget hogy számla törlés. Pedig nekem is kellene. Én sztem megpróbálom hogy vmi családtagom nevében fogok regelni.levproff írta:Valaki próbálta már Tobeten ezt a dupla lehetőséges dolgot?
Szerintem jónak tűnik,
Persze. Jól meglehet vele magad szednilevproff írta:Valaki próbálta már Tobeten ezt a dupla lehetőséges dolgot?
Szerintem jónak tűnik,
messideco írta:Ami el fog menni. Bocsi, hogy ezt mondom, de ez az igazság.csababarca írta:Első tippmixed: