Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én nem azt láttam, hogy kiismerték a taktikát és ezért nem TUDUNK előre fele játszani, hanem nem AKARUNK. A középpályán még akkor sem indult meg előre a labda, nem volt felvállalva csel, mikor volt rá lehetőség. Inkább visszakerült a bogyó a hátsó alakzathoz. Nem akarom felmenteni a csatárokat, de nekem is elmenne a kedvem a labda nélküli rohangászástól, helyezkedéstől, ha azt látnám, hogy hátrafelé játszunk. Nézzétek meg a Chelsea elleni visszavágó utolsó 3 percét. Így kell előre felé játszani. Tudom, nem lehet 90 percen keresztül, de hogy az elmúlt 3-4 meccsen nem volt egyetlen ilyen 10 perces periódusunk sem, az baromira elkeserít.Lionel85 írta:A meccs alatt, miközben szenvedett a csapat, az jutott eszembe, hogy esetleg ugyanaz van most, mint a Rijkaard-éra utolsó két évében, amikor nem ment a csapatnak, mert kiismerték az ellenfelek Frank taktikákát. Bár Pepet jobb edzőnek tartom, aki képes újítani, de elképzelhető, hogy már vannak olyan elemei a Barcelona játékának, amit már az ellenfelek is ismernek és ezért olyan nehéz mostanában játszani. De ez csak egy feltevés.
nem így lesz, mert a bernabeuban győzni fogunkKelemen Berti írta:Elég érdekes hogy tavaly a kieséses rendszerben idegenben mindenhol 1-1-et jászottunk, vajon idén is ez lesz?reméljük NEM!
én benne lennék,ha otthon nyernénk minden meccsetKelemen Berti írta:mindenhol 1-1-et jászottunk, vajon idén is ez lesz?reméljük NEM!
Dave87 írta:Sajnos az a helyzet, hogy nincs egy lendületes, minőségi bal oldali támadónk.
Pedro inkább jobb oldalon és amikor középre húzódik tud jól játszani.Andris írta:Én Pedrot favorizálnám, ha már balszélről szólunk.
Így van. Mindennel egyet értek. Tavaly februárban is vagy 4-5 meccsig kimondottan rosszul játszottunk aztán minden megoldódott. Pár meccs, és remélem megint újra a régik leszünk.lui1698 írta:Tavaly lyonban is f*s játékkal, hoztuk x-re az odavágót, aztán nem lett rossz vége a sorozatnak.![]()
Ettől függetlenül ilyen meccset nem nagyon szeretnék többet látni.
Első félidő végén, ha nagyobb a különbség egy szót nem szólhatott vna senki.
Simán megyünk tovább, azért.
Sajnos az a helyzet, hogy nincs egy lendületes, minőségi bal oldali támadónk. Egyetértek , Iniesta - legfőképp gólérzékenységét tekintve- nem erre a posztra való.nagyatyesz írta:...Iniestát el kell felejteni balszélsőként használni!!!