Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor szerintetek kit rakjak meg?raul72 írta:sztem elég necces ... a Chelsea meccs talán de sztem a Mu pontot fog hullajtani meg talán az Inter is .Hunter91 írta:Szombat-Vasárnapi mixem:
Chelsea - Manchester City D
Tenerife - Real Madrid V
Barcelona - Malaga H
Aston Villa - Manchester United V
Udinese - Inter V
Athletico Madrid - Valencia V
Szerintetek?
hot pursuitmezenga írta:Mi a játéknak a neve amivel lehet pörgetni?
sztem elég necces ... a Chelsea meccs talán de sztem a Mu pontot fog hullajtani meg talán az Inter is .Hunter91 írta:Szombat-Vasárnapi mixem:
Chelsea - Manchester City D
Tenerife - Real Madrid V
Barcelona - Malaga H
Aston Villa - Manchester United V
Udinese - Inter V
Athletico Madrid - Valencia V
Szerintetek?
letöltöd a kaszinót,feltelepíted,megnyitod,ott magától letölt vagy 30játékot,miután mindet végigvártad,menü/ingyenes játékok és ott kiírja h mi áll rendelkezésedregergo9 írta:És azt hogyan és hol? Hallottam már róla csak nem nagyon foglalkoztam vele, szval nem tudom hogyan működik. Elvileg regelve vagyok sportingbetre.daffy írta:emberek! sportingbeten van ingyen pörgetés ismét,ajánlom próbáljátok ki,igaz egyik számlámom 0€ jött,de a másikon több mint 3000ft
És azt hogyan és hol? Hallottam már róla csak nem nagyon foglalkoztam vele, szval nem tudom hogyan működik. Elvileg regelve vagyok sportingbetre.daffy írta:emberek! sportingbeten van ingyen pörgetés ismét,ajánlom próbáljátok ki,igaz egyik számlámom 0€ jött,de a másikon több mint 3000ft
Jól gondolod, mivel te is a rendes játékidőre fogadták. Nekem is az ment el. Pedig szépen jöttek az eredmények. Sevilla, Milan, Aston Villa.Bobberto írta:A Man. City meccs hosszabbítása megy. Jól gondolom hogy ha még így is nyerne a City akkor a Vendégekre érvényes szelóm már úszott?
Én nekem is későn jött az infó:( Viszont ha ennyire tudod, akkor máskor is megkérdezlek. Más bajnokságokban is ennyire otthon vagy?FtcSikiHun írta:FtcSikiHun írta:
A Rostock-Union Berlin döntetlen lesz...
Na ilyenkor bezzeg nem tippmixelek1000 forinttal fel lehetett volna nyomatni