Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.24. 18:49:09

Fernando írta:
fcb4ever írta:És mit szólnátok Dzsudzsák esetleges átigazolásához (bocs ha már írták előttem is de még új vagyok :roll:
Dream, sweet dream.
vagyishogy : álom, édes álom..... dzsudzsáknak messze nincs helye ebben a csapatban...
Kép
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.02.24. 18:42:29

A védelemben egyértelmű, hogy kell egy csere jobbekk.

Szerintem meg szükségtelen. Maxwell tökéletes helyettes mindkét posztra.
Szvsz Pep Jeffrent szeretné "átformálni" jobb-bekknek, mert csatárként úgysem jutna játéklehetőséghez, és ebben az esetben a felnőtt szerződés is szükségtelen lett volna.
Més que un club.
LM10
Director del Fútbol

2010.02.24. 16:43:50

Már több, mint fél év eltelt a szezonból, ezért már lehet látni, hogy kik távozhatnak.
A kapuba Valdes egyértelmű, Pintot én megtartanám cserének.
A védelemben egyértelmű, hogy kell egy csere jobbekk. Puyolnak már nem való a szél. A mostanában sokat cikkező Azpilicuetáról lehet hallani a legtöbbet, szerintem nem lenne csalódás, de csak az a lényeg, hogy legyen ide valaki. Puyol-Piqué-Csiga szvsz tutira maradnak. Előbbi kettő egyértelmű, Csiga pedig úgyis megkapja a bizonyítás lehetőségét, hisz Pep nagyon bízik benne+egy 25 millás játékost 2014-ig tartó szerződéssel nem küldenek el 1 év után. Márquez VS. Milito. Milito nagyon kellemes meglepetés. Hosszú sérülése után "lejátsza" a Mexicóit. Ha ez így fog folytatódni, akkor eladnám Márquezt. És hosszabbítanék Militoval. Abidal és Maxwell maradása egyértelmű.
A középpályára. Egyre erősödik bennem az, hogy Fabregas kellene. Xavi és Iniesta nem mindig lehetnek csúcsformában, ezért kell egy irányító a helyükre. Így egy természetes "vernyesláz" is kialakulhatna. Távozni nemhiszem, hogy fog valaki.
A támadósor. Messi,Ibra,Pedro,Jeffren és szerintem Bojan maradnak. Henrynak nincs maradása. Viszont egy balszélső érkezése elkellene már. Di Maria és Ribéry közül jöhet majd ki valamelyik szvsz. Silva olyasmi játékos, mint Iniesta, szóval ő ide "felesleges" lenne.
Összefoglalva szerintem ez elképzelhető jelenleg:
Érkezők: Csere kapus(Ha Pinto megy),Azpilicueta,Fabregas,Di Maria/Ribéry
Távozók: Pinto(ha elengedik)Márquez,Henry.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.24. 15:34:33

fcb4ever írta:És mit szólnátok Dzsudzsák esetleges átigazolásához (bocs ha már írták előttem is de még új vagyok :roll:
Dream, sweet dream.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.02.24. 15:31:15

És mit szólnátok Dzsudzsák esetleges átigazolásához (bocs ha már írták előttem is de még új vagyok :roll:
Més que un club.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.22. 21:05:18

Fernando írta:Di María alapkezdő, tagja az argentin nagy válogatottnak is. Amúgy első a Benfica.
első? :?: :shock: ez má igen :)
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.22. 20:56:46

Di María alapkezdő, tagja az argentin nagy válogatottnak is. Amúgy első a Benfica.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.22. 20:55:06

Fernando írta:
Rewolution5 írta:
Fernando írta:Hmm. Di María. Érdekes név. Ő azon nevek egyike akit bármikor szívesen látnék a bal oldali szélünkön.
igen, én is felfigyeltem rá...főleg a pekingi olimpián az argentinokkal.....látok benne valamit ...sőt ezt még maga Maradona is mondta :idea: :wink:
Ő még sok hülyeséget nem mondott. :wink: Komolyra fordítva a szót. Persze pletyka meg persze nem kell komolyan venni, de szerintem elférne itt. Nem Pedro-t akarom bántani (nem is nagyon lehet miért), de azért Di María hasonló korral egy európai élcsapat kiváló játékosa. Neki nagyon örülnék. Persze ha végül itt kötne ki (aminek kb elég kevés az esélye), akkor valaki biztosan megy. Henry szinte biztos.
nemtudod hogy jelenleg a Benfica hogy áll?? :) nemkövetem a portugál focit, de remelem hogy kezdo ... + Saviola :idea: :wink:

Ne idézz kettőnél többet!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.22. 20:45:43

Rewolution5 írta:
Fernando írta:Hmm. Di María. Érdekes név. Ő azon nevek egyike akit bármikor szívesen látnék a bal oldali szélünkön.
igen, én is felfigyeltem rá...főleg a pekingi olimpián az argentinokkal.....látok benne valamit ...sőt ezt még maga Maradona is mondta :idea: :wink:
Ő még sok hülyeséget nem mondott. :wink: Komolyra fordítva a szót. Persze pletyka meg persze nem kell komolyan venni, de szerintem elférne itt. Nem Pedro-t akarom bántani (nem is nagyon lehet miért), de azért Di María hasonló korral egy európai élcsapat kiváló játékosa. Neki nagyon örülnék. Persze ha végül itt kötne ki (aminek kb elég kevés az esélye), akkor valaki biztosan megy. Henry szinte biztos.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.22. 20:41:34

Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.02.22. 20:33:20

Di Maríának én is örülnék, mivel argentin. :D Komolyra fordítva azonban úgy tudom, hogy Messi "tükörképét" szeretné Pep, azaz egy jobblábast a baloldalra, ahogy Messi ballábas a jobbszélen. Ezt nézve Di María és Silva azonnal kiesne, de sosem lehet tudni. Bojant tényleg ki lehetne ott próbálni huzamosabban. Most kezdi elkapni a fonalat, csak több lehetőséget kellene neki biztosítani.
Kép
Kép
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.22. 18:52:00

Hmm. Di María. Érdekes név. Ő azon nevek egyike akit bármikor szívesen látnék a bal oldali szélünkön.
LM10
Director del Fútbol

2010.02.22. 18:48:48

A SPORT ma Di Mariát hozta szóba velünk. Hát nem tudom. Ügyes gyerek, de nem tudom mire lenne képes itt. Ribérynek örülnék, bár ő szerintem marad a Bayernál végül, és hosszabbítani fog. Én gólerős játékost játszatnék ott. Nekem az tetszene a legjobban( és még működhetne is) , hogy Bojan lenne az új "állandó" balszélső Ibra és Messi mellett. Bojan a Racing ellen is elvileg középen játszott, pedig szélekről ment be csomószor. Szerintem ez a szerepkör feküdni neki, és ha folyamatosan játszana, akkor a gólok is jönnének tőle. De mivel Henry távozni fog, a helyére egy vérbeli szélőt lehet, hogy hoznék pl Silva személyében.
fcbarca0827
Director del Fútbol

2010.02.22. 18:45:54

Rewolution5 írta:
Barcaforever írta:Fabregas tudná a legjobban kiszolgálni Ibrát? :shock:

Végülis ez a Xavi,Iniesta,Messi vonal elég gyenge passzokban. :twisted:

Agüero hogyan került már képbe?,,Én nem most nyáron, hanem jövőre hoznám ide Kunt, blabla...." Ennyire lemaradtam, h tényként kell erről beszélni?

ezzel most azt akartad mondani hogy Xavi nem ad jó passzokat/ kiugratásokat????? nézz vissza egy pár mecsset :)

szerk.: a focit nézni kell és nem átaludni :)
A mondatokat, meg a szmájlikat, pedig értelmezni és nem átsiklani felettük! :wink: Röviden: irónia! :wink:
Ő, egy másik hsz-re reagált és pont azt írta, hogy szerinte a Xavi, Ini, Messi 3-as szintén nagyszerű passzokban! :wink:
Szóval te meg, olvass vissza pár hsz-t... :) Bár szerintem, az első mondat végén a sokkos fej és a ? egyértelművé teszi, hogy reagálás. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2010.02.22. 18:49:17-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.02.22. 18:42:57

Rewolution5 írta:

Agüero hogyan került már képbe?,,Én nem most nyáron, hanem jövőre hoznám ide Kunt, blabla...." Ennyire lemaradtam, h tényként kell erről beszélni?

ezzel most azt akartad mondani hogy Xavi nem ad jó passzokat/ kiugratásokat????? nézz vissza egy pár mecsset :)

Irónia. :wink:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.22. 17:59:54

Kép
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.22. 13:10:46

Ha úgy kezdődik, hogy: "én......." , akkor szerinted ez tény? :D Ez csak egy saját vélemény! :wink:
"Katalónia egy ország, a hadseregét pedig úgy hívják, FC Barcelona!"
/Sir Bobby Robson/
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.02.22. 12:07:08

Fabregas tudná a legjobban kiszolgálni Ibrát? :shock:

Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.02.22. 12:02:14

Mondjuk a "Kun" gyerek már nekem is eszembe jutott, (azt nem gondolom, hogy a két argentin elvenné egymás kedvét, vagy morálisan rossz hatással lennének egymásra) főleg azért, mert álló helyzetből is megver bárkit indulósebességben és így mindkét oldalunk ugyanolyan odafigyelést igényelne. Nem tudom, hogy Agüero milyen átlagot szokott produkálni teljesítmény szinten, de hatékonynak tűnik. :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
senkialfonz40
Capitá del Barça

2010.02.22. 11:54:25

istyke6 írta:
MessiFan írta:Nekem az a véleményem hogy mind a 2 szélre kell igazolni egy védőt mert szerintem kár volt Maxwellt idehozni. Mind1 kicsoda csak legyen valaki. A balszél még kérdéses számomra. De ha már védőt igazolunk akkor már mind a 2 szélre.
Kifejtened, hogy mi nem jo Maxwellben? (nem vok Maxwell szurkolo, ne azzal kezd a magyarazast :D, csak nem tudom, hogy miert kellene kicserelni ot ? )
Ezt én sem értem, szerintem nagyon jól jártunk vele, technikás és a védőfeladatát is megoldja, bármikor bevethető, nem remegek, ha Ő kezd Abidal, vagy más helyett. Bár Abidal most nagyon magasra tette a lécet! :D
" Lionel az után a futballista után kapta a nevét, aki szerintem minden idők legnagyobb játékosa, és az én példaképem. Remélem, úgy fog majd játszani, mint az apja, mert úgy, mint Messi lehetetlen." Antonio Cassano
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.22. 08:56:58

palesz77 írta:Én amúgy Cesc érkezését preferálnám inkább, mint Kunét. Mert szerintem Ibrát a legtökéletesebben Cesc tudná kiszolgálni. Őbenne azért több kockázatvállalás van, mint Xaviban, ezt be kell látni. Nincs is 90%-os mutatója, de több ívelést ad, mint a mi kis irányítónk. És a legjob benne, hogy sokat osztott zömök csatárra, aki nem olyan dinamikus, mert Adebayor és Bendtner sem egy sprinter... Magyarul jobban megszokta ezt a stílust, mint Xaviék eddig. De ez lehet hülyeség, csak felötlött bennem, hogy Cesc érkezésével akár Ibra "játékhatékonysága" is nőne - lehet hülyeség, de én így látom. Ezzel nem Xavit minősítem le, mert nálam Inivel ők "A" középpályások, csak szerintem Cesc "bevállalósabb" ezen a téren mint Xavi.
Egyetértek! Szerintem is jobb ötlet lenne idén nyáron Cesc-t idehozni! Akárki akármit mond elférne nálunk :!: :!: :!:
Majd jövő nyáron jöhet Kun! :D
/Sir Bobby Robson/
Maxsteel666
Jugador del Barça

2010.02.22. 08:54:09

Rewolution5 írta:sokan ezt csinálnák, de arra nemgondolnak h mind2 argentin..forrna bennuk a bizonyitasi vagy ...ami esetleg lélektani gondokat is képezhet..ez mar nem mentalitas kerdese....azert csinalja legtobb edzo azt h nem olyan jatekost vesznek aki mind2 csatar es egynemzetisegu...en pl. Robinhot kepzelnem el csatarnak ..o Brazil ...Brazilia es Argentina nem komaljak egymast, es klubbon belul ossze is baratkozhatnak ...szal sztem Aguero jo jatekos, megsem tudom ot Barcelona mezben elkepzelni...
Bocs, de ez nekem se jött át :!: :?
Miért lenne baj, hogy 2 Argentin van a csatársorban? Az se baj, hogy sok spanyol meg katalán játékosunk van! :)
/Sir Bobby Robson/
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.02.19. 15:40:52

Rewolution5 írta:sokan ezt csinálnák, de arra nemgondolnak h mind2 argentin..forrna bennuk a bizonyitasi vagy ...ami esetleg lélektani gondokat is képezhet..ez mar nem mentalitas kerdese....azert csinalja legtobb edzo azt h nem olyan jatekost vesznek aki mind2 csatar es egynemzetisegu...en pl. Robinhot kepzelnem el csatarnak ..o Brazil ...Brazilia es Argentina nem komaljak egymast, es klubbon belul ossze is baratkozhatnak ...szal sztem Aguero jo jatekos, megsem tudom ot Barcelona mezben elkepzelni...
Na ez nekem valahogy nem jött át. Azért ne jöjjön Agüero, mert ő is Argentín, és ezért Messivel leeresztenének? Vagy mit akartál ezzel? :oops: Bocsi, ha érthető, de nekem most tényleg nem jön át a lényeg.

Amúgy Agüero nem lenne hülye ötlet, nemrég gondolkoztam el rajta, hogy ő egy olyan csatár, akit folyamatosan ki lehet ugratni. Majdnem az összes gólja így születik. Namost, a jelenlegi csatársor baja, hogy nem lehet olyan dinamikusan kiugratni Ibrát, mint Eto'ot - ami majd változni fog véleményem szerint ha tökéletesen összecsiszolódott a gépezet a csatár és a "szórogatóink" között. És Agüero a szélről befelé húzva szerintem erősítés lehetne ilyen szempontból.

Nem azt mondom, hogy kell, csak érthető döntés lenne a leigazolása - nemtudom, hogy mostanában volt-e róla hír, régebben volt, azért írtam ezt le.

Én amúgy Cesc érkezését preferálnám inkább, mint Kunét. Mert szerintem Ibrát a legtökéletesebben Cesc tudná kiszolgálni. Őbenne azért több kockázatvállalás van, mint Xaviban, ezt be kell látni. Nincs is 90%-os mutatója, de több ívelést ad, mint a mi kis irányítónk. És a legjob benne, hogy sokat osztott zömök csatárra, aki nem olyan dinamikus, mert Adebayor és Bendtner sem egy sprinter... Magyarul jobban megszokta ezt a stílust, mint Xaviék eddig. De ez lehet hülyeség, csak felötlött bennem, hogy Cesc érkezésével akár Ibra "játékhatékonysága" is nőne - lehet hülyeség, de én így látom. Ezzel nem Xavit minősítem le, mert nálam Inivel ők "A" középpályások, csak szerintem Cesc "bevállalósabb" ezen a téren mint Xavi.
istyke6
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2010.02.19. 15:26:39

MessiFan írta:Nekem az a véleményem hogy mind a 2 szélre kell igazolni egy védőt mert szerintem kár volt Maxwellt idehozni. Mind1 kicsoda csak legyen valaki. A balszél még kérdéses számomra. De ha már védőt igazolunk akkor már mind a 2 szélre.
Kifejtened, hogy mi nem jo Maxwellben? (nem vok Maxwell szurkolo, ne azzal kezd a magyarazast :D, csak nem tudom, hogy miert kellene kicserelni ot ? )
I <3 FCB
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.19. 15:22:29

Maxsteel666 írta:Én Agüerot is el tudnám képzelni a bal oldalon4 Messivel mit művelnének együtt... :D :D
Én neki örülnék a legjobban!
sokan ezt csinálnák, de arra nemgondolnak h mind2 argentin..forrna bennuk a bizonyitasi vagy ...ami esetleg lélektani gondokat is képezhet..ez mar nem mentalitas kerdese....azert csinalja legtobb edzo azt h nem olyan jatekost vesznek aki mind2 csatar es egynemzetisegu...en pl. Robinhot kepzelnem el csatarnak ..o Brazil ...Brazilia es Argentina nem komaljak egymast, es klubbon belul ossze is baratkozhatnak ...szal sztem Aguero jo jatekos, megsem tudom ot Barcelona mezben elkepzelni...
Kép
Lezárt