Rewolution5 írta:sokan ezt csinálnák, de arra nemgondolnak h mind2 argentin..forrna bennuk a bizonyitasi vagy ...ami esetleg lélektani gondokat is képezhet..ez mar nem mentalitas kerdese....azert csinalja legtobb edzo azt h nem olyan jatekost vesznek aki mind2 csatar es egynemzetisegu...en pl. Robinhot kepzelnem el csatarnak ..o Brazil ...Brazilia es Argentina nem komaljak egymast, es klubbon belul ossze is baratkozhatnak ...szal sztem Aguero jo jatekos, megsem tudom ot Barcelona mezben elkepzelni...
Na ez nekem valahogy nem jött át. Azért ne jöjjön Agüero, mert ő is Argentín, és ezért Messivel leeresztenének? Vagy mit akartál ezzel?

Bocsi, ha érthető, de nekem most tényleg nem jön át a lényeg.
Amúgy Agüero nem lenne hülye ötlet, nemrég gondolkoztam el rajta, hogy ő egy olyan csatár, akit folyamatosan ki lehet ugratni. Majdnem az összes gólja így születik. Namost, a jelenlegi csatársor baja, hogy nem lehet olyan dinamikusan kiugratni Ibrát, mint Eto'ot - ami majd változni fog véleményem szerint ha tökéletesen összecsiszolódott a gépezet a csatár és a "szórogatóink" között. És Agüero a szélről befelé húzva szerintem erősítés lehetne ilyen szempontból.
Nem azt mondom, hogy kell, csak érthető döntés lenne a leigazolása - nemtudom, hogy mostanában volt-e róla hír, régebben volt, azért írtam ezt le.
Én amúgy Cesc érkezését preferálnám inkább, mint Kunét. Mert szerintem Ibrát a legtökéletesebben Cesc tudná kiszolgálni. Őbenne azért több kockázatvállalás van, mint Xaviban, ezt be kell látni. Nincs is 90%-os mutatója, de több ívelést ad, mint a mi kis irányítónk. És a legjob benne, hogy sokat osztott zömök csatárra, aki nem olyan dinamikus, mert Adebayor és Bendtner sem egy sprinter... Magyarul jobban megszokta ezt a stílust, mint Xaviék eddig. De ez lehet hülyeség, csak felötlött bennem, hogy Cesc érkezésével akár Ibra "játékhatékonysága" is nőne - lehet hülyeség, de én így látom. Ezzel nem Xavit minősítem le, mert nálam Inivel ők "A" középpályások, csak szerintem Cesc "bevállalósabb" ezen a téren mint Xavi.