Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Mikaos
Director del Fútbol

2010.02.24. 19:01:24

duncan írta:
Mikaos írta:Ez a statisztika aligha mérvadó, hiszen a lényeg a lejátszott meccsek számának erős különbségében van.
Ez a statisztika éppenhogy jobban tükrözi az adott játékos teljesítményét,mint pl. az, hogy hány gólt lőtt. ...
Ibrának nagy mértékben javulnia kell a szezon végére,ha akar valamilyen nagyobb címet nyerni a Barcával,mert ez eddig elég kevés.
Én értem, amit írsz...de te értetted, hogy én mire helyeztem a hangsúlyt? Arra, hogy egy 36 meccses, egész éves statisztikát nem tudsz összemérni egy 19 meccses, félévi stat-tal.

És igazad is van abban, hogy javulnia kell még Ibrának, hiszen van benne potenciál bőven!
Csak én szerintem a statisztika elég bizonytalan lábakon áll. Hiszen miért ne lehetne, hogy az egész csapat (ezáltal Ibra is) javul csomót, és 36 meccsre behozza azt a szintet, amit Eto'o tavaly?!

A lesek számát nem tartom túl mérvadónak: elég gyakran a középpályások késői észrevétele okozza a lest - hogy nem vált még eléggé rutinná a kiugratása. Egyébként Pep is ezt nyilatkozta ma/tegnap.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.24. 18:46:05

kanty írta:
balazsfoci írta: Kiemeltem amiben javítani kellene a hsz-edet sztem.

Amúgy Eto'o nem is akart elmenni tőlünk. Nagyot akart villantani vki egy igazolással. És ne felejtsük el, h most mit látunk a pályán. Tengenek lengenek a játékosok. Most bizony nagyon nagyon jól jönne Eto'o lelkesedése és iszonyatos hajtása amit szokott csinálni. A társak ezt látva tuti felpörögnének.
:lol:
Akkor szerinted a többiek azért nem játszanak jól többek között, mert elment Eto'o :?: :oops:

Az itt a gond, h egyeseknek mind1, h mit csinál a svéd úgyis kritizálják. Persze amikor rosszul játszik akkor megérdemli a kritkát. Most se dicsérte meg seni sem, DE azért túlzás az ő nyakába varni azt, h most gyengébben megy a játék.

A tavalyi szezont meg hagyjuk, mert olyan játékra mostanába nem lesz képes a csapat. Nem azért mert nincs itt a kameruni, hanem egyszerűen azért mert az megismételhetetlen, legalábbis szerintem.
:wink:
teljesen egyetértek veled "kanty." ha most Ibrakadabra nem ad golt a visszavagot egy gólos hátrányban várhatnánk, ami nem a legjobb, de így h szerzett egy gólt, akkor az annyit jelent h idegenben van egy golunk, tehat a feladat az a visszavagora hogy ne kapjunk gólt, és h termeszetesen adjunk ! most kevés kritikát érdemel, de viszont azt várnám el tőletek h legalább kapjon némi dicséretet! - úgy látom, lassan de biztosan, hat a "vacsora." szerk.: rem. belejön és újra ontani fogja a gólokat :idea: :wink:
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2010.02.24. 18:15:28

Tényleg nem játszik túl jól az utóbbi időben, de az már röhejes ami sok embertől itt megy. A legszebb amikor itt visszasírják Eto'o-t. Én is szerettem Samut, de azért ne úgy állítsuk már be a dolgot, hogy szegényt pisztollyal kergették el innen, pedig ő mindig és mindenkor tökéletes volt. Lefogadom, hogy akik itt szídják Ibrát és visszaimádkozzák Samut, nem ilyen véleményük volt amikor a kameruni meccseken keresztül gólképtelen volt, a helyzeteinek a 85 % -át kihagyta. Vagy ősszel, mikor Ibra a hátán vitte a csapatot, eldöntötte a Clasicót stb. nem nagyon fikázták. Nem a kedvencem a svéd, de ne felejtsük el, hogy nem egyedül gyengélkedik és a tegnapi meccsen se őt nevezném a leggyengébbnek. Az se egy uccsó szempont, hogy neki ez az első idénye, ne várjuk már hogy egyből megváltsa a világot. Talán a Barca játékstílusa az amibe a legnehezebb beleszokni, sablonszöveg de neki is kell idő. Aki ennyire szeret a statisztikákkal jönni az inkább Eto'o első szezonját írja és ne azt amikor az egész csapat top formában volt.
Nem hiszem hogy szüksége lenne Ibrának védelemre, de azért amit néhányan irkálnak már szánalmas.
Forca Barca!!!!
Junior Gong
Barça B

2010.02.24. 18:10:49

Hé haver én megdícsértem és be is védtem!!!!!!!!!!!!!én már akkor vele voltam amikor úgy volt hogy jön és mindenki azt akarta hogy eto'o maradjon.
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.24. 18:06:44

balazsfoci írta: Kiemeltem amiben javítani kellene a hsz-edet sztem.

Amúgy Eto'o nem is akart elmenni tőlünk. Nagyot akart villantani vki egy igazolással. És ne felejtsük el, h most mit látunk a pályán. Tengenek lengenek a játékosok. Most bizony nagyon nagyon jól jönne Eto'o lelkesedése és iszonyatos hajtása amit szokott csinálni. A társak ezt látva tuti felpörögnének.
:lol:
Akkor szerinted a többiek azért nem játszanak jól többek között, mert elment Eto'o :?: :oops:

Az itt a gond, h egyeseknek mind1, h mit csinál a svéd úgyis kritizálják. Persze amikor rosszul játszik akkor megérdemli a kritkát. Most se dicsérte meg seni sem, DE azért túlzás az ő nyakába varni azt, h most gyengébben megy a játék.

A tavalyi szezont meg hagyjuk, mert olyan játékra mostanába nem lesz képes a csapat. Nem azért mert nincs itt a kameruni, hanem egyszerűen azért mert az megismételhetetlen, legalábbis szerintem.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.02.24. 18:03:38

nagyon jó tehetsége van a "fontos gólok" szerzésére ......ő általában mindig jó helyen szokott lenni , most egy kicsit ő is hullámvölgybe került.....de az vitathatatlen hogy a gólja szép volt ...
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2010.02.24. 17:59:44

BlauGranaGroc írta: . . .
Ezek mind szép és jó dolgok, lehet is benne igazság. A problémám inkább azzal van, hogy amikor jól játszott a svéd, bölcsen hallgattál. Most, hogy lehet támadni, máris hasonlítgatod Eto'o-val. Nem tartom túl korrektnek, de ez magánvélemény.

Ibra nem jobb, nem rosszabb, csak más.

Az viszont tény, hogy ritka undorító volt a lökdösés, rugdosás, közben meg a játéka... khmm (ha már múltkor Henrynál is szóva tettem egy becsúszást :) )
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.02.24. 17:34:56

Kicsit leírnám a tegnapi látottaimat én is. Tudom ez egy Ibra, topic de róla is lesz szó. Lássuk mi is volt: Xavin nagyon látszott, hogy nem 100%-os, nem hozta azt amit megszokhattunk tőle, lassabb is volt sokkal. Touré is sérüléséből talán még sérült is kicsit tért vissza, benne nagyon látszik a kihagyás, ami afrika kupa óta van, illetve a sérülés nagyon, rettentő pontatlan volt. Sergit nem értékelném, mert ő a vicc kategória volt, színészkedéséről pedig no komment, de két vkp-vel és egy sérült Xavival nem tudom mit akartunk alkotni. Persze ennyi volt a választék, ezért is kell Fabregas jövőre, mindenképpen. Iniesta elképesztő játékos, de nem jó szélsőnek, nem a vérbeli szélső. Egy-két meccsen elmegy, de ő középen kell tologassa a lasztit és adja a gólpasszokat, a kreativitása megfizethetetlen. Kicsit talán fásult volt tegnap, ami még húzza le a mérleget, hogy ez a kezdő nagyjából a hétvégi meccset is végigtolta. Ibra pedig nem egy egyszerű téma. Ide jött termelte a gólokat, ment is a játék, de most valami hiányzik belőle de nagyon. Persze sérült is volt tegnap, de nem tudom mennyi pénzért vettük már, de ez baromira kevés tőle. Inkább játsszon Bojan, ennyit ő is tud. Persze a gólja zseniális, de azon kívül 0 volt. Megfigyeltétek Eto'o hogyan kijött a társaival, főleg Titivel, mint a pályán, mint azon kívül, Ibra és Titi a pályán is többször civakodik, látni kettejük között a feszültséget, ez is lehet egy tényezője ennek.. Ibra a ratyi pillanatokban, [auto_cenzúra] meccsein is tud villanni, de ennek ellenére nagyon hiányzik nekem Samu. Sokkal többet várok tőle, mert ez nagyon, de nagyon kevés. Tegnap egy Alves nagyon hiányzott még, széleken alig volt játék, Maxwell se éppen jól tudja osztani a labdákat, 2. számú hátvédnek elmegy. Illetve tavaly sose láttam volna ezt az idegességet, veszekedést, agressziót ami tegnap többször is előjött. Van min javítani, nem egy könnyű a szituáció, remélem a visszavágóig mindenki rendezi saját fejében hogy mi a feladata és csak a győzelem lesz a cél. Nem irigylem Pepet.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Junior Gong
Barça B

2010.02.24. 17:18:06

Úgy látom be kell védenem Zlatant(na meg az egész csapattal ezt tenném mert akár melyik topicba lépek be csak ocsárolást látok)Ibra akkor rug góól amikor kell,most is egyenlített sérűlt bokával és kitudja mi baja van ,hogy nem megy neki ismeritek személyesen a bajait?nem hiszem.na meg hát amikor ontotta a gólokat akkor teljesen más véleményeket olvastam róla na de mind1.Ha megnéziték amikor a juvéba volt az első szenjo kb 8gólt ha rugott de a következőbe beérett elég rendesen.Vagy amikor a Róma-inter kupa döntőn törött lábujal lőtt 2gólt nem volt semmi tölle.Ő a fontos gólok szerzője.Biztos valami tré van nála ami kihat a játékára de csak rendbe jön és akkor majd jönnek azok a komkmentek ,hogy milyen jó ,hogy megvettük,majd ha nem megy megint megy a fika.az nekem meg nagyon bejött amikor cacaut arréb lökte nagyon nagy forma kellet egy ilyen játékos a barcának egy úgy mond "rosszfiú" Kluivert volt ilyen habitusú az első szezonjaiban ha valaki még emlékszik és drukkolt már akkor a Barcának.én már 12.éve hajrázok nekik és éltem már át olyat is ,hogy az ufa kupa belyutásáért érő helyért harcoltunk és ti meg most beszéltek mélypontról????MI VAN VELETEK????????
IMÁDOM A BARCÁT már 11éve
Capon
Llegenda del Barça

2010.02.24. 17:03:57

Ibrától ez a játék kritikán aluli. Elképesztő, hogy milyen gyengén teljesít. Ennél már nem hiszem, hogy lehet rosszabbul teljesíteni. Talán ha egy kapura lövésnél eltörné a saját támaszkodó lábát mert a labda helyett a bokáját rúgná el. De az már siralmas is lenne.
Egy pozitívumot azért tudok mondani: ennél rosszabb már talán nem lehet.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
levproff
Director del Fútbol

2010.02.24. 16:27:26

socio66 írta:A rossz forma okés,de Ibra az utóbbi kb. két hónapban olyan focit mutat be,ami vállalhatatlan.
Amellett,hogy nem jönnek a gólok,szinte egy passza,vagy akármilyen megmozdulása sem sikerül,amit azért tényleg rossz nézni.
Néha úgy érzem,ha egy fatuskót a helyére raknánk,még arról is pontosabban jönnének vissza a passzok,mint tőle.
És ez nem cseszegetés,nem vagyok abszolút ellene,sőt,természetesen szurkolok neki,de hát két hónap kritikán aluli teljesítmény után meg lehet talán kicsit dorgálni.
Persze senki nincs tavalyi formában,de ez Xavinál kicsit több eladott labdában nyilvánul meg,Messi-nél kevesebb megnyert egy-egy elleni párharcban,Ibrát viszont mintha kicserélték volna.
2010-ben egy darab olyan momentuma sem volt még,ami alapján ő világklasszis,vagy egyáltalán jó játékos lenne.
Az meg természetes,hogy nálunk komolyabb elvárások vannak,mint a klubok többségénél,elvégre mi vagyunk a világ jelenlegi legjobb csapata,vagy mi..
Teljesen egyetértek.
Én is így vagyok fele, hogy nem szeretem, meg nem is akarom bántani Ibrát, de az elmúlt kb. másfél hónapba iszonyatosan gyenge.
Muszáj valamit tenni, mert nem mondom, hogy nem is akar játszani, mert látom rajta, hogy meg akarja mutatni meg stb.És azt sem hiszem, hogy Pep nem beszélt vele..sőt, ha jól tudom ebédeltek is együtt.
Szerintem csak el kell kapnia a fonalat, mert most nagon nem érzi.
Én bízok benne!
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.24. 16:25:19

balazsfoci írta: A barca játékosok szinte egyszer sem reklamálnak, mert tudják h nem ezen múlik és tuti h pep is megköveteli tőlük a fegyelmet, és nem tűri el Ibra ilyen kirohanásait. Ha meg eltűri akkor azt nem teszi jól.
Atya Isten...azért látom átmentettél valamit még a régi R10es hszekből (már amikor látható volt,h kifogyott a gyerek)

szinte egyszer sem? attól,h mind a Barcának szorítunk ne legyél már ennyire vak,meg elfogult...korántsem ettől több mint egy klub, simán reklamálunk (hol jogosan,hol nem) egy "átlagot" :lol: Alves eleve hozza 4-5emberre is, többiek is felszólalnak ha kell...

már-már nem tudod mit hozz fel,csak hogy írj vmi negatívat Ibrára,ill csak rá hegyezd ki a dolgokat :D

lehet vissza kellenem nézni,h ősszel jöttél e pozitív kritikával,ha igen,akkor helyes,mert nem csak a rossz pillanatokban kell megtalálni egy-egy játékost. főleg ha a saját csapatodért játszik. nem szép hozzáállás :roll:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
socio66

2010.02.24. 16:20:34

A rossz forma okés,de Ibra az utóbbi kb. két hónapban olyan focit mutat be,ami vállalhatatlan.
Amellett,hogy nem jönnek a gólok,szinte egy passza,vagy akármilyen megmozdulása sem sikerül,amit azért tényleg rossz nézni.
Néha úgy érzem,ha egy fatuskót a helyére raknánk,még arról is pontosabban jönnének vissza a passzok,mint tőle.
És ez nem cseszegetés,nem vagyok abszolút ellene,sőt,természetesen szurkolok neki,de hát két hónap kritikán aluli teljesítmény után meg lehet talán kicsit dorgálni.
Persze senki nincs tavalyi formában,de ez Xavinál kicsit több eladott labdában nyilvánul meg,Messi-nél kevesebb megnyert egy-egy elleni párharcban,Ibrát viszont mintha kicserélték volna.
2010-ben egy darab olyan momentuma sem volt még,ami alapján ő világklasszis,vagy egyáltalán jó játékos lenne.
Az meg természetes,hogy nálunk komolyabb elvárások vannak,mint a klubok többségénél,elvégre mi vagyunk a világ jelenlegi legjobb csapata,vagy mi..
faithnomore
Entrenador del Barça

2010.02.24. 16:20:15

balazsfoci írta: Már ne haragudj nem akarlak megbántani de nem a te érzéseid miatt rúg gólt Ibra. A te érzéseid ide nem kellenek sztem, és nem határoznak meg semmit. Mert ha Te lennél Pep akkor azt mondanám, h oké, de így sajna nem sokat nyomnak a latba.
igazad van, inkább fogja be mindenki a pofáját, Ibra egy [auto_cenzúra], de kérdem én, kajak csak én vagyok az egyedüli aki azt érzi hogy Ibrában bármikor benne van a gól? tudom hogy mostanában nem szerzett sokat, ezt megértem, ne gyertek ezzel

http://www.youtube.com/watch?v=TjkHfoBlCnI <--- tahóságról ennyit, lesz*rom hogy melyik csapatnak csinálta, riválisnak is kijár a tisztelet szerintem

és végül lehet hogy az én érzéseim
balazsfoci írta:ide nem kellenek sztem, és nem határoznak meg semmit
de nem valószínű hogy a te irdatlanul sokat elmondó statisztikáid sokkal többet eredményeznének...

ha meg ennyire utáljátok Ibrát, és Samu az isten, akkor http://inter.hunsport.hu/ ez való nektek

u.i.: nem akartam veszekedést indítani, csak már kicsit unom h mindig Ibrát veszik elő mindenért, ha gólt rúg (pl tegnap) azért, ha nem azért, ha hosszú a lába azért, és szeretném hogy ha egyesek rájönnének hogy most ez van, el kell viselni, lehet vele jönni h Samu mennyivel jobb volt és eredményesebb de már elmúlt az az időszak
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.02.24. 16:06:31

BlauGranaGroc írta:Nem tudom mikor fog leesni végre nektek és Pepéknek is, hogy a csapat miatta ilyen gyenge. Teljesen mást kell játszania csapatnak amikor a pályán van. Már nem tartjuk lent a földön a labdát és nem játszuk ki ziccerig, hanem ívelgetünk a tizenhatoson belülre és sorra veszítjük is el a labdkat.
Az összjáték akadozik, a kiugratások nem működnek, háromszögelés megszünt. Renegeteg minden elkopott a játékunkból.
Ez totál igaz. Ezért nem képes a középpályássorunk az ellenfél térfelén bolondítani mindenkit, ahogy tavaly tette, és ezért adogatnak hátul, a saját térfelünkön. Sőt!! Ibra volt olyan gonosz, hogy elvette Xavi csukáját, és azért ad el mostanában meccsenként kb 10-15 labdát a kis irányítózsenink - aki FIGYELT a Stuttgart meccs alatt, annak nem kell magyarázni... :roll: A háromszögelés nemtudom hogy jön Ibrához, de hogyez nem az ő hibája, az száz. Fel kell fogni, és el kell fogadni: Nincs akkora motiváció, mint tavaly volt... Pep mondhat bármit, a játékosok esküdözhetnek, lehet meg is halnának a klubért, de egyes szitukban nem pörögnek fel annyira, és fejben nagyon dekoncentráltak az utóbbi mecseken. Mert tavaly a középpályássor nem adott el ennyi "fölösleges" labdát, erre tisztán emlékszem....

Ibra meg nem illik a játékunkba? :lol: Látom sokaknak van aranyhal memóriája, és elfelejtik az őszt... :wink: Vagy az véletlen volt, és most az igazi Ibrát láthatjuk? :lol: Nem kéne bolondságokat írni, Eto' statjait meg nem kéne villogtatni. Villogtasd meg akkor kérlek Xavi tavalyi és ide passz arányait, hidd el, az is rosszabb lesz :wink: Elhiszem, hogy sokaknak fáj Eto'o távozása - énsem örültem -, és a most éppen a formán kívüli Ibrára lehet kenni minden sérelmet, ami a CSAPATTAl szemben felgyülemlett, de ez kicsit gáz... Fogadjuk el, olyan fantasztikus focit nem fogunk talán sohasem látni, mint tavaly volt, és ennek nem Ibra az oka. Ibra nélkül, még itt sem lennénk véleményem szerint, ahol most tartunk, mert a szezon felén keresztül ő húzott mindenkit szinte, ő szállította a pontokat, ő indította be a szekeret a góljával, és ez vitathatatlan. Passzpntossága meg talán azért is rosszabb, mert több rizikós passzt ad, mint Eto'o..? :roll:
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.02.24. 16:01:43

katalunya írta:én nem tudom,lehet bennem van a hiba,de egy barcelona szintű játékosra,addig,amíg nem értem el semmit a futball-ba,addig h jön egy ember,h a világ elitjébe tartozó játékost letahózzon? :roll: aki iet mond egy emberre,aki a világ legjobbjai közt játszik,a kedvenc csapatába,és letahózza,arról sok jót nem lehet elmondani :roll: ha fociztál is valaha(gondolom nem ezzel a szép ellen-ibra hsz-eidre tekintve) tudhat(nád),h ha egy ien hangulatú meccsen önkívületi állapotba vannak a nagy adrenalintól.És a barcába KELL egy ilyen temperamentusom ember mint ibra.Ha most ezt eto'o csinálná amit mostanába ibra,akkor már mindenki ibra után sírna h mér nem ment el eto'o az interbe,meg jönnének a rasszista kijelentések,ebbe biztos vagyok.Te egy vicc vagy öreg,a többi ibra elleni "spanoddal együtt"...

bocsesz 8-[ kicsit felment a pumpa :oops:
Felment a pumpa? Biztos te is egy ilyen meccsen vagy ahol az adrenalin szinted az egekben van. Vagy legalábbis tuti játszottál ilyen meccset. Amúgy meg te hogy jössz ahhoz hogy a másik embert leminősíted és becsmérled? Neki is lehet véleménye, nem mellesleg igaza is van. Tettlegességig senki nem fajult eddig a Barcában, és ezért különb ez a klub. A barca játékosok szinte egyszer sem reklamálnak, mert tudják h nem ezen múlik és tuti h pep is megköveteli tőlük a fegyelmet, és nem tűri el Ibra ilyen kirohanásait. Ha meg eltűri akkor azt nem teszi jól.
Fernando
Llegenda del Barça

2010.02.24. 15:52:59

Ezaz adjatok Ibrának. Szidjátok. Ez kell a népnek, meg a hozzászólás szám növelésnek. Bravo. Jellemző.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.02.24. 15:52:31

kanty írta:Kár Eto'o után sirni, mert ettől nem jön vissza és nem érzem azt se, h szükségünk lenne rá. Ennek a csapatnak arra van szüksége, h a meghatározó játékosai top formába kerüljenek.

Nézzük meg Eto'o-t. Jelenleg neki sem megy nagyon a játék. Én szeretem és tisztelem a kamerunit, de itt egyesek kis túlzással azt gondolják, h a tavalyi sikerek csak az ő érdemei voltak.

Tegnap is gyengén játszott Ibrahimovic, végig sokat hibázott, DE lőtt egy gólt és az ő góljának köszönhetően állunk jelenleg továbbjutásra.

Ezt se szabad elfelejteni.
Kiemeltem amiben javítani kellene a hsz-edet sztem.

katalunya
Jugador d'estrella

2010.02.24. 15:46:35

BlauGranaGroc írta:
Maxsteel666 írta:Plusz még ne feledkezzünk meg amikor megvédte a kicsit egy határozott mozdulattal! :D

Nagyon rég nem volt ekkora tahó játékosunk egyébként.
én nem tudom,lehet bennem van a hiba,de egy barcelona szintű játékosra,addig,amíg nem értem el semmit a futball-ba,addig h jön egy ember,h a világ elitjébe tartozó játékost letahózzon? :roll: aki iet mond egy emberre,aki a világ legjobbjai közt játszik,a kedvenc csapatába,és letahózza,arról sok jót nem lehet elmondani :roll: ha fociztál is valaha(gondolom nem ezzel a szép ellen-ibra hsz-eidre tekintve) tudhat(nád),h ha egy ien hangulatú meccsen önkívületi állapotba vannak a nagy adrenalintól.És a barcába KELL egy ilyen temperamentusom ember mint ibra.Ha most ezt eto'o csinálná amit mostanába ibra,akkor már mindenki ibra után sírna h mér nem ment el eto'o az interbe,meg jönnének a rasszista kijelentések,ebbe biztos vagyok.Te egy vicc vagy öreg,a többi ibra elleni "spanoddal együtt"...

bocsesz 8-[ kicsit felment a pumpa :oops:
Kép
Dream Team: Valdés-Dani A.,Beckenbauer,Piqué,Roberto C.- Y.Touré-Xavi,Iniesta-Messi,Eto'o,Henry
"Csak türelmesen, és minden jól fog elsülni” - Pep Guardiola
Make the ball happy :)
balazsfoci
Jugador d'estrella

2010.02.24. 15:44:43

faithnomore írta:
BlauGranaGroc írta:
Maxsteel666 írta:Plusz még ne feledkezzünk meg amikor megvédte a kicsit egy határozott mozdulattal! :D
Gratulálok, ha neked az a mozdulat tetszett. Semmi szükség nem volt rá, ahogy előtte a hátbarugásra sem.
Nagyon rég nem volt ekkora tahó játékosunk egyébként.
jó de akkor ennyi erővel Busquets is egy tahó, mert ő se volt valami sportszerű a meccsen a fetrengéseivel... hagyjuk már ezeket hogy Samu elment és vége a világnak, ő a világ legjobbja és Ibra sose lesz olyan jó:S nem egyszer volt olyan meccs hogy Samu ugyanúgy eltűnt és labdába sem ért - ahogy természetesen Ibrának is volt ilyen - de nekem valahogy mégis van egy olyan érzésem vele kapcsolatban hogy akármilyen gyengén játszunk, Ibra bármikor találhat egy gólt, ellenben a kameruni esetében nekem nem volt meg ez az érzés
Már ne haragudj nem akarlak megbántani de nem a te érzéseid miatt rúg gólt Ibra. A te érzéseid ide nem kellenek sztem, és nem határoznak meg semmit. Mert ha Te lennél Pep akkor azt mondanám, h oké, de így sajna nem sokat nyomnak a latba.
kanty
Llegenda del Barça

2010.02.24. 15:43:37

Kár Eto'o után sirni, mert ettől nem jön vissza és nem érzem azt se, h szükségünk lenne rá. Ennek a csapatnak arra van szüksége, h a meghatározó játékosai top formába kerüljenek.

Nézzük meg Eto'o-t. Jelenleg neki sem megy nagyon a játék. Én szeretem és tisztelem a kamerunit, de itt egyesek kis túlzással azt gondolják, h a tavalyi sikerek csak az ő érdemei voltak.

Tegnap gyengén játszott Ibrahimovic, végig sokat hibázott, DE lőtt egy gólt és az ő góljának köszönhetően állunk jelenleg továbbjutásra.

Ezt se szabad elfelejteni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
gygerike
Entrenador del Barça

2010.02.24. 15:33:44

Néha elcsodálkozok hogy mennyire tudtok fikázni 1 BARCELONA játékost. Kikénne mellette állni nem mindig a legrosszabbat keresni benne. Valakit az se győzne meg ha 5 meccsen keresztül folyamatosan gólokat lőne és nagyon jol játszana(ősz). Hullámvölgybe van tény, de idén már volt Messi is és a csapat is hullámvölgybe. Látszik rajta hogy görcsöl, a góljáig nem tudott átvenni 1 labdát elpattant tőle stb. Utána meg intenzíven letámadott cselezett voltak jó labdái.
Visca El Barca
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.02.24. 13:41:09

balazsfoci írta:Ibra volt már jó formában is nálunk? :D Játékban meg sem közelíti azt amit kellene, vagy úgy is fogalmazhatnék, hogy meg sem közelíti Samu szintjét. Igaza van az előttem szólónak, aki azt írta hogy samu ha ki is hagyott ziccert akkor is játékban volt.
:lol: :shock: :lol:

ősszel játékban is simán hozta amit Eto'o, gólokban se volt rosszabb, passzokban jobb.

2010ben visszaesett sajnos,lehet ő most tudja le,Eto'o szokásos tavaszi szezonját,remélem hamar visszatér az őszi formához.

jah és majd Eto'o első évéről mutassatok statokat, tavalyi szezon csapat szempontból,és egyénileg is pár esetben, kb megismételhetetlen. de már írtam párszor, aki a tökéletes évvel példálózik,azzal vitázni se lehet.

jah és a nagy Ibra elleneseknek még annyit,h ha szerintük nem számít a csapattársak jobb,avagy rosszabb formája IS,akkor nézzék meg Eto'o kevésbé jobbakkal hol tart az olasz bajnokságban (jöhetnek statok :D),és az is tény,h idény HUZAMOSABB ideig semmikép sem azt a szintet nyújtja se Xavi,se Ini,se Messi mint tavaly. :arrow: fogjátok rá Ibrára :lol: :lol: :lol: szánalom. már bocsi,de az.

szerk: nehogy Pandev padoztassa kicsit Eto'ot :lol:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.02.24. 13:34:18

faithnomore írta: jó de akkor ennyi erővel Busquets is egy tahó, mert ő se volt valami sportszerű a meccsen a fetrengéseivel... hagyjuk már ezeket hogy Samu elment és vége a világnak, ő a világ legjobbja és Ibra sose lesz olyan jó:S nem egyszer volt olyan meccs hogy Samu ugyanúgy eltűnt és labdába sem ért - ahogy természetesen Ibrának is volt ilyen - de nekem valahogy mégis van egy olyan érzésem vele kapcsolatban hogy akármilyen gyengén játszunk, Ibra bármikor találhat egy gólt, ellenben a kameruni esetében nekem nem volt meg ez az érzés
ehhez csak annyit fűznék hozzá, h 2010-ben (tehát kb 3 hónap alatt) 3, azaz HÁROM gólt szerzett... nem jövök Samuval, sőt bízom is a svédben, de a türelmem vele szemben is véges...
az idény előtt arról volt szó, h egy csatár a Barcában nem elég, ha gólokat lő... most meg már elég? nekem nem...

tegnapi teljesítménye: rohadtul nem tetszett, amikor gyomorszájon piszkálta az ellenfelét az első félidőben és a 2. félidőben, mikor kezezett még neki állt feljebb és tiziért reklamált...
az idény első 3-4 hónapjában levetkőzte az egóját, már-már elhittem én is, h megváltozott. azonban, amiket mostanában művel nem tetszik, nagyon nem...
duncan
Jugador del Barça

2010.02.24. 13:32:10

Mikaos írta:Ez a statisztika aligha mérvadó, hiszen a lényeg a lejátszott meccsek számának erős különbségében van.
Mind a "Balls won back" emelhető még 17 meccs alatt bőven, mind a "Balls lost"-ban lehetséges olyan változás, ami így kevésbé drasztikusan nő.
Ha belinkelsz egy Eto'o-féle 19 meccses statisztikát, akkor van értelme összehasonlítani. Vagy térjünk vissza rá év végén. De ez így most lóg a levegőben.
Ez a statisztika éppenhogy jobban tükrözi az adott játékos teljesítményét,mint pl. az, hogy hány gólt lőtt. Az,hogy egy csatár hány gólt lő az függ a csapata teljesítményétől,de az,hogy hány labdát szerez vissza és hány labdát veszít el az csakis tőle függ,a képességeitől,az akarásától. Ebben Ibra jóval alulmúlja "elődje" teljesítményét. Ezek számok és a számok nem hazudnak. A lesre futás pedig mint előttem is említették azt mutatja,hogy Ibra nem elég gyors és nem érti meg magát eléggé a többiekkel.
Szóval egyáltalán nem mondhatnám,hogy ez lóg a levegőben,sőt ez a statisztika az egyik legjobb.
Ibrának nagy mértékben javulnia kell a szezon végére,ha akar valamilyen nagyobb címet nyerni a Barcával,mert ez eddig elég kevés.
Lezárt