2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hilario. És mindkét gólban alaposan benne volt szerintem.LG írta:Cech véd?Rivaldo11 írta:Egész jó kis meccset hoz össze eddig a két újgazdag brigád.
A City mindkét találata eléggé potyaízű volt, nálunk már Victort szétszedték volna ezen hibák negyedéért is.
Iksz lesz a vége szerintem, bár azt se bánnám, ha így maradna.
Cech véd?Rivaldo11 írta:Egész jó kis meccset hoz össze eddig a két újgazdag brigád.
A City mindkét találata eléggé potyaízű volt, nálunk már Victort szétszedték volna ezen hibák negyedéért is.
Iksz lesz a vége szerintem, bár azt se bánnám, ha így maradna.
Nem úgy volt, h Scolarival már elvesztették a hazai veretlenségüket?Fernando írta:És igen.Szépen alakulnak a dolgok.
Otthon ég a Chelsea. 99 meccse nem kaptak ki otthon. A bűvös 100-as?
Na, a tipikus kontra.ozsimiki írta:érdemes megnézni az első gólt...nem csúnya akció, egy fránya kontrából ()
http://www.pixter.hu/video?id=18376
Én is pont most néztem rá,látom 2:0.Na mondom,Roo tuti betalált.NAná,kétszer is!ozsimiki írta:Most nézem, M.U.-West Ham 2-0 meccs vége felé, Rooney dupla![]()
GO M.U.!
Akkor egyet nézünk. Már 3-0.ozsimiki írta:Most nézem, M.U.-West Ham 2-0 meccs vége felé, Rooney dupla![]()
GO M.U.!
Ó hogy az a...ozsimiki írta:Poolt eddig szépen óvja a bíró a vereségtől...valahogy azért ott kell lenni majd a 4.helyen év végén
David Villa!LG írta: Igen, megint sok volt a töketlenkedés. Ilyen meccsen elmegy, de komolyabb ellenfelek ezt büntetik. Nyáron mindenképp kell egy nagyon hatékony támadó.
Igen, megint sok volt a töketlenkedés. Ilyen meccsen elmegy, de komolyabb ellenfelek ezt büntetik. Nyáron mindenképp kell egy nagyon hatékony támadó.Game90 írta:
A játék képe alapján lehetett volna nagyobb arányú győzelem is, a Sland csak kontrákból alakított ki néhány helyzetet.
Chelsea is nyert Drogba két góljával.
Angliában igen.fcbarca0827 írta:A meccsük 3-kor kezdődik...DaNiAlVeS8 írta:esetleg egy arsenal kezdőt tudna valaki mondani?