2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Charlie-Mester épp az ilyenekről beszélt...anagonzalez7 írta:kösziCharlie írta:anagonzales,értelmes hozzászólásaidtól megkímélhetnél minket!
C.![]()
így lesz...
tévedsz! Ő mondta el magáról, hogy barca drukker. Sokszor megy ki Katalóniába is. csinált már nem egy riportot a barcás vezetőkkel, játékosokkal.Boixos írta:biztos nyomja otthon a bugit a norbira.
apropó norbi. a farkas norbert sztem tuti, h madridista.
Most vmi jó kis csaj állítja össze az étrendet és mellette Luxa széthajtja őket.....ez segített...LG írta:Jolvan én arrol nem tudtam h leadott 1 tizest nyár alatt, az nem semmi...
Jolvan én arrol nem tudtam h leadott 1 tizest nyár alatt, az nem semmi...Swineherd írta:Az télen volt, amikor Luxa megfuttatta a játékosokat. Ronaldo leadott vagy 10 kilót a nyáron! Meg lehet nézni róla a legújabb képeket. Ha ő kövér, akkor mindenki az.
3,15 30 méteren meg nem egy kiégett ember eredménye!
Tudom, hogy a dagadt nálatok már örökös jelző marad, de már innentől nem fedi a valóságot....
kösziCharlie írta:anagonzales,értelmes hozzászólásaidtól megkímélhetnél minket!
C.
Ronaldo még mindig nagy zsugás, de sosem lex már olyan mint anno nálunk...Boixos írta:malacforma ide, malacforma oda, azért keményen legyorsulta a cannavarót annakidején a bl-meccsen torinóban. ezzel együtt, dumában is nagyon erős a srác.
Makaynak rutin a gollovés, pl. ha csak 20at lo 1 szezon allatt az nála kevésnek számít.Kitfisto írta:Ez a Makay igencsak gólerős.![]()
![]()
2 meccs-5 gól.Hát Eto'o-nak nagyot kell alkotnia ha
Aranycsukás akar lenni
igen..még akko isLG írta:Még ha visszavonul akkor is, ugyeanagonzalez7 írta:akko nem viseled el!evvana te bajod!nekem Ronaldo mindig jobb lesz mint Eto'o!akko is ha kevesebb gólt lő majd!
Még ha visszavonul akkor is, ugyeanagonzalez7 írta:akko nem viseled el!evvana te bajod!nekem Ronaldo mindig jobb lesz mint Eto'o!akko is ha kevesebb gólt lő majd!
Boixos írta:senorita gonzalez, elég hülyén nézne ki, ha nekiállnál ünnepelni a samut. mint ahogy nekünk sem állna jól a kövérember ünneplése.
Nem viselem el!anagonzalez7 írta:nem fogadok veled....nem azért mert félek a vereségtől..csupán nem fogok veled ilyenen vitatkozni...értelmetlen...más a véleményünk...figyu majd a kövi szezonban meglátjuk h ki a jobbennyi!addig meg viseld el h sztem RONALDO jobb mint Eto'o
Tessék anagonzalez7!Mibe fogadjunk hogy Eto'o több gólt fog lőni Ronaldo?És ebbe a Bl meccsek és a bajnokik számítanak.Fogadjunk?És ha igen miben?anagonzalez7 írta:én kapusa?????talán az év kapusa....és ki tudja?bármi megtörténhet!még ő is lehet az év kapusa!sose lehet tudni...
nah mind1!sztem sikerülni fog nekiakármit mondasz Kitfisto!sztem Ronie sokkal jobb mint Eto'o
és nem galamb!csak nem sovány mint az átlag focisták!de attól még nagggyon nagy klassis...
de most sztem ez a kijelentésem sokaknak nem fog tetszeni..de nem baj..nem kell mindenben egyetértenünk...