Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Amúgy valóban rádiós volt, ha jól emlékszem a Danubiuson, és nem volt vele gond. De sportriportereskedés valóban nem neki való.miihii írta:Mi is pont hétvégén beszéltük spanjaimmal,h feltűnt a színen (al)Világi Peti a rádióban.Már csak az ő hangja hiányzott,a nagy sporttudoréErre az egyik csávó felháborodott,h h beszélünk róla,milyen jó rádiós ő.Régebben vmi kívánságműsort vezetett és ő volt a legjobb,meg ilyenek.Mondtuk,h akkor talán vissza kellene állítani ebbe a pozíciójába,mert a sportműsor nem megy neki.
Mindenesetre meglepett,mert nem hallottam róla,h ilyen népszerű rádiós a kollega.
Mindenesetre nem kellett volna eltérni a kaptafától,így megkímélve minket -tisztes sportrajongókat- a terrortól,amit okoz egy-egy meccs alatt
![]()
Igen így kell.socio66 írta:Lockerz-en a meghíváshoz csak annyit kell csinálni,hogy beírom a haver e-mail címét oda,ahova írja hogy 'Insert email adresses..'?
Mert nem nagyon akarnak menni a meghívók.
Igen? normális embert nem találtak oda, csak ilyen szerencsétlent aki mondatot nem tud elmondani ordítás nélkül?Fecooo írta:nem tudom, vmelyikőtök hallgatta-e pénteken a bumerángot? behaltam, amikor meghallottam, ki mondta be félóránként a sporthíreket szinte ordítva... világtalan petike a maga szokásos ordibálós stílusában...
Ha eljutnék odáig..az még elég messze van.Victor_Valdes írta:Ja, és ha bárm ibond lenne visszaküldenéd amcsiknak?:D
A Polóért nem.Victor_Valdes írta:akkor bukott. pólóért is fizetni kell?
na, ebben meg mindenki mást mondott, szóval csak ezt nem tudom.Victor_Valdes írta:Értem, végülis az is korrektGogeta írta:na ez viszont engem is érdekelne. de ha jól értettem, akkor havonta 3-4szer van 'kiárusítás', és csak akkor lehet venni. de nem biztosVictor_Valdes írta:És pl van 30 pontom, és rendelni akarok most valamit ami 15 pontba kerül, akkor azt hogyan teetném meg?. És valami vámot vagy valamit nem kell fizetni?
bár lehet hülyeséget írok..
Értem, végülis az is korrektGogeta írta:na ez viszont engem is érdekelne. de ha jól értettem, akkor havonta 3-4szer van 'kiárusítás', és csak akkor lehet venni. de nem biztosVictor_Valdes írta:És pl van 30 pontom, és rendelni akarok most valamit ami 15 pontba kerül, akkor azt hogyan teetném meg?