Lionel85 írta:A meccs alatt, miközben szenvedett a csapat, az jutott eszembe, hogy esetleg ugyanaz van most, mint a Rijkaard-éra utolsó két évében, amikor nem ment a csapatnak, mert kiismerték az ellenfelek Frank taktikákát. Bár Pepet jobb edzőnek tartom, aki képes újítani, de elképzelhető, hogy már vannak olyan elemei a Barcelona játékának, amit már az ellenfelek is ismernek és ezért olyan nehéz mostanában játszani. De ez csak egy feltevés.
Én nem azt láttam, hogy kiismerték a taktikát és ezért nem TUDUNK előre fele játszani, hanem nem AKARUNK. A középpályán még akkor sem indult meg előre a labda, nem volt felvállalva csel, mikor volt rá lehetőség. Inkább visszakerült a bogyó a hátsó alakzathoz. Nem akarom felmenteni a csatárokat, de nekem is elmenne a kedvem a labda nélküli rohangászástól, helyezkedéstől, ha azt látnám, hogy hátrafelé játszunk. Nézzétek meg a Chelsea elleni visszavágó utolsó 3 percét. Így kell előre felé játszani. Tudom, nem lehet 90 percen keresztül, de hogy az elmúlt 3-4 meccsen nem volt egyetlen ilyen 10 perces periódusunk sem, az baromira elkeserít.