Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vagyishogy : álom, édes álom..... dzsudzsáknak messze nincs helye ebben a csapatban...Fernando írta:Dream, sweet dream.fcb4ever írta:És mit szólnátok Dzsudzsák esetleges átigazolásához (bocs ha már írták előttem is de még új vagyok
Dream, sweet dream.fcb4ever írta:És mit szólnátok Dzsudzsák esetleges átigazolásához (bocs ha már írták előttem is de még új vagyok
első?Fernando írta:Di María alapkezdő, tagja az argentin nagy válogatottnak is. Amúgy első a Benfica.
nemtudod hogy jelenleg a Benfica hogy áll??Fernando írta:Ő még sok hülyeséget nem mondott.Rewolution5 írta:igen, én is felfigyeltem rá...főleg a pekingi olimpián az argentinokkal.....látok benne valamit ...sőt ezt még maga Maradona is mondtaFernando írta:Hmm. Di María. Érdekes név. Ő azon nevek egyike akit bármikor szívesen látnék a bal oldali szélünkön.![]()
Komolyra fordítva a szót. Persze pletyka meg persze nem kell komolyan venni, de szerintem elférne itt. Nem Pedro-t akarom bántani (nem is nagyon lehet miért), de azért Di María hasonló korral egy európai élcsapat kiváló játékosa. Neki nagyon örülnék. Persze ha végül itt kötne ki (aminek kb elég kevés az esélye), akkor valaki biztosan megy. Henry szinte biztos.
Ő még sok hülyeséget nem mondott.Rewolution5 írta:igen, én is felfigyeltem rá...főleg a pekingi olimpián az argentinokkal.....látok benne valamit ...sőt ezt még maga Maradona is mondtaFernando írta:Hmm. Di María. Érdekes név. Ő azon nevek egyike akit bármikor szívesen látnék a bal oldali szélünkön.![]()
igen, én is felfigyeltem rá...főleg a pekingi olimpián az argentinokkal.....látok benne valamit ...sőt ezt még maga Maradona is mondtaFernando írta:Hmm. Di María. Érdekes név. Ő azon nevek egyike akit bármikor szívesen látnék a bal oldali szélünkön.
A mondatokat, meg a szmájlikat, pedig értelmezni és nem átsiklani felettük!Rewolution5 írta:Barcaforever írta:Fabregas tudná a legjobban kiszolgálni Ibrát?![]()
Végülis ez a Xavi,Iniesta,Messi vonal elég gyenge passzokban.![]()
Agüero hogyan került már képbe?,,Én nem most nyáron, hanem jövőre hoznám ide Kunt, blabla...." Ennyire lemaradtam, h tényként kell erről beszélni?
ezzel most azt akartad mondani hogy Xavi nem ad jó passzokat/ kiugratásokat????? nézz vissza egy pár mecsset
szerk.: a focit nézni kell és nem átaludni
Irónia.Rewolution5 írta:Barcaforever írta:Fabregas tudná a legjobban kiszolgálni Ibrát?![]()
Agüero hogyan került már képbe?,,Én nem most nyáron, hanem jövőre hoznám ide Kunt, blabla...." Ennyire lemaradtam, h tényként kell erről beszélni?
ezzel most azt akartad mondani hogy Xavi nem ad jó passzokat/ kiugratásokat????? nézz vissza egy pár mecsset
szerk.: a focit nézni kell és nem átaludni
Barcaforever írta:Fabregas tudná a legjobban kiszolgálni Ibrát?![]()
Ha úgy kezdődik, hogy: "én......." , akkor szerinted ez tény?Barcaforever írta:Fabregas tudná a legjobban kiszolgálni Ibrát?![]()
Ezt én sem értem, szerintem nagyon jól jártunk vele, technikás és a védőfeladatát is megoldja, bármikor bevethető, nem remegek, ha Ő kezd Abidal, vagy más helyett. Bár Abidal most nagyon magasra tette a lécet!istyke6 írta:Kifejtened, hogy mi nem jo Maxwellben? (nem vok Maxwell szurkolo, ne azzal kezd a magyarazastMessiFan írta:Nekem az a véleményem hogy mind a 2 szélre kell igazolni egy védőt mert szerintem kár volt Maxwellt idehozni. Mind1 kicsoda csak legyen valaki. A balszél még kérdéses számomra. De ha már védőt igazolunk akkor már mind a 2 szélre., csak nem tudom, hogy miert kellene kicserelni ot ? )
Egyetértek! Szerintem is jobb ötlet lenne idén nyáron Cesc-t idehozni! Akárki akármit mond elférne nálunkpalesz77 írta:Én amúgy Cesc érkezését preferálnám inkább, mint Kunét. Mert szerintem Ibrát a legtökéletesebben Cesc tudná kiszolgálni. Őbenne azért több kockázatvállalás van, mint Xaviban, ezt be kell látni. Nincs is 90%-os mutatója, de több ívelést ad, mint a mi kis irányítónk. És a legjob benne, hogy sokat osztott zömök csatárra, aki nem olyan dinamikus, mert Adebayor és Bendtner sem egy sprinter... Magyarul jobban megszokta ezt a stílust, mint Xaviék eddig. De ez lehet hülyeség, csak felötlött bennem, hogy Cesc érkezésével akár Ibra "játékhatékonysága" is nőne - lehet hülyeség, de én így látom. Ezzel nem Xavit minősítem le, mert nálam Inivel ők "A" középpályások, csak szerintem Cesc "bevállalósabb" ezen a téren mint Xavi.
Bocs, de ez nekem se jött átRewolution5 írta:sokan ezt csinálnák, de arra nemgondolnak h mind2 argentin..forrna bennuk a bizonyitasi vagy ...ami esetleg lélektani gondokat is képezhet..ez mar nem mentalitas kerdese....azert csinalja legtobb edzo azt h nem olyan jatekost vesznek aki mind2 csatar es egynemzetisegu...en pl. Robinhot kepzelnem el csatarnak ..o Brazil ...Brazilia es Argentina nem komaljak egymast, es klubbon belul ossze is baratkozhatnak ...szal sztem Aguero jo jatekos, megsem tudom ot Barcelona mezben elkepzelni...
Na ez nekem valahogy nem jött át. Azért ne jöjjön Agüero, mert ő is Argentín, és ezért Messivel leeresztenének? Vagy mit akartál ezzel?Rewolution5 írta:sokan ezt csinálnák, de arra nemgondolnak h mind2 argentin..forrna bennuk a bizonyitasi vagy ...ami esetleg lélektani gondokat is képezhet..ez mar nem mentalitas kerdese....azert csinalja legtobb edzo azt h nem olyan jatekost vesznek aki mind2 csatar es egynemzetisegu...en pl. Robinhot kepzelnem el csatarnak ..o Brazil ...Brazilia es Argentina nem komaljak egymast, es klubbon belul ossze is baratkozhatnak ...szal sztem Aguero jo jatekos, megsem tudom ot Barcelona mezben elkepzelni...
Kifejtened, hogy mi nem jo Maxwellben? (nem vok Maxwell szurkolo, ne azzal kezd a magyarazastMessiFan írta:Nekem az a véleményem hogy mind a 2 szélre kell igazolni egy védőt mert szerintem kár volt Maxwellt idehozni. Mind1 kicsoda csak legyen valaki. A balszél még kérdéses számomra. De ha már védőt igazolunk akkor már mind a 2 szélre.
sokan ezt csinálnák, de arra nemgondolnak h mind2 argentin..forrna bennuk a bizonyitasi vagy ...ami esetleg lélektani gondokat is képezhet..ez mar nem mentalitas kerdese....azert csinalja legtobb edzo azt h nem olyan jatekost vesznek aki mind2 csatar es egynemzetisegu...en pl. Robinhot kepzelnem el csatarnak ..o Brazil ...Brazilia es Argentina nem komaljak egymast, es klubbon belul ossze is baratkozhatnak ...szal sztem Aguero jo jatekos, megsem tudom ot Barcelona mezben elkepzelni...Maxsteel666 írta:Én Agüerot is el tudnám képzelni a bal oldalon4 Messivel mit művelnének együtt...![]()
![]()
Én neki örülnék a legjobban!