Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én Agüerot nem tartom jobbnak mint Higuain-t. Véleményem szerint előbbi nagyon túl, utóbbi meg alul értékelt játékos.mert azért Milito,Tevez,Aguero,Messi ejjj
Így van.Úgy gondolom, hogy ez a szabály majdnem mindenkinek jó lenne. Nyilván a nézők X%-ának nem (ami amúgy lehet, h többség). De lássuk, hogy kinek lenne jó?
1. A nézők Y%-ának Smile
2. A bíróknak (felelősséget leveszi a vállukról)
3. FIFA, UEFA (szintén előbbi okok miatt)
4. A klubok tulajdonosainak (több millió eurókról van szó pl. BL-ben, és nagyon nem mindegy, hogy most éppen "ide-vagy-oda" téved a bíró)
5. Maguknak a kluboknak (tisztességesebb, igazságosabb verseny)
Hát idén a Barcelona 1 11-est kapott, és az jogos volt a madridi sajtó vérre menő tiltakozása ellenére is.CS0ki írta:Nem kapja meg!Szép is lenne, de jó pár esetben nem kaptunk, de volt olyan eset is, amikor tévesen ítélt a bíró, és megadta. (mint pl régen CR esetében, amikor elérte a labdát a kapus, nem ugrik be melyik meccs!
) Ahogy gondolom a Barcánál is volt ilyen.
ezzel nem értek egyet, én vhogy mindkettőt sótlannak,szürkének tartom. gólszám ide vagy oda.daffy írta:egyetértek,benzema akármilyen gyenge is eddig,de sokkal többet fog elérni,mint higuainChino írta: Higuainról pedig egy-két szó. Nagyon jó játékosnak tartom, a real egyik legnagyobb "fogása", de én azt vettem észre rajta, hogy igazán csak a gyengébb csapatok ellen villog, a BL-ben és a rangadókon nem igazán ficánkol. Lehet még kell a rutin, de ha ezen nem változtat sosem lesz belőle klasszis. Nem akarom a Real-szurkolókat bántani ezzel és ez csak az én véleményem, de ez nagyon szúrja a szemem.
Nem kapja meg!Míg mondjuk a Real megkapja mindig a 11-eseket.
Az, hogy mely8k csapat mennyire jó, még nem következik az, hogy hány 11est kell kapniuk. Természetesen értem, hogy mire utalsz, csak erre konkrétan nem lehet hivatkozni. Az hogy sokat támad egy csapat, abból nem következik, hogy sok 11es szituáció alakul ki, csak az esélyét növeli.Nekem csak az a fura, hogy a Barcának alig fújnak be 11-eseket, miközben kb. a világ egyik (ha nem a) legtámadóbb csapatáról beszélünk, ami valljuk meg: röhejes. Nemcsak a statisztika miatt, hanem a realitás miatt is.
Úgy gondolom, hogy ez a szabály majdnem mindenkinek jó lenne. Nyilván a nézők X%-ának nem (ami amúgy lehet, h többség). De lássuk, hogy kinek lenne jó?Chino írta:Ezt a bírói tevékenységet hagyni kéne a francba. Meg kell szokni. Ez benne van a fociban az ősidőktől fogva. Tévednek ide is-oda is.
A madridistán épp az a szöveg, hogy titeket nyomnak, szóval...Kiváncsi vagyok mikor fogjátok észrevenni, hogy állandóan tévednek ide-oda, amoda...24 meccsen kaptak 5 tizenegyest. Ezzel szemben a Barca kapott 2-t.
Ez persze nem feltétlenül a bírók miatt van, de azért elég érdekes, hogy az utóbbi 2 meccsen 3 tizit is befújtak a Realnak, míg a Barcát többnyire sújtják a bírói ítéletek
Ja, hát erről sok vita van odaát is. eddig évről-évre fejlődik, jó esetben lesz ennek egy olyan szakasza is, amikor "megtanul" végre a rangadókon, komoly ellenfelek ellen is nagyot játszani. Bár egy valensia ellen már jól ment neki...Higuainról pedig egy-két szó. Nagyon jó játékosnak tartom, a real egyik legnagyobb "fogása", de én azt vettem észre rajta, hogy igazán csak a gyengébb csapatok ellen villog, a BL-ben és a rangadókon nem igazán ficánkol. Lehet még kell a rutin, de ha ezen nem változtat sosem lesz belőle klasszis. Nem akarom a Real-szurkolókat bántani ezzel és ez csak az én véleményem, de ez nagyon szúrja a szemem.
Igen, de azok, akiket egy birói tévedés foszt meg mondjuk egy VB cimtől azok lehet, h máshogy gondolják.Barcaman14 írta:Én is ellene vagyok és szerencsére Sepp Blatter isVictor_Valdes írta:Én nem támogatom a videóbírót, a foci így foci, emberi hibákkal és minden egyéb kellemetlen és kellemes dologgal.
Az ötbírós rendszer viszont egyre inkább tetszik. EL meccseken már tesztelték és nagyjából bejött a módszer.
egyetértek,benzema akármilyen gyenge is eddig,de sokkal többet fog elérni,mint higuainChino írta: Higuainról pedig egy-két szó. Nagyon jó játékosnak tartom, a real egyik legnagyobb "fogása", de én azt vettem észre rajta, hogy igazán csak a gyengébb csapatok ellen villog, a BL-ben és a rangadókon nem igazán ficánkol. Lehet még kell a rutin, de ha ezen nem változtat sosem lesz belőle klasszis. Nem akarom a Real-szurkolókat bántani ezzel és ez csak az én véleményem, de ez nagyon szúrja a szemem.
Én is ellene vagyok és szerencsére Sepp Blatter isVictor_Valdes írta:Én nem támogatom a videóbírót, a foci így foci, emberi hibákkal és minden egyéb kellemetlen és kellemes dologgal.
Szerintem minden olyannak lenne értelme, ami megkönnyítené a bírók munkáját, és levenné a felelősséget a vállukról. Meg nem kéne ilyenekről olvasni a napi sajtóban. Legalább a BL-ben, EL-ben, VB, EB-n lehetne ilyeneket csinálni, mert ezek a "legneccesebb" esetek, ezeket évekkel később is emlegetik. Én támogatom a videóbírót is mint kiegészítő eszközt - természetesen jelenleg semmi sem pótolhatja az emberi vezetést.fcbarca0827 írta:Biztos nem az "asszisztenskézben" található les-jelző zászlóra gondolsz? Annak lenne értelme, de egy szögletzászlónak... Hát, nem sok.bali 15 írta: Annyi dologgal igazságossá lehetne tenni ezt a játékot de miselbácsi szarik az egészre. Videobíró, intelligens szögletzászló(igen van ilyen, magyar találmány,nézzetek csak utána)
Biztos nem az "asszisztenskézben" található les-jelző zászlóra gondolsz? Annak lenne értelme, de egy szögletzászlónak... Hát, nem sok. A les-jelző zászló viszont, tényleg magyar találmány!bali 15 írta: Annyi dologgal igazságossá lehetne tenni ezt a játékot de miselbácsi szarik az egészre. Videobíró, intelligens szögletzászló(igen van ilyen, magyar találmány,nézzetek csak utána)
Annyi dologgal igazságossá lehetne tenni ezt a játékot de miselbácsi szarik az egészre. Videobíró, intelligens szögletzászló(igen van ilyen, magyar találmány,nézzetek csak utána)zsuni írta:nem az élső, de eddig ez a legdurvább. és nem csak Spanyolországban, hanem a bl-ben is olyan hibák vannak, amiket ember még nem látott. persze ezért az a felelős mert most már van tv és mindenki látja. áh. minden meccsen (nem csak Real) ugy felb.sz a bíráskodás. és nem hiszem el, hogy miselbácsi tényleg azt gondolja, hogy ez igy volt régen is.Ez nem az első idény, amikor világossá válik a tény: összességében sz@rok a spanyol bírók.
Zlatan szabályos gólt szerzett,a Tenerife gólja pedig szabálytalan volt.
nem az élső, de eddig ez a legdurvább. és nem csak Spanyolországban, hanem a bl-ben is olyan hibák vannak, amiket ember még nem látott. persze ezért az a felelős mert most már van tv és mindenki látja. áh. minden meccsen (nem csak Real) ugy felb.sz a bíráskodás. és nem hiszem el, hogy miselbácsi tényleg azt gondolja, hogy ez igy volt régen is.Ez nem az első idény, amikor világossá válik a tény: összességében sz@rok a spanyol bírók.
Zlatan szabályos gólt szerzett,a Tenerife gólja pedig szabálytalan volt.
ezzel én sem értek egyet. Casillas baki,mert nem tette be a labdát a meze alá,nehogy kifejeljék a kezéből? Azért a football szabályokat sem véletlenül találták ki,csak a liga nem rendelkezik olyan bírókkal,akik ismernék ezeket,esetleg még be is tartatnák.szajko írta:Az ötösön kívül volt az eset, a tenerifei játékos háttal állt és azt se tudta mi van, ez casillas baki.zsuni írta: hagyjuk már, mert tegnap a Madrid szabályos gólt kapott nem?
egyszerűen sz.rok a bírók. hol idde, hol oda tévednek, semmi ráció nincs az itéletekben
A kezébe fejelt bele először.. Köze nem volt a szabályoshoz.szajko írta:Az ötösön kívül volt az eset, a tenerifei játékos háttal állt és azt se tudta mi van, ez casillas baki.zsuni írta: hagyjuk már, mert tegnap a Madrid szabályos gólt kapott nem?
egyszerűen sz.rok a bírók. hol idde, hol oda tévednek, semmi ráció nincs az itéletekben
Az ötösön kívül volt az eset, a tenerifei játékos háttal állt és azt se tudta mi van, ez casillas baki.zsuni írta: hagyjuk már, mert tegnap a Madrid szabályos gólt kapott nem?
hagyjuk már, mert tegnap a Madrid szabályos gólt kapott nem?míg a Barcát többnyire sújtják a bírói ítéletek.
24 meccsen kaptak 5 tizenegyest.Pedro10 írta:"Nem telhet el már meccs real tizi nélkül "
Már a másodikat kapja idén a bajnokságban. Az jó sok.
ha jól emlékszem a Villarreal elleni meccsig volt 2 db. bár nem néztem utána.Nem néztem utána, de biztos nem a 2. 11-etek volt. Hiszen a Villarreal ellen eleve ott volt 2, és sztem azon kívül volt jó néhány.