Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ex barátnőm: tölti kápi?(töltött káposzta) Csiripöri nokival, ubisalival? (Csirkepörkölt, nokedlivel és uborkasalátával)miihii írta:Akkor ez miez?!
Hétvégén az egyik lányom:
"Boldog szülcsinapcsit!Lécci majd edzésre hozd el a cd-t!Köszcsi-puszcsi!"
Nem gyenge,mi?![]()
(Egyébként ő pont olyan,h lolozik is,és volt már ikszdéééé is tőle.)
![]()
![]()
Van pár tippem, iskolaiS.Agüero írta:ircsimircsi
Ez egy feladat ki találja ki mit jelent ezt múltkor hallottam én már tudom![]()
Kíváncsi vagyok mennyit hezitáltok majd rajta![]()
Sok sikert mindenkinek![]()
1.: N nyelv tényleg mindig változik, módosul, többnyire "elkorcsosul", ezzel számolni kell, nem feltétlenül kell szeretni, de jobb megszokni szerintem. A rövidítések meg nem nagy probléma szerintem, sokkal inkább egy általános rohanás lett úrrá az emberek nagyon nagy részén, és ez dolgozik bennü(n)k, amikor a szerintem-et sztem-nek rövidítjük, vagy amikor hogy helyett h-t írunk. Nem mondom, hogy ez jó, sőt jobban szeretem talán én magam is, ha kevesebb a rövidítés benne, de nem annyira zavaró.kennyke04 írta:...
Azért ne felejtsük el, hogy a fejlődéssel ez együtt járt és ez mindig is így volt és mindig is így lesz. Nem kell túlreagálni, ezt a dolgot, de mindennek megvan a maga helye természetesen. A fórumon történő rövidítések, szerintem elnézhetők, nekem is kedv függvénye, de csak a h, vki, vmi, vhol stb. használom max, viszont a számmal történő helyettesítést már nem kedvelem pl. mind1Krojf írta:Szinte teljesen elfelejtett a "nép" magyarul!
Sztem az ilyen rövidítésekkel nincs probléma mivel ez általában minden fórumon elfogadott a dolog , legalább is nekem nincs problémám vele.Krojf írta:Engem attól ráz ki a jéghideg, hogy általánosan, szinte minden fórumon torát üli a debilitás!
Szinte teljesen elfelejtett a "nép" magyarul!
Engem a "hogy" "h" formájú rövidítése is bosszant, hát még a többi borzalom!
Mintha az iskolák magyar nyelv és irodalom óráiról mindenki testületileg ellógott volna galád módon!
Azért a "Narisaripalimali" se gyenge.miihii írta:Akkor ez miez?!
Hétvégén az egyik lányom:
"Boldog szülcsinapcsit!Lécci majd edzésre hozd el a cd-t!Köszcsi-puszcsi!"
Nem gyenge,mi?![]()
(Egyébként ő pont olyan,h lolozik is,és volt már ikszdéééé is tőle.)
![]()
![]()
A loltól engem is kiráz, a tetszetőst viszont nem értem. Ez egy értelmes normális magyar szó.La Pulga írta:Szerintem az a gáz amikor valaki azt mondja, hogy lol. Kiráz tőle a hideg.LG írta:Nekem is lenne egy kérdésem. Mi ez az új divat, h ha vmi szép, vagy tetszik nektek, akkor azt mondjátok rá, h tetszetős? Csak nekem hangzik így furán?
Engem nem zavar, ha írja.La Pulga írta:Szerintem az a gáz amikor valaki azt mondja, hogy lol. Kiráz tőle a hideg.LG írta:Nekem is lenne egy kérdésem. Mi ez az új divat, h ha vmi szép, vagy tetszik nektek, akkor azt mondjátok rá, h tetszetős? Csak nekem hangzik így furán?
Szerintem az a gáz amikor valaki azt mondja, hogy lol. Kiráz tőle a hideg.LG írta:Nekem is lenne egy kérdésem. Mi ez az új divat, h ha vmi szép, vagy tetszik nektek, akkor azt mondjátok rá, h tetszetős? Csak nekem hangzik így furán?
aha, sok magyar oldal jött ki találatbaFecooo írta:kattozsimiki írta:A Jim lehet a James becézése? vagy teljesen különálló keresztnév?(bocs
)
Elvileg, már amennyire én tudom, a Jim a James becézése, különálló keresztnévként nem létezik.ozsimiki írta:A Jim lehet a James becézése? vagy teljesen különálló keresztnév?
nekem volt 12es,de nem akartam kiszedni,aztán egyik nap nem volt netem,így buktam:D (meg el is felejtettem)socio66 írta:Srácok,volt ez az Insidenation cucc itt is téma,pár emberre emlékszem,hogy elkezdte játszani.
Hogy álltok vele?
Nekem most van egy hetes sorozatom,ez eddig a csúcs.