Charlie-Mester épp az ilyenekről beszélt...anagonzalez7 írta:kösziCharlie írta:anagonzales,értelmes hozzászólásaidtól megkímélhetnél minket!
C.![]()
így lesz...
Ellenfeleink játékosai
- Mr. Master
- Director del Fútbol
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
tényleg lefogyott a Ronaldo. 

in to exile
-
- Capitá del Barça
tévedsz! Ő mondta el magáról, hogy barca drukker. Sokszor megy ki Katalóniába is. csinált már nem egy riportot a barcás vezetőkkel, játékosokkal.Boixos írta:biztos nyomja otthon a bugit a norbira.
apropó norbi. a farkas norbert sztem tuti, h madridista.
Az Ágai Kis még barca drukker, mást nem tudok onnan...
SIEMPRE FIELES
-
- Capitá del Barça
Most vmi jó kis csaj állítja össze az étrendet és mellette Luxa széthajtja őket.....ez segített...LG írta:Jolvan én arrol nem tudtam h leadott 1 tizest nyár alatt, az nem semmi...
SIEMPRE FIELES
Jolvan én arrol nem tudtam h leadott 1 tizest nyár alatt, az nem semmi...Swineherd írta:Az télen volt, amikor Luxa megfuttatta a játékosokat. Ronaldo leadott vagy 10 kilót a nyáron! Meg lehet nézni róla a legújabb képeket. Ha ő kövér, akkor mindenki az.
3,15 30 méteren meg nem egy kiégett ember eredménye!
Tudom, hogy a dagadt nálatok már örökös jelző marad, de már innentől nem fedi a valóságot....
-
Most ez nem ie tartozik de már régóta nagyon szeretném ha kiválasztanának focistákat akik híresen gyorsak és azok összemérnék futástudásukat.Kiváncsi lennék rá 

in to exile
-
- Capitá del Barça
Az télen volt, amikor Luxa megfuttatta a játékosokat. Ronaldo leadott vagy 10 kilót a nyáron! Meg lehet nézni róla a legújabb képeket. Ha ő kövér, akkor mindenki az.
Tudom, hogy a dagadt nálatok már örökös jelző marad, de már innentől nem fedi a valóságot....
SIEMPRE FIELES
- anagonzalez7
- Barça B
kösziCharlie írta:anagonzales,értelmes hozzászólásaidtól megkímélhetnél minket!
C.

így lesz...
Ronaldo még mindig nagy zsugás, de sosem lex már olyan mint anno nálunk...Boixos írta:malacforma ide, malacforma oda, azért keményen legyorsulta a cannavarót annakidején a bl-meccsen torinóban. ezzel együtt, dumában is nagyon erős a srác.
A gyorsaságárol meg annyitt h régen o volt a világ 1ik leggyorsabb játékosa, és még rovid távon mindig pokoli gyors, de már nem bír hosszutávon nagyon futkározni, 1-2 sprint meccsenkét oxt vége...hisz amikor Luzerburger megfutatta a margitot, majdnem meghalt

Makaynak rutin a gollovés, pl. ha csak 20at lo 1 szezon allatt az nála kevésnek számít.Kitfisto írta:Ez a Makay igencsak gólerős.![]()
![]()
2 meccs-5 gól.Hát Eto'o-nak nagyot kell alkotnia ha
Aranycsukás akar lenni
- anagonzalez7
- Barça B
igen..még akko isLG írta:Még ha visszavonul akkor is, ugyeanagonzalez7 írta:akko nem viseled el!evvana te bajod!nekem Ronaldo mindig jobb lesz mint Eto'o!akko is ha kevesebb gólt lő majd!

Még ha visszavonul akkor is, ugyeanagonzalez7 írta:akko nem viseled el!evvana te bajod!nekem Ronaldo mindig jobb lesz mint Eto'o!akko is ha kevesebb gólt lő majd!

-
Na megdumáltam Eto'o-val hogy itt nem hiszik hogy jobb vagy Ronaldo.Azt mondta nekem hogy 2 óra múlva már a gólját(it) fogjuk ünnepelni és majd a bajnokságban is lealázza Ronaldot.
No comment!
No comment!
in to exile
- anagonzalez7
- Barça B
Boixos írta:senorita gonzalez, elég hülyén nézne ki, ha nekiállnál ünnepelni a samut. mint ahogy nekünk sem állna jól a kövérember ünneplése.
így van

- anagonzalez7
- Barça B
akko nem viseled el!evvan
a te bajod!nekem Ronaldo mindig jobb lesz mint Eto'o!akko is ha kevesebb gólt lő majd!

-
Nem viselem el!anagonzalez7 írta:nem fogadok veled....nem azért mert félek a vereségtől..csupán nem fogok veled ilyenen vitatkozni...értelmetlen...más a véleményünk...figyu majd a kövi szezonban meglátjuk h ki a jobbennyi!addig meg viseld el h sztem RONALDO jobb mint Eto'o

A neve:Samuel Eto'o Fils!!!!!!!!!!!!!!!!!!Eto'o jelenleg jobb mint Ronaldo!

De ha eljön a bajnokság kezdete.Amikor eljön a hóhér a madridért,akkor majd belátod ezt te is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2005.08.13. 21:13:40-kor.
in to exile
- anagonzalez7
- Barça B
nem fogadok veled....nem azért mert félek a vereségtől..csupán nem fogok veled ilyenen vitatkozni...értelmetlen...más a véleményünk...figyu majd a kövi szezonban meglátjuk h ki a jobb
ennyi!addig meg viseld el h sztem RONALDO jobb mint Eto'o 

-
Tessék anagonzalez7!Mibe fogadjunk hogy Eto'o több gólt fog lőni Ronaldo?És ebbe a Bl meccsek és a bajnokik számítanak.Fogadjunk?És ha igen miben?anagonzalez7 írta:én kapusa?????talán az év kapusa....és ki tudja?bármi megtörténhet!még ő is lehet az év kapusa!sose lehet tudni...
nah mind1!sztem sikerülni fog nekiakármit mondasz Kitfisto!sztem Ronie sokkal jobb mint Eto'o
és nem galamb!csak nem sovány mint az átlag focisták!de attól még nagggyon nagy klassis...
de most sztem ez a kijelentésem sokaknak nem fog tetszeni..de nem baj..nem kell mindenben egyetértenünk...

in to exile
- anagonzalez7
- Barça B
én kapusa?????
talán az év kapusa....és ki tudja?bármi megtörténhet!még ő is lehet az év kapusa!sose lehet tudni...
nah mind1!sztem sikerülni fog neki
akármit mondasz Kitfisto!sztem Ronie sokkal jobb mint Eto'o
és nem galamb!csak nem sovány mint az átlag focisták!de attól még nagggyon nagy klassis...
de most sztem ez a kijelentésem sokaknak nem fog tetszeni..de nem baj..nem kell mindenben egyetértenünk...

nah mind1!sztem sikerülni fog neki

-
Ha 35 gólt rúg a töltött galamb akkor Caroll lesz az év kapusa. 

in to exile