Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty írta:Unirea Urziceni-Liverpool 1-0
![]()
![]()
nem hinném, h a Liverpool kiesne.
Nem értem. Az addig oké, hogy betalál a Lyon, de miért annyira biztos, hogy a Real nem tud hármat rúgni?Barcaman14 írta:Márpedig én biztos vagyok benne hogy rúgnak min. 1 gólt! Egy megindulás és a Realnak vége ismét a nyolcaddöntőben!Fernando írta:Amúgy azon gondolkodtam, hogy ha a Lyon ver egy gólt a Bernabéuba a meccs elején, akkor el is köszönhetünk a Reáltól3-at kéne vágniuk.
Márpedig én biztos vagyok benne hogy rúgnak min. 1 gólt! Egy megindulás és a Realnak vége ismét a nyolcaddöntőben!Fernando írta:Amúgy azon gondolkodtam, hogy ha a Lyon ver egy gólt a Bernabéuba a meccs elején, akkor el is köszönhetünk a Reáltól3-at kéne vágniuk.
bali 15 írta:Idén az Angol csapatok közül lehet hogy csak a Manchester United állja meg a helyét?
hááátEnjoy írta:Alakul a történet...Enjoy írta:Szerintem idén borulnak a papírformák több helyen is, a tippem a legjobb 8ra:
Lyon, MU, Bayern, Porto, Barca, Bordeaux, CSKA, Inter
Mentségére legyen mondva hogy kicsit megpattant előtte a laszti.ozsimiki írta:1-1, Kalou, ebben azért kicsit benne volt Cesar...ki lehetett volna ütni szerintem.
na innentől legalább két gólt kell még szereznie Internek,ha akar vmit visszavágón.