2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én értem, amit írsz...de te értetted, hogy én mire helyeztem a hangsúlyt? Arra, hogy egy 36 meccses, egész éves statisztikát nem tudsz összemérni egy 19 meccses, félévi stat-tal.duncan írta:Ez a statisztika éppenhogy jobban tükrözi az adott játékos teljesítményét,mint pl. az, hogy hány gólt lőtt. ...Mikaos írta:Ez a statisztika aligha mérvadó, hiszen a lényeg a lejátszott meccsek számának erős különbségében van.
Ibrának nagy mértékben javulnia kell a szezon végére,ha akar valamilyen nagyobb címet nyerni a Barcával,mert ez eddig elég kevés.
teljesen egyetértek veled "kanty." ha most Ibrakadabra nem ad golt a visszavagot egy gólos hátrányban várhatnánk, ami nem a legjobb, de így h szerzett egy gólt, akkor az annyit jelent h idegenben van egy golunk, tehat a feladat az a visszavagora hogy ne kapjunk gólt, és h termeszetesen adjunk ! most kevés kritikát érdemel, de viszont azt várnám el tőletek h legalább kapjon némi dicséretet! - úgy látom, lassan de biztosan, hat a "vacsora." szerk.: rem. belejön és újra ontani fogja a gólokatkanty írta:balazsfoci írta: Kiemeltem amiben javítani kellene a hsz-edet sztem.
Amúgy Eto'o nem is akart elmenni tőlünk. Nagyot akart villantani vki egy igazolással. És ne felejtsük el, h most mit látunk a pályán. Tengenek lengenek a játékosok. Most bizony nagyon nagyon jól jönne Eto'o lelkesedése és iszonyatos hajtása amit szokott csinálni. A társak ezt látva tuti felpörögnének.![]()
Akkor szerinted a többiek azért nem játszanak jól többek között, mert elment Eto'o![]()
![]()
Az itt a gond, h egyeseknek mind1, h mit csinál a svéd úgyis kritizálják. Persze amikor rosszul játszik akkor megérdemli a kritkát. Most se dicsérte meg seni sem, DE azért túlzás az ő nyakába varni azt, h most gyengébben megy a játék.
A tavalyi szezont meg hagyjuk, mert olyan játékra mostanába nem lesz képes a csapat. Nem azért mert nincs itt a kameruni, hanem egyszerűen azért mert az megismételhetetlen, legalábbis szerintem.
balazsfoci írta: Kiemeltem amiben javítani kellene a hsz-edet sztem.
Amúgy Eto'o nem is akart elmenni tőlünk. Nagyot akart villantani vki egy igazolással. És ne felejtsük el, h most mit látunk a pályán. Tengenek lengenek a játékosok. Most bizony nagyon nagyon jól jönne Eto'o lelkesedése és iszonyatos hajtása amit szokott csinálni. A társak ezt látva tuti felpörögnének.
Ezek mind szép és jó dolgok, lehet is benne igazság. A problémám inkább azzal van, hogy amikor jól játszott a svéd, bölcsen hallgattál. Most, hogy lehet támadni, máris hasonlítgatod Eto'o-val. Nem tartom túl korrektnek, de ez magánvélemény.BlauGranaGroc írta: . . .
Teljesen egyetértek.socio66 írta:A rossz forma okés,de Ibra az utóbbi kb. két hónapban olyan focit mutat be,ami vállalhatatlan.
Amellett,hogy nem jönnek a gólok,szinte egy passza,vagy akármilyen megmozdulása sem sikerül,amit azért tényleg rossz nézni.
Néha úgy érzem,ha egy fatuskót a helyére raknánk,még arról is pontosabban jönnének vissza a passzok,mint tőle.
És ez nem cseszegetés,nem vagyok abszolút ellene,sőt,természetesen szurkolok neki,de hát két hónap kritikán aluli teljesítmény után meg lehet talán kicsit dorgálni.
Persze senki nincs tavalyi formában,de ez Xavinál kicsit több eladott labdában nyilvánul meg,Messi-nél kevesebb megnyert egy-egy elleni párharcban,Ibrát viszont mintha kicserélték volna.
2010-ben egy darab olyan momentuma sem volt még,ami alapján ő világklasszis,vagy egyáltalán jó játékos lenne.
Az meg természetes,hogy nálunk komolyabb elvárások vannak,mint a klubok többségénél,elvégre mi vagyunk a világ jelenlegi legjobb csapata,vagy mi..
Atya Isten...azért látom átmentettél valamit még a régi R10es hszekből (már amikor látható volt,h kifogyott a gyerek)balazsfoci írta: A barca játékosok szinte egyszer sem reklamálnak, mert tudják h nem ezen múlik és tuti h pep is megköveteli tőlük a fegyelmet, és nem tűri el Ibra ilyen kirohanásait. Ha meg eltűri akkor azt nem teszi jól.
igazad van, inkább fogja be mindenki a pofáját, Ibra egy [auto_cenzúra], de kérdem én, kajak csak én vagyok az egyedüli aki azt érzi hogy Ibrában bármikor benne van a gól? tudom hogy mostanában nem szerzett sokat, ezt megértem, ne gyertek ezzelbalazsfoci írta: Már ne haragudj nem akarlak megbántani de nem a te érzéseid miatt rúg gólt Ibra. A te érzéseid ide nem kellenek sztem, és nem határoznak meg semmit. Mert ha Te lennél Pep akkor azt mondanám, h oké, de így sajna nem sokat nyomnak a latba.
de nem valószínű hogy a te irdatlanul sokat elmondó statisztikáid sokkal többet eredményeznének...balazsfoci írta:ide nem kellenek sztem, és nem határoznak meg semmit
Ez totál igaz. Ezért nem képes a középpályássorunk az ellenfél térfelén bolondítani mindenkit, ahogy tavaly tette, és ezért adogatnak hátul, a saját térfelünkön. Sőt!! Ibra volt olyan gonosz, hogy elvette Xavi csukáját, és azért ad el mostanában meccsenként kb 10-15 labdát a kis irányítózsenink - aki FIGYELT a Stuttgart meccs alatt, annak nem kell magyarázni...BlauGranaGroc írta:Nem tudom mikor fog leesni végre nektek és Pepéknek is, hogy a csapat miatta ilyen gyenge. Teljesen mást kell játszania csapatnak amikor a pályán van. Már nem tartjuk lent a földön a labdát és nem játszuk ki ziccerig, hanem ívelgetünk a tizenhatoson belülre és sorra veszítjük is el a labdkat.
Az összjáték akadozik, a kiugratások nem működnek, háromszögelés megszünt. Renegeteg minden elkopott a játékunkból.
Felment a pumpa? Biztos te is egy ilyen meccsen vagy ahol az adrenalin szinted az egekben van. Vagy legalábbis tuti játszottál ilyen meccset. Amúgy meg te hogy jössz ahhoz hogy a másik embert leminősíted és becsmérled? Neki is lehet véleménye, nem mellesleg igaza is van. Tettlegességig senki nem fajult eddig a Barcában, és ezért különb ez a klub. A barca játékosok szinte egyszer sem reklamálnak, mert tudják h nem ezen múlik és tuti h pep is megköveteli tőlük a fegyelmet, és nem tűri el Ibra ilyen kirohanásait. Ha meg eltűri akkor azt nem teszi jól.katalunya írta:én nem tudom,lehet bennem van a hiba,de egy barcelona szintű játékosra,addig,amíg nem értem el semmit a futball-ba,addig h jön egy ember,h a világ elitjébe tartozó játékost letahózzon?aki iet mond egy emberre,aki a világ legjobbjai közt játszik,a kedvenc csapatába,és letahózza,arról sok jót nem lehet elmondani
ha fociztál is valaha(gondolom nem ezzel a szép ellen-ibra hsz-eidre tekintve) tudhat(nád),h ha egy ien hangulatú meccsen önkívületi állapotba vannak a nagy adrenalintól.És a barcába KELL egy ilyen temperamentusom ember mint ibra.Ha most ezt eto'o csinálná amit mostanába ibra,akkor már mindenki ibra után sírna h mér nem ment el eto'o az interbe,meg jönnének a rasszista kijelentések,ebbe biztos vagyok.Te egy vicc vagy öreg,a többi ibra elleni "spanoddal együtt"...
bocseszkicsit felment a pumpa
Kiemeltem amiben javítani kellene a hsz-edet sztem.kanty írta:Kár Eto'o után sirni, mert ettől nem jön vissza és nem érzem azt se, h szükségünk lenne rá. Ennek a csapatnak arra van szüksége, h a meghatározó játékosai top formába kerüljenek.
Nézzük meg Eto'o-t. Jelenleg neki sem megy nagyon a játék. Én szeretem és tisztelem a kamerunit, de itt egyesek kis túlzással azt gondolják, h a tavalyi sikerek csak az ő érdemei voltak.
Tegnap is gyengén játszott Ibrahimovic, végig sokat hibázott, DE lőtt egy gólt és az ő góljának köszönhetően állunk jelenleg továbbjutásra.
Ezt se szabad elfelejteni.
én nem tudom,lehet bennem van a hiba,de egy barcelona szintű játékosra,addig,amíg nem értem el semmit a futball-ba,addig h jön egy ember,h a világ elitjébe tartozó játékost letahózzon?BlauGranaGroc írta:Maxsteel666 írta:Plusz még ne feledkezzünk meg amikor megvédte a kicsit egy határozott mozdulattal!
Nagyon rég nem volt ekkora tahó játékosunk egyébként.
Már ne haragudj nem akarlak megbántani de nem a te érzéseid miatt rúg gólt Ibra. A te érzéseid ide nem kellenek sztem, és nem határoznak meg semmit. Mert ha Te lennél Pep akkor azt mondanám, h oké, de így sajna nem sokat nyomnak a latba.faithnomore írta:jó de akkor ennyi erővel Busquets is egy tahó, mert ő se volt valami sportszerű a meccsen a fetrengéseivel... hagyjuk már ezeket hogy Samu elment és vége a világnak, ő a világ legjobbja és Ibra sose lesz olyan jó:S nem egyszer volt olyan meccs hogy Samu ugyanúgy eltűnt és labdába sem ért - ahogy természetesen Ibrának is volt ilyen - de nekem valahogy mégis van egy olyan érzésem vele kapcsolatban hogy akármilyen gyengén játszunk, Ibra bármikor találhat egy gólt, ellenben a kameruni esetében nekem nem volt meg ez az érzésBlauGranaGroc írta:Gratulálok, ha neked az a mozdulat tetszett. Semmi szükség nem volt rá, ahogy előtte a hátbarugásra sem.Maxsteel666 írta:Plusz még ne feledkezzünk meg amikor megvédte a kicsit egy határozott mozdulattal!
Nagyon rég nem volt ekkora tahó játékosunk egyébként.
balazsfoci írta:Ibra volt már jó formában is nálunk?Játékban meg sem közelíti azt amit kellene, vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy meg sem közelíti Samu szintjét. Igaza van az előttem szólónak, aki azt írta hogy samu ha ki is hagyott ziccert akkor is játékban volt.
ehhez csak annyit fűznék hozzá, h 2010-ben (tehát kb 3 hónap alatt) 3, azaz HÁROM gólt szerzett... nem jövök Samuval, sőt bízom is a svédben, de a türelmem vele szemben is véges...faithnomore írta: jó de akkor ennyi erővel Busquets is egy tahó, mert ő se volt valami sportszerű a meccsen a fetrengéseivel... hagyjuk már ezeket hogy Samu elment és vége a világnak, ő a világ legjobbja és Ibra sose lesz olyan jó:S nem egyszer volt olyan meccs hogy Samu ugyanúgy eltűnt és labdába sem ért - ahogy természetesen Ibrának is volt ilyen - de nekem valahogy mégis van egy olyan érzésem vele kapcsolatban hogy akármilyen gyengén játszunk, Ibra bármikor találhat egy gólt, ellenben a kameruni esetében nekem nem volt meg ez az érzés
Ez a statisztika éppenhogy jobban tükrözi az adott játékos teljesítményét,mint pl. az, hogy hány gólt lőtt. Az,hogy egy csatár hány gólt lő az függ a csapata teljesítményétől,de az,hogy hány labdát szerez vissza és hány labdát veszít el az csakis tőle függ,a képességeitől,az akarásától. Ebben Ibra jóval alulmúlja "elődje" teljesítményét. Ezek számok és a számok nem hazudnak. A lesre futás pedig mint előttem is említették azt mutatja,hogy Ibra nem elég gyors és nem érti meg magát eléggé a többiekkel.Mikaos írta:Ez a statisztika aligha mérvadó, hiszen a lényeg a lejátszott meccsek számának erős különbségében van.
Mind a "Balls won back" emelhető még 17 meccs alatt bőven, mind a "Balls lost"-ban lehetséges olyan változás, ami így kevésbé drasztikusan nő.
Ha belinkelsz egy Eto'o-féle 19 meccses statisztikát, akkor van értelme összehasonlítani. Vagy térjünk vissza rá év végén. De ez így most lóg a levegőben.