Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát... Reklámozni tilos,de ha akarod az oldalt megadom neked PÜ-ben. Inkább sztem akk a kék domináljon. És hát alap hogy inkább Barcás,dehát azért irtam,hogy mind1,mert jó más is,ha esetleg valakinek nem Barcásra szottyan kedveRataccess írta:Hát ez így nehéz... Legalább azt mondd meg hogy hova kell, hogy színben a környezethez passzinthassuk!FCBMessi19 írta:Tudna valaki kreálni nekem egy 770*145-es méretű fejlécet? Mind1 milyen,csak focis legyen![]()
Nagyon megköszönném..(ha meg valami témát is írsz hozzá az szintén nagy segítség)
Hát ez így nehéz... Legalább azt mondd meg hogy hova kell, hogy színben a környezethez passzinthassuk!FCBMessi19 írta:Tudna valaki kreálni nekem egy 770*145-es méretű fejlécet? Mind1 milyen,csak focis legyen![]()
Nagyon megköszönném..
Erre rápróbáltam unalmamban ( főképp mivel Argentínát és a Bányászt is favorizálomBányász írta:Mivel most írtál így hátha ezúttal nem kerüli el a figyelmedet.saját magam írta:Poldi!
Mivel a mostani sigemet is Te kreáltad és nagyon elégedett voltam/vagyok vele ezért arra gondoltam,h ha van időd megbíználak egy új "munkával". Smile
Nem lenne nagy dolog,igazából ugyan ezt a képet kérném csak némi változással.
Arra gondoltam,h most már lehetne egy kicsit színesebb a kép.Ugyan ez a két játékos maradna(persze Lucho már Marseille mezben ha lehetséges) és mögéjük valahogy be lehetne csempészni a Marseille meg a Boca címert.Mindezt fekete hátérrel szeretném. Smile
Nagyjából ennyi de bízok benned mert múltkor is nagyon frankón összehoztad a dolgot.Szóval csináld ahogy gondolod ha sz*rnak gondolod ahogy én most itt leírtam akkor csináld saját kútfőből csak legyen frankó. Smile
Na szóval számíthatok Rád?Leszel olyan kedves és elkészíted nékem?
Ez óriási!..:Poldi:.. írta:ébresztő topic.
Mivel most írtál így hátha ezúttal nem kerüli el a figyelmedet.saját magam írta:Poldi!
Mivel a mostani sigemet is Te kreáltad és nagyon elégedett voltam/vagyok vele ezért arra gondoltam,h ha van időd megbíználak egy új "munkával". Smile
Nem lenne nagy dolog,igazából ugyan ezt a képet kérném csak némi változással.
Arra gondoltam,h most már lehetne egy kicsit színesebb a kép.Ugyan ez a két játékos maradna(persze Lucho már Marseille mezben ha lehetséges) és mögéjük valahogy be lehetne csempészni a Marseille meg a Boca címert.Mindezt fekete hátérrel szeretném. Smile
Nagyjából ennyi de bízok benned mert múltkor is nagyon frankón összehoztad a dolgot.Szóval csináld ahogy gondolod ha sz*rnak gondolod ahogy én most itt leírtam akkor csináld saját kútfőből csak legyen frankó. Smile
Na szóval számíthatok Rád?Leszel olyan kedves és elkészíted nékem?
Ez, rohadás jó!Patrik17 írta:Arshavin háttér...vélemények?