Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
bence-barca írta:Bocsi, nem bántásként akarom mondani, de ha JdS lövi a gólt akkor őt dicséred?Rivaldo11 írta:Ha csak a talentumot nézzük, Thiago kiemelkedik a fiatalok közül. Zseniális tehetség a srác, remlem nem pazaroljuk el. Lezser, de nem könnyelmű, megvan benne a hidegvér. Remekül lát a pályán, passzai élményszámba mennek, és 1vs1-ben is jó.
Mielőbb profi szerződést Neki is-és persze Jonathannak is.
Kapásból alapemberré vált.Fernando írta:Én csak tényeket írtam. Azzal, hogy Jeffren aláírta a profi szerződést és nagycsapatbeli mezszámot kapott (20-as), az azt jelenti, hogy nem játszhat vissza a korosztályos (utánpótlás) csapatba. Ezáltal teljes értékű tagja az első keretnek. Amúgy mióta megkapta a szerződést minden meccsen játszott (2).
egy szóval nem mondtam, hogy nem viszik sokra(isten-ments)!, félreértés ne essék, csak azt mondtam h ha maradnak akk valszeg cserék lesznek.Rewolution5 írta: üdv...tudom hogy új vagy, de mint Barca szurkoló illene tudnod a játékosok neveinek helyesírását....... de nemtartom valószinűnek hogy Bojan, Jeffren nem viszi sokra ... 1. kevés időt kapnak
2. hamar van azt meg eldonteni ilyen koran hisz csak 20 évesek....
Én csak tényeket írtam. Azzal, hogy Jeffren aláírta a profi szerződést és nagycsapatbeli mezszámot kapott (20-as), az azt jelenti, hogy nem játszhat vissza a korosztályos (utánpótlás) csapatba. Ezáltal teljes értékű tagja az első keretnek. Amúgy mióta megkapta a szerződést minden meccsen játszott (2Barcaman14 írta:Ebben nem teljesen értek egyetFernando írta:Jeffren, Pedro, Busquets szerintem már nem az a kategória. Ők már a nagycsapat játékosai.Pedro és Busi valóban tett le valamit az asztalra annak érdekében, hogy már a nagycsapat tatgjainak nevezzük őket. pedro sorra lövi a gólokat,Busi pedig többször nyújt korához képest érett játékot, amivel hozzájárul ahhoz hogy ne kelljen feltétlenül középpályásokat igazolni! De Jeffren az én szememben még nem egészen teljes értékű tagja a csapatnak! Mármint mindenki fontos értitek
, de nekem még nem bizonyított eléggé!
az alapvető posztja a bal szárny...idáig javarészt jobb védőként funkcionált ....1-2 ha volt a saját posztján .... akkor is nagyon jó teljesítményt nyújtott ....egy cselje van : a védő mellett eldobni a labdát, majd lefutni, ugyanis a gyorsasága figyelemreméltó....ha jó napja van akkor többnyire a beadásai is jók... ő az egyik képviselője a Brca jövő nemzedékének..igazad van most még nem bizonyíthat, mert nincs kit "kinyomni" a csapatból ......ettől függetlenül lehet még belőle valami, ha igyekszik az edzéseken ... szerk.: Jeffrenről van szóBarcaman14 írta:Ebben nem teljesen értek egyetFernando írta:Jeffren, Pedro, Busquets szerintem már nem az a kategória. Ők már a nagycsapat játékosai.Pedro és Busi valóban tett le valamit az asztalra annak érdekében, hogy már a nagycsapat tatgjainak nevezzük őket. pedro sorra lövi a gólokat,Busi pedig többször nyújt korához képest érett játékot, amivel hozzájárul ahhoz hogy ne kelljen feltétlenül középpályásokat igazolni! De Jeffren az én szememben még nem egészen teljes értékű tagja a csapatnak! Mármint mindenki fontos értitek
, de nekem még nem bizonyított eléggé!
Ebben nem teljesen értek egyetFernando írta:Jeffren, Pedro, Busquets szerintem már nem az a kategória. Ők már a nagycsapat játékosai.
üdv...tudom hogy új vagy, de mint Barca szurkoló illene tudnod a játékosok neveinek helyesírását....... de nemtartom valószinűnek hogy Bojan, Jeffren nem viszi sokra ... 1. kevés időt kapnakbence-barca írta:Szerintem még nem lehet megmondani kinek lehet esély és kinek nem. Pár meccsből legalábbis biztos nem. Lehet, hogy egy olyan gyerek fog befutni(amit én magam is kétlek, de ki tudja...) mint pl Barta, de én egyenlőre csak Bosqetsnek és Pedronak jósolok jövöt mivel ök lassan teljesen beépül(het)nek. Bojannal és Jeffrennel nem tom mi lesz, ha maradnak akk biztos cserék lesznek, Pedronál meg az fog dönteni, hogyha megvesszük Robinhot v Riberyt v akárkit akkor ő is csere lesz valszeg.
Bocsi, nem bántásként akarom mondani, de ha JdS lövi a gólt akkor őt dicséred? Télleg nem bántás!Rivaldo11 írta:Ha csak a talentumot nézzük, Thiago kiemelkedik a fiatalok közül. Zseniális tehetség a srác, remlem nem pazaroljuk el. Lezser, de nem könnyelmű, megvan benne a hidegvér. Remekül lát a pályán, passzai élményszámba mennek, és 1vs1-ben is jó.
Pár meccs alapján elég jól kiismerted.Rivaldo11 írta:Ha csak a talentumot nézzük, Thiago kiemelkedik a fiatalok közül. Zseniális tehetség a srác, remlem nem pazaroljuk el. Lezser, de nem könnyelmű, megvan benne a hidegvér. Remekül lát a pályán, passzai élményszámba mennek, és 1vs1-ben is jó.
igazad van, én is látok benne valamitRivaldo11 írta:Ha csak a talentumot nézzük, Thiago kiemelkedik a fiatalok közül. Zseniális tehetség a srác, remlem nem pazaroljuk el. Lezser, de nem könnyelmű, megvan benne a hidegvér. Remekül lát a pályán, passzai élményszámba mennek, és 1vs1-ben is jó.
igazad van , sokra viheti ő még...palesz77 írta:Thiago góljában benne volt minden, ami miatt nagy játékos lehet. A szitu úgy indult, hogy meghúzott egy cselt 2 ember között - bár ebben nem vagyok 100%-ig biztos, hogy ez az a szitu volt, csak volt egy ilyen csele kb a pálya ezen részén -, kipöttyintette mesterien Messinek, majd Barcaiskola szerint futott is helyezkedni...
Nagyon örülök a góljának, remélem megindul a szekér ezek utánSajna kétlem, mert ha nincs sérülés, még kerettag se lesz... Pedig megérdemelné, most is annyit dobott a játékon, hogy gól lett belőle
Remélem megkapja a szezon végén a profi szerződést, mert nekem már most egy kedvencem, nem akarom őt is az Arsenalban látni...
Ez tényleg hatalmas dolog lenne Dos Santos számára. Ha játszik, ha nem ilyen korban egy VB részvétel különleges élmény lenne és nagyon sokat tudna tanulni. Szokná a légkört, h milyen is valójában egy ilyen nagy torna.Bányász írta:"Előbbi figyelemmel követte a tréning egészét, utóbbi pedig azért látogatott el az edzőközpontba, hogy beszéljen Guardiolával arról, hogy Márquezre és Jonathan dos Santosra is számít a közelgő, dél-afrikai világbajnokságon."
.
JAh,utána meg jól pi... izé,hátsón lőtték egymást labdával.Hát köszikatalunya írta: azér innen láccik h hogy köszönnek az athletic-esek![]()
(ha vki nem látta vna: amikor a pályára ért thiago és jonathan akkor a kapunál a két pacsis köszönést használták gai-al és a többi játékossal)
azér innen láccik h hogy köszönnek az athletic-esek