ftci81839 írta:Segítsen valaki!!!Hol lehetne nézni a neten az intet meccset?????????,
www.digisport.hu itt kell regelj, és megy jó minőség!
ftci81839 írta:Segítsen valaki!!!Hol lehetne nézni a neten az intet meccset?????????,
Tv2! Kezdünk!Ilúvatar írta:bocs skacok, de most melyik adó adja a mai barca bl meccset?
TV2Ilúvatar írta:bocs skacok, de most melyik adó adja a mai barca bl meccset?
Sajna én ezekről az évekről lemaradtam.miihii írta:Az én szerelmem is ekkortól datálódik.El fanático írta: De legjobbak a '90es évekbeli meccsek - amikor elkezdtem a Barca-drukkerkedést - Pep-el, Bakeroval, Goikoextea-val, Stoichkov-al, Txiki-vel és Laudrup-al
(Hú,de régen is volt...)
Az én szerelmem is ekkortól datálódik.El fanático írta: De legjobbak a '90es évekbeli meccsek - amikor elkezdtem a Barca-drukkerkedést - Pep-el, Bakeroval, Goikoextea-val, Stoichkov-al, Txiki-vel és Laudrup-al
én is nagyon szerettem ezeket a 90´es mecsseketEl fanático írta:Nagyon szeretem ezeket a régebbi meccseket a Barca Tv-benColos írta:Nem tudom, láttátok-e a mai Barca TV-t, a 2003-as Racing Santander elleni meccs volt benne (6-1). Nem volt az egy jól sikerült idény (hatodikak lettünk), de jó volt látni "azt" a Riquelmével, Kluiverttel, Overmars-szal, Mendietával felállló csapatot is. Ha tehetitek, ne mulasszátok el a jövő szerdai ismétlést!![]()
Valóban jó volt újra látni Saviolát, Riquelmét és Mendietát és persze Puyolt és Xavit 23-25 évesenMendieta játékát már a Valenciában is szerettem anno. De legjobbak a '90es évekbeli meccsek - amikor elkezdtem a Barca-drukkerkedést - Pep-el, Bakeroval, Goikoextea-val, Stoichkov-al, Txiki-vel és Laudrup-al
Nagyon szeretem ezeket a régebbi meccseket a Barca Tv-benColos írta:Nem tudom, láttátok-e a mai Barca TV-t, a 2003-as Racing Santander elleni meccs volt benne (6-1). Nem volt az egy jól sikerült idény (hatodikak lettünk), de jó volt látni "azt" a Riquelmével, Kluiverttel, Overmars-szal, Mendietával felállló csapatot is. Ha tehetitek, ne mulasszátok el a jövő szerdai ismétlést!
Nem, a TV2 adja a meccset!mekkora írta:sziasztok
ha jól látom port.hun hogy a digi sport a real meccset adja. ezek szerint a milan meccset csak külföldi streammel tudom nézni?
maister6000cm3 írta:Nemtudom mire gondolsz, de sajnos az ilyen jó oldalak nem sokáig működnek (1-2 hét) lévén, hogy illegális a működtetése, ezért viszonylag hamar lekapcsolják őket...Rewolution5 írta:Colos írta: Szerintem nem én voltam. Legalábbis nem tudom, mire gondolsz...
hát nemtudom..csak anyyit hogy en az avatárodról ismerlek meg....amibol csak egy van ebben a forumban.....de a lenyeg hogy az a Vshares link nekem nagyon bevállt, (a netemhez képest) nos az úgy volt hogy 2009/10-es szezon BARCA csak a barca mecssei voltak ott..a megfelelore ráklikkantva pedig tobb Vshares link, tobb nylvben kiugrott, amire rákattintva néztem a mecsset...... nagyon nem emlekszem rá, ezért kérném a segítségedet
![]()
......ha tudod a nyitólapot akkor avval is sokat segítenél .... remelem tudod h mire gondolok
![]()
Nemtudom mire gondolsz, de sajnos az ilyen jó oldalak nem sokáig működnek (1-2 hét) lévén, hogy illegális a működtetése, ezért viszonylag hamar lekapcsolják őket...Rewolution5 írta:Colos írta:Szerintem nem én voltam. Legalábbis nem tudom, mire gondolsz...Rewolution5 írta:ha jol emlekszem multkor valaki belinkelt egy Vshare-s linket, amelyen mintegy sorrendben lennenek a meccsek és a megfelelőre ráklikkantva nézheted zavartalanul a meccset.... emlekezesem szerint "Colos" volt. Sajnos nem tettem be a könyvjelzőim közé, ezért kérlek szépen valamikor belinkelhetnéd![]()
hát nemtudom..csak anyyit hogy en az avatárodról ismerlek meg....amibol csak egy van ebben a forumban.....de a lenyeg hogy az a Vshares link nekem nagyon bevállt, (a netemhez képest) nos az úgy volt hogy 2009/10-es szezon BARCA csak a barca mecssei voltak ott..a megfelelore ráklikkantva pedig tobb Vshares link, tobb nylvben kiugrott, amire rákattintva néztem a mecsset...... nagyon nem emlekszem rá, ezért kérném a segítségedet
![]()
......ha tudod a nyitólapot akkor avval is sokat segítenél .... remelem tudod h mire gondolok
Colos írta:Szerintem nem én voltam. Legalábbis nem tudom, mire gondolsz...Rewolution5 írta:ha jol emlekszem multkor valaki belinkelt egy Vshare-s linket, amelyen mintegy sorrendben lennenek a meccsek és a megfelelőre ráklikkantva nézheted zavartalanul a meccset.... emlekezesem szerint "Colos" volt. Sajnos nem tettem be a könyvjelzőim közé, ezért kérlek szépen valamikor belinkelhetnéd![]()
Szerintem nem én voltam. Legalábbis nem tudom, mire gondolsz...Rewolution5 írta:ha jol emlekszem multkor valaki belinkelt egy Vshare-s linket, amelyen mintegy sorrendben lennenek a meccsek és a megfelelőre ráklikkantva nézheted zavartalanul a meccset.... emlekezesem szerint "Colos" volt. Sajnos nem tettem be a könyvjelzőim közé, ezért kérlek szépen valamikor belinkelhetnéd![]()
csakhogy nekem kivételesen lassu a netem ..szal azert kernek szepen egy linket ..... ha van akkor lecci adjal ..koszonomfcbarca0827 írta:Az ég szerelmére.. Miért nem keresel magadanak??? Tudod, google.. tengernyi van...Rewolution5 írta:az eg szerelmeert adjatok mar egy linket.................
Az ég szerelmére.. Miért nem keresel magadanak??? Tudod, google.. tengernyi van...Rewolution5 írta:az eg szerelmeert adjatok mar egy linket.................