Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem igen!vargaakos írta: Akkor nem számít hogy kötésben raktam? Ilyenkor is ugyanígy számítom ki?
Köszi a választ!kurdt írta:Több lehetőség van:levproff írta:Egy kérdés.
Hogy ellenőrzik, hogy ki regelt többször?
IP kilőve..
legalapabb: e-mail cím
legáltalánosabb: IP (ha dinamikus (változó) IP-je van valakinek, azt attól még ők vágják, mert megkapják a szolgáltatótól)
legprobb/legritkább: alaplap. ezt is tudják egy-két helyen ellenőrizni, bannolni is lehet alaplap alapján
Ugyanakkor ha más-más gépről különféle e-mail címmel regelsz és azokona gépeken is használod (tehát nincs "fedés"), akkor nem nagyon lehet ellenőrizni
amúgy ha nem para, akkor érdekelne h miért kérded....
Akkor nem számít hogy kötésben raktam? Ilyenkor is ugyanígy számítom ki?Barcaman14 írta:Összeszorzod a szorzókat, majd az így kapott összeget megszorzod a téttel!vargaakos írta: 400as téttel, ilyenkor hogy is tudom kiszámolni a várható nyereményt?
Összeszorzod a szorzókat, majd az így kapott összeget megszorzod a téttel!vargaakos írta: 400as téttel, ilyenkor hogy is tudom kiszámolni a várható nyereményt?
Több lehetőség van:levproff írta:Egy kérdés.
Hogy ellenőrzik, hogy ki regelt többször?
IP kilőve..
4200levproff írta:Fernando írta:Én épp most buktam mindet tobetenDjokovic nem tudta hozni 0-2-nél a saját szerváját... Köszönöm...
![]()
Mennyit raktál rá?
Fernando írta:Én épp most buktam mindet tobetenDjokovic nem tudta hozni 0-2-nél a saját szerváját... Köszönöm...
Szerintem is erős x. De a Chelsea valahogy győzhet, mint a MU a Milan ellen.Fernando írta:Ez a "teszem ki" szöveg tetszik nagyon![]()
Amúgy Iner-Chelsea. Bűűdösnagy X. Olaszfoci lesz a köbön.
LM19. Amúgy le van írva tobeten.
én madridistaként igen,sokat feltennék,de még hendire is,az csak egy stuttgart,német bajnokságban is a középmezőnybe van,jó most sokat lőttek,de akkor is,még a hendit is megtenném,am stuttgart - barca (2-0)ra 6os szorzó van,én olyan 50%ot adnék h 2nél többel nyertekLM10 írta:Írtam is visszaszajko írta:LM10!
Írtam egy pü-t, abba minden benne van.![]()
.
Amúgy ti mernétek nagy pénzt tenni a keddi meccsünkre?
over 2.5-re mernék nagy pénzt tenni.LM10 írta:Írtam is visszaszajko írta:LM10!
Írtam egy pü-t, abba minden benne van.![]()
.
Amúgy ti mernétek nagy pénzt tenni a keddi meccsünkre?