Barca Igazolások 2009-2010

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Örülnél-e Robinho esetleges leigazolásának?

Igen, már a télen meg kéne szerezni
235
47%
Igen, de ráér nyárig
69
14%
Nem, elég mély a keret így is
39
8%
Nem, van nála jobb játékos is a piacon
159
32%

Szavazatok száma: 502
Fernando
Llegenda del Barça

2010.03.06. 14:58:48

Valaki írta, hogy Silva lenne nála a No 1. a balszélre. Neki szól ez: Mi nem 4-4-2-ben játszunk, vagy 4-4-1-1-ben. Silva ballábas. Nekünk egy ellentétes lábú játékos kell a balszélre. Messi tükörképe. Pl (Robinho, Ribéry).
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
ronaldinho89
Capitá del Barça

2010.03.06. 14:14:07

Tudjátok mit, bárcsak visszajönne: http://www.youtube.com/watch?v=cWiwRKmKIzs
Kép
II.Eurobarca sigverseny 2.helyzettje
http://filmorigo.blogspot.hu/ - blogom.
salas9
Entrenador del Barça

2010.03.06. 13:36:01

LG írta:Akkor vmi érvet is írhatnál, h miért nem örülnél neki, mert az hogy lehozta egy újság, h azt nyilatkozta, h a Madrid a kedvenc csapata számomra nem elfogadható érv, h ne igazoljuk le.
Idén például nagyon sérülékeny, és nem ezért de nem hiszem, hogy annyira nagy hasznukra lenne. Nála még Andrés is jobban megoldja a baloldalt ha kell. Valamint nem benne látom a legjobb opciót a baloldalra. Igaz nem nekem kell dönteni hogy kit igazoljunk balra. Maradjunk annyiban, személy szerint nem örülnék neki.
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2010.03.06. 13:29:09

Hagyjátok már ezt az álomtriózást. Anno ezért lett becsukva ez a topic, örüljünk, hogy most legalább van, épp ezért nem kéne elvinni megint rossz irányba.

Torrest meg Ronaldót meg hagyjuk már. Aki szereti Ronaldót az szeresse, de nem biztos, hogy itt kell hangoztatni. :lol:

Egyébként ha már álomtrió: Messi,Bojan,Pedro :wink:

mostmár on:
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.06. 13:15:23

Stevenny írta:Az én álomtrióm : Messi-Ibra-Bojan
Az álmod idén nem sokszor válik valóra.
Més que un club.
fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.06. 13:14:20

Én mondok jobbat:

Messi - Torres - Ronaldo :lol:

(Persze lehet hogy vannak itt Ronaldo-utálók de el kell ismerni hogy hatalmas játékos, és egyik személyes kedvencem, ezért kap helyett az álomtrióban 8) Újra összeállna a Tridente :twisted: )

Na most már azért vigyünk a fórumba egy kis realitást is...
Vagy nyissunk egy ÁLOMCSAPAT topicot :lol:
Més que un club.
Stevenny
Jugador del Barça

2010.03.06. 13:10:10

Az én álomtrióm : Messi-Ibra-Bojan
"Az FC Barcelona több, mint egy klub, ez egy nagy család, amelyhez mi is hozzátartozunk."Kép
Visca el Barca! Visca Catalunya!
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.03.06. 12:47:08

salas9 írta:Azért álmodozni szabad... Messi, Zlatan, Torres. Hmmm...
Az én álomtrióm az Agüero - Torres - Messi lenne, de a tiéd se rossz vagy mondjuk Villa - Torres - Messi

Üdv
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.03.06. 12:45:16

Ribéry: Tavaly még örültem neki, most már nem. Ha jól tudom az újságok is lehozták, hogy a "Real a kedvenc csapata".
Akkor vmi érvet is írhatnál, h miért nem örülnél neki, mert az hogy lehozta egy újság, h azt nyilatkozta, h a Madrid a kedvenc csapata számomra nem elfogadható érv, h ne igazoljuk le.
salas9
Entrenador del Barça

2010.03.06. 09:36:38

Felmerüt már sok-sok név. Villa, Silva, Mata, Di Maria, Mascherano, Ribéry, Fabregas, Torres, és most az újságokban Lukaku.

Lukaku: Fiatal, tehetséges, de nem kell ide. Fiatal tehetségekből van elég szerintem, minek vegyünk 15 millioért ha itt van Bojan, Pedro, Jeffren vagy Gai.

Ribéry: Tavaly még örültem neki, most már nem. Ha jól tudom az újságok is lehozták, hogy a "Real a kedvenc csapata".

Mata: Fiatal ügyes, de nem benne látom a tökéletes megoldást a baloldalra.

Villa: Nem lenne olcsó... Örülnék is meg nem is.

Mascherano: Most nyilatkozta, hogy jól érzi magát de nem zárja ki a távozás lehetőségét. Szerintem nem kell ide.

Di Maria: Tehetséges, láttam pár meccsét de maximum legutolsó esetben hoznám ide a balszélre.

Fabregas: Szerintem jönni fog. Én örülnék neki, és szükségünk is van rá. (Persze ez személyes vélemény)

Silva: Balszélre számomra ő az első. Fiatal, technikás és hasznukra lenne, ebben biztos vagyok. (És nem csak azért mert egyik nagy kedvencem)

Torres: Egy megvalósulhatatlan álom... Imádom! Nem hiszem, hogy kifizetünk érte óriási összegeket, és ha jönne is nem tudni a balszélen mit tudna, mivel Zlatant biztos nem adjuk el. Azért álmodozni szabad... Messi, Zlatan, Torres. Hmmm...

Bocs, hogy kicsit hosszúra sikerült. :oops: 8)
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.03.05. 17:52:01

Namost. Véleményem szerint egy tényleg faja szélsővel Ibra gondjai is megoldódhatnának. Nem is feltétlenül kell igazolni, mert ha Pedro/Bojan végre JÁTSZANA folyamatosan, nem Ini meg Henry "koptatná" a posztot - Ini a kedvencem, de a szélen idén nagyon gyér -, akkor akár teljes értékű tagok is lehetnének, nem csak ígéretek. És ezzel Ibra gondja úgy oldódna meg, hogy lenne olyan szélsőnk, aki befele tör tökéletesen - akár csak bemozgással, nem muszáj lasztival -, és elmozdítja a védőket - Messi az, tudom, de idén elég keveset van a szélen - így Ibrának is jobban lehetne kamatoztatnia azt, amiért idejött - nagyobb területe lenne, nem tudna annyi védő a nyakán lógni. A szezon elején még valaki aranylabdáról beszélt nála, mostmeg jöjjön Torres...? Szerintem ha Ibra visszatalál az őszi önmagához, és a szélsőgond is megoldódik, akkor újra gálákat láthatunk - nem a tavalyihoz hasonló sorozatot, olyan kb nem lesz több...

És hogy ne legyek félig se off: Én inkább Cescet részesíteném előnyben, kell a minőségi csere a középpályán. És Pep Thiagot és Jonathant nem veszi teljes értékű kerettagnak sajna, talán jövőre... De sajna ebben sem vagyok biztos. És kell a minőségi pótlás, mert ha a Xavi-Ini páros elszakad egymástól, onnantól hullák vagyunk szinte. Szóval Cesc érkezésével megoldódhatna ez a gond, nem hinném, hogy rotálással ne lehetne megoldani a játszást, Xavi úgyis öregszik, nem fog tudni lassan 12km-eket futni - mint az EB-n. És abban biztosak lehetünk, hogy a Barcafoci neki feküdne - ha neki nem, akkor kinek? :D

Magyarul véleményem szerint elsősorban neki kéne jönnie, és saját keretből megoldani a szélsődolgot, mert a Bojan-Pedro duó képes lenne erre... Aztán lehet tévedek, de szerintem folyamatos lehetőséggel, és bizalommal a hátuk mögött nagyot robbanthatnának a kis jobbszélsőink. :wink:
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.05. 17:39:38

ezt a hülyeséget, hogy nem kell ibra... lehet, hogy torres v villa sem tudna olyan hamar beilleszkedni. Ha 1 év múlva sem tud beilleszkedni, akkor kell gondolkodni KCS-n!
Amúgy Silva kéne, de ő is szélsőnek.
barca99
Llegenda del Barça

2010.03.05. 17:27:28

Elég durva lenne már most túladni Ibrán... :D Mindenesetre a két spanyol nálam is favorit, Torres talán a jobb fizikális adottságai miatt. Mindenesetre eléggé kezd bebizonyosodni, hogy egy bizonyos sebességre, és labda nélküli mozgásra nagyon nagy szüksége van a csapatnak, és ezt még azt sem ellensúlyozza, ha a labdával azt csinálsz amit akarsz, és sokkal jobban átlátod a játékot, mint egy tipikus befejező csatár.

Villa talán gyilkosabb fegyvernek tűnik, viszont kíváncsi lennék mit csinál a Kölyök egy sérülésmentes szezonban. Az Atletiben is ennyit volt sérült?

Mondjuk annak az esélye, hogy a nyáron lecseréljük Ibrát, kb. 0%, de talán nem is kell. Mondjuk 3-4 évnél szerintem akkor sem marad majd többet, akárhogy is beilleszkedik.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.03.05. 17:19:26

Léfe írta:Tudja valaki hány éves Villa ? Nekem ugy rémlik Ibránál is idősebb. Azért nagy pénzt kinyomni érte nehéz ügy. Inkább a fiatal Silva kellene.
28 volt decemberben
Léfe
Entrenador del Barça

2010.03.05. 17:18:10

Tudja valaki hány éves Villa ? Nekem ugy rémlik Ibránál is idősebb. Azért nagy pénzt kinyomni érte nehéz ügy. Inkább a fiatal Silva kellene.
Fecó
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.03.05. 17:16:10

Vash írta:
ElBartimaeus írta:
fcb4ever írta:vélemények :?:
Egyetértek veled. Torres nagyon veszélyes tud lenni, ő jobban illene a csapatba, de szerintem nem ő a legideálisabb, hanem Villa, akinek a stílusa majdnem olyan mint Eto'o-nak, kiemelkedően helyezkedik (ebben veri Torrest is rendesen), elég gyors és egész technikás. Meg ő meggyőzőbb játékot mutat a válogatottban, mint Torres szerintem.

Ettől függetlenül én is hoznám, de nem látok rá reális esélyt, lévén, hogy van egy frissen, rekordösszegért igazolt Ibránk. A bizalom rendesen megrendülne Pep irányába a szurkolók részéről, ha egy ilyen igazolást tovább is ad, lévén hogy nagyon akarta őt Pep és sokat is fizetett, tehát biztos volt a dolgában. Ha ennyire mellényúlt, hogy egyből tovább kelljen adni, akkor joggal merülhetne fel az a kérdés, hogy miért bízzanak a további igazolásokban a szurkolók. Nem lenne szerencsés helyzet, szerintem.

Amennyiben tényleg felmerülne az elhozásának a lehetösége sztem is élni kell vele. A legjobb megoldás pénz helyet elcserélni egymással Ibrát és Torrest.

Ez teljességgel kizárt sajnos, hisz ez maximum akkor merülhetne fel, ha a Pool bevételtől esik el, azzal h nem indul a BL-ben, ezesetben nekik pénz kell. Amúgy én a transzferre nagyon kis esélyt látok, de nagyon örülök h Torres velünk szimpatizál és a Reált pedig kizárta. Esetleg ha a City közeledne Ibra felé, Torres nyiltan kizárná a rá pályázó Reált, Chelsea-t, Cityt, és persze az is kell hogy a Liverpool tényleg rákényszerüljön a sztárjai eladására.

Üdv
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára SuperMessi 2010.03.05. 17:20:07-kor.
Vash
Barça C

2010.03.05. 17:03:39

ElBartimaeus írta:
Egyetértek veled. Torres nagyon veszélyes tud lenni, ő jobban illene a csapatba, de szerintem nem ő a legideálisabb, hanem Villa, akinek a stílusa majdnem olyan mint Eto'o-nak, kiemelkedően helyezkedik (ebben veri Torrest is rendesen), elég gyors és egész technikás. Meg ő meggyőzőbb játékot mutat a válogatottban, mint Torres szerintem.

Ettől függetlenül én is hoznám, de nem látok rá reális esélyt, lévén, hogy van egy frissen, rekordösszegért igazolt Ibránk. A bizalom rendesen megrendülne Pep irányába a szurkolók részéről, ha egy ilyen igazolást tovább is ad, lévén hogy nagyon akarta őt Pep és sokat is fizetett, tehát biztos volt a dolgában. Ha ennyire mellényúlt, hogy egyből tovább kelljen adni, akkor joggal merülhetne fel az a kérdés, hogy miért bízzanak a további igazolásokban a szurkolók. Nem lenne szerencsés helyzet, szerintem.

Amennyiben tényleg felmerülne az elhozásának a lehetösége sztem is élni kell vele. A legjobb megoldás pénz helyet elcserélni egymással Ibrát és Torrest.
"Lehetetlennek tartom, hogy otthonukban legyőzzük a katalánokat. Elsöprő lendületben vannak, biztos vagyok benne, hogy ez az ő évük lesz" - Bernd Schuster

Més que un club !
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.03.05. 16:57:35

fcb4ever
Jugador d'estrella

2010.03.05. 15:25:34

SuperMessi írta:
LM10 írta:Felesleges minden nevet komolyan venni. Mesut Özil és társai biztos nem fognak ide igazolni. Én szerintem ezek a nevek esélyesek a nyárra: C.Bravo(ha megy Pinto),Azpilicueta,Fabregas,Di Maria,Villa.

Azpilicuetán és Fabregason kívül más nem lenne alkalmas erre a posztra nálunk, míg a balszélsőnél egyre jobban Villát és Di Mariát veszik elő.
Ribéry szvsz vagy marad a Bayernben, vagy távozik a Realhoz. Míg Silva,Mata, Suarez maradnak a helyükön.

Persze még bárki jöhet ezen nevek mellé, de jelenleg ezek közül kerülhetnek ki az esetleges nyári érkezők.

Villának én speciel nagyon örülnék bár ő szerintem KCS nem BSZ. Egyébként Torres lenyilatkozta( A katalán Sport szerint), hogy ha el kell hagynia a poolt ő a Barcát preferálná erre ugye akkor van esély ha a Liverpool nem ér BL-t érő helyre, bár ezt a lehetőséget nem nagyon értem, hisz most vettük meg Zlatant nincs szükségünk rá.

Forrás:
http://www.totalbarca.com/2010/news/tor ... arca-move/

Üdv

Én nem haboznék, eladnám Ibrát, és megvenném Torrest a nyáron (kár hogy ez nem kívánságműsor. De azt látjuk hogy ez így elől nincs rendjén.

1. egy nagyon-nagyon gyenge Poolban, a sérülése előtt képes volt vezetni a góllövőlistát, pedig

2. nem igazán való neki az angol erőfoci, állandóan sérült, lökik stb.
3. igazi "spanyol" stílusú játékot játszik

4. nem kellene neki sok idő, míg beleszokik a rendszerbe, mert együtt játszik mindhárom középpályással a válogatottban

5. hihetetlenül gólveszélyes játékos

6. bármikor megjátszható, jól helyezkedik, széthúzza a mezőnyt, jól mozog el az üres részekre, és ki lehet ugratni (Xavi passzokra tökéletesen odaérne) , összjátékban kiváló, a 16-oson belül és kívül is veszélyes, ha kell, távolról elvállalja a lövéseket, jól cselez --> a kiemeltek nem jellemzők Ibrára :( persze Ibra kiváló futballista de nem a spanyol foci való neki, akármennyire is szeret itt játszani. Anglia/Olaszország ahol ő világklasszis szinten tudna teljesíteni, és csakis úgy, ha ő az egyetlen csatár.

(7. kedvenc csatár :lol: de ez már mellékes)

vélemények :?:
Més que un club.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.03.05. 14:26:48

Egy a napokban tárgyalásokra engedélyt kapott remek formában lévő balszélsőről beszéltem egy olyan csapat kapcsán aki pont erre a posztra keres játékost egy átigazolással foglalkozó topicban. Érveket, ellenérveket sorakoztattam fel, és hasonló HSZ-kat is vártam, egydarab ilyen jött(köszönöm szépen), az összes többi általánosítás volt. Sajnos tényleg beszennyeztük ezt a topicot egy picit, de nem gondolnám hogy az én hibámból, de ha igen, elnézést kérek mindenkitől és a részemről le is zártam a témát ugyanis értelmetlen tényleg erről beszélni ha elbeszélünk egymás mellett. Ha valakinek mégis van hozzászólnia valója a témával kapcsolatban, akkor szívesen folytatom az elmélkedést akár itt akár priviben.

Üdv

Ui: http://www.totalbarca.com/2010/opinion- ... left-wing/
El fanático
Entrenador del Barça

2010.03.05. 14:07:17

SuperMessi írta:Ez a fórum tele van szeméttel ezzel egyetértünk, elég ha csak a meccsek előtti önjelölt Pep utódokra gondolunk amikor lemegy 20-30 HSZ hogy miért Busi játszik miért nem Touré, miért Henry játszik, miért Pedro, miért nem játszik Bojan vagy miért nem játszik Messi, vagy miért balszélső megint Ini. Ha azok mehetnek holott tudni kéne hogy pont a rotálás miatt tudtunk megnyerni tavaly mindent, egy átigazolós topicban pedig nem szabad spekulálni, akkor addig voltam Eurobarcás. Bizakodom hogy az aggodalmad nem volt megalapozott.

Egyébként az eredeti felvetésemre hogy ha a Valencia a téli érdeklődés után nyáron tényleg megveszi Balázst, akkor szabaddá válik Silva senki sem reagált.

Üdv
Amikor a várható csapatöszeállításról beszélgetünk, az nem azt jelenti, hogy önjelölt Pep-et játszik, aki elmondja a véleményét - szvsz.
Szintén mindenki elmondhatja, hogy egyes posztokra miért tartja a jelenlegi formája alapján - vagy úgy egyébként - alkalmasabbnak X-et, mint Y-t.

...de ezt a Balázst témát már tényleg befejezhetnéd, mert egyrészt totál fárasztó, másrészt még annál is feleslegesebb még csak beszélni is róla.

Az eredeti felvetésedre is válaszolok: Valencia nyáron megveszi Balázst, röviden: Kép ha viszont más transzfer létrejötte esetén szabaddá válna Silva, akkor én személy szerint nem bánnám, ha hozzánk igazolna.
Kép
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.03.05. 13:51:30

LM10 írta:Felesleges minden nevet komolyan venni. Mesut Özil és társai biztos nem fognak ide igazolni. Én szerintem ezek a nevek esélyesek a nyárra: C.Bravo(ha megy Pinto),Azpilicueta,Fabregas,Di Maria,Villa.

Azpilicuetán és Fabregason kívül más nem lenne alkalmas erre a posztra nálunk, míg a balszélsőnél egyre jobban Villát és Di Mariát veszik elő.
Ribéry szvsz vagy marad a Bayernben, vagy távozik a Realhoz. Míg Silva,Mata, Suarez maradnak a helyükön.

Persze még bárki jöhet ezen nevek mellé, de jelenleg ezek közül kerülhetnek ki az esetleges nyári érkezők.

Villának én speciel nagyon örülnék bár ő szerintem KCS nem BSZ. Egyébként Torres lenyilatkozta( A katalán Sport szerint), hogy ha el kell hagynia a poolt ő a Barcát preferálná erre ugye akkor van esély ha a Liverpool nem ér BL-t érő helyre, bár ezt a lehetőséget nem nagyon értem, hisz most vettük meg Zlatant nincs szükségünk rá.

Forrás:
http://www.totalbarca.com/2010/news/tor ... arca-move/

Üdv
Barcaforever
Director del Fútbol

2010.03.05. 13:50:16

Ribéry esete nálam ugyanaz, mint Ronaldoé.Sztem az az igazolás, már le an zsírozva.

Nem tudom, h Robinho célkeresztben van-e, de ha így halad tovább a srác akkor igencsak feljebb megy az ára vagy 10 millóval, ha rugdossa a gólokat, ha meg vb is jól sikerül neki...
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.03.05. 13:47:48

Egyébként ez a Bravo gyerek hol véd?
Real Sociedad, és chille-i válogatott.
SuperMessi
Capitá del Barça

2010.03.05. 13:40:07

Ez a fórum tele van szeméttel ezzel egyetértünk, elég ha csak a meccsek előtti önjelölt Pep utódokra gondolunk amikor lemegy 20-30 HSZ hogy miért Busi játszik miért nem Touré, miért Henry játszik, miért Pedro, miért nem játszik Bojan vagy miért nem játszik Messi, vagy miért balszélső megint Ini. Ha azok mehetnek holott tudni kéne hogy pont a rotálás miatt tudtunk megnyerni tavaly mindent, egy átigazolós topicban pedig nem szabad spekulálni, akkor addig voltam Eurobarcás. Bizakodom hogy az aggodalmad nem volt megalapozott.

Egyébként az eredeti felvetésemre hogy ha a Valencia a téli érdeklődés után nyáron tényleg megveszi Balázst, akkor szabaddá válik Silva senki sem reagált.

Üdv
Lezárt