Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Idén például nagyon sérülékeny, és nem ezért de nem hiszem, hogy annyira nagy hasznukra lenne. Nála még Andrés is jobban megoldja a baloldalt ha kell. Valamint nem benne látom a legjobb opciót a baloldalra. Igaz nem nekem kell dönteni hogy kit igazoljunk balra. Maradjunk annyiban, személy szerint nem örülnék neki.LG írta:Akkor vmi érvet is írhatnál, h miért nem örülnél neki, mert az hogy lehozta egy újság, h azt nyilatkozta, h a Madrid a kedvenc csapata számomra nem elfogadható érv, h ne igazoljuk le.
Az álmod idén nem sokszor válik valóra.Stevenny írta:Az én álomtrióm : Messi-Ibra-Bojan
Az én álomtrióm az Agüero - Torres - Messi lenne, de a tiéd se rossz vagy mondjuk Villa - Torres - Messisalas9 írta:Azért álmodozni szabad... Messi, Zlatan, Torres. Hmmm...
Akkor vmi érvet is írhatnál, h miért nem örülnél neki, mert az hogy lehozta egy újság, h azt nyilatkozta, h a Madrid a kedvenc csapata számomra nem elfogadható érv, h ne igazoljuk le.Ribéry: Tavaly még örültem neki, most már nem. Ha jól tudom az újságok is lehozták, hogy a "Real a kedvenc csapata".
28 volt decemberbenLéfe írta:Tudja valaki hány éves Villa ? Nekem ugy rémlik Ibránál is idősebb. Azért nagy pénzt kinyomni érte nehéz ügy. Inkább a fiatal Silva kellene.
Vash írta:ElBartimaeus írta:Egyetértek veled. Torres nagyon veszélyes tud lenni, ő jobban illene a csapatba, de szerintem nem ő a legideálisabb, hanem Villa, akinek a stílusa majdnem olyan mint Eto'o-nak, kiemelkedően helyezkedik (ebben veri Torrest is rendesen), elég gyors és egész technikás. Meg ő meggyőzőbb játékot mutat a válogatottban, mint Torres szerintem.fcb4ever írta:vélemények
Ettől függetlenül én is hoznám, de nem látok rá reális esélyt, lévén, hogy van egy frissen, rekordösszegért igazolt Ibránk. A bizalom rendesen megrendülne Pep irányába a szurkolók részéről, ha egy ilyen igazolást tovább is ad, lévén hogy nagyon akarta őt Pep és sokat is fizetett, tehát biztos volt a dolgában. Ha ennyire mellényúlt, hogy egyből tovább kelljen adni, akkor joggal merülhetne fel az a kérdés, hogy miért bízzanak a további igazolásokban a szurkolók. Nem lenne szerencsés helyzet, szerintem.
Amennyiben tényleg felmerülne az elhozásának a lehetösége sztem is élni kell vele. A legjobb megoldás pénz helyet elcserélni egymással Ibrát és Torrest.
ElBartimaeus írta:Egyetértek veled. Torres nagyon veszélyes tud lenni, ő jobban illene a csapatba, de szerintem nem ő a legideálisabb, hanem Villa, akinek a stílusa majdnem olyan mint Eto'o-nak, kiemelkedően helyezkedik (ebben veri Torrest is rendesen), elég gyors és egész technikás. Meg ő meggyőzőbb játékot mutat a válogatottban, mint Torres szerintem.fcb4ever írta:vélemények
Ettől függetlenül én is hoznám, de nem látok rá reális esélyt, lévén, hogy van egy frissen, rekordösszegért igazolt Ibránk. A bizalom rendesen megrendülne Pep irányába a szurkolók részéről, ha egy ilyen igazolást tovább is ad, lévén hogy nagyon akarta őt Pep és sokat is fizetett, tehát biztos volt a dolgában. Ha ennyire mellényúlt, hogy egyből tovább kelljen adni, akkor joggal merülhetne fel az a kérdés, hogy miért bízzanak a további igazolásokban a szurkolók. Nem lenne szerencsés helyzet, szerintem.
Egyetértek veled. Torres nagyon veszélyes tud lenni, ő jobban illene a csapatba, de szerintem nem ő a legideálisabb, hanem Villa, akinek a stílusa majdnem olyan mint Eto'o-nak, kiemelkedően helyezkedik (ebben veri Torrest is rendesen), elég gyors és egész technikás. Meg ő meggyőzőbb játékot mutat a válogatottban, mint Torres szerintem.fcb4ever írta:vélemények
SuperMessi írta:LM10 írta:Felesleges minden nevet komolyan venni. Mesut Özil és társai biztos nem fognak ide igazolni. Én szerintem ezek a nevek esélyesek a nyárra: C.Bravo(ha megy Pinto),Azpilicueta,Fabregas,Di Maria,Villa.
Azpilicuetán és Fabregason kívül más nem lenne alkalmas erre a posztra nálunk, míg a balszélsőnél egyre jobban Villát és Di Mariát veszik elő.
Ribéry szvsz vagy marad a Bayernben, vagy távozik a Realhoz. Míg Silva,Mata, Suarez maradnak a helyükön.
Persze még bárki jöhet ezen nevek mellé, de jelenleg ezek közül kerülhetnek ki az esetleges nyári érkezők.
Villának én speciel nagyon örülnék bár ő szerintem KCS nem BSZ. Egyébként Torres lenyilatkozta( A katalán Sport szerint), hogy ha el kell hagynia a poolt ő a Barcát preferálná erre ugye akkor van esély ha a Liverpool nem ér BL-t érő helyre, bár ezt a lehetőséget nem nagyon értem, hisz most vettük meg Zlatant nincs szükségünk rá.
Forrás:
http://www.totalbarca.com/2010/news/tor ... arca-move/
Üdv
Amikor a várható csapatöszeállításról beszélgetünk, az nem azt jelenti, hogy önjelölt Pep-et játszik, aki elmondja a véleményét - szvsz.SuperMessi írta:Ez a fórum tele van szeméttel ezzel egyetértünk, elég ha csak a meccsek előtti önjelölt Pep utódokra gondolunk amikor lemegy 20-30 HSZ hogy miért Busi játszik miért nem Touré, miért Henry játszik, miért Pedro, miért nem játszik Bojan vagy miért nem játszik Messi, vagy miért balszélső megint Ini. Ha azok mehetnek holott tudni kéne hogy pont a rotálás miatt tudtunk megnyerni tavaly mindent, egy átigazolós topicban pedig nem szabad spekulálni, akkor addig voltam Eurobarcás. Bizakodom hogy az aggodalmad nem volt megalapozott.
Egyébként az eredeti felvetésemre hogy ha a Valencia a téli érdeklődés után nyáron tényleg megveszi Balázst, akkor szabaddá válik Silva senki sem reagált.
Üdv
LM10 írta:Felesleges minden nevet komolyan venni. Mesut Özil és társai biztos nem fognak ide igazolni. Én szerintem ezek a nevek esélyesek a nyárra: C.Bravo(ha megy Pinto),Azpilicueta,Fabregas,Di Maria,Villa.
Azpilicuetán és Fabregason kívül más nem lenne alkalmas erre a posztra nálunk, míg a balszélsőnél egyre jobban Villát és Di Mariát veszik elő.
Ribéry szvsz vagy marad a Bayernben, vagy távozik a Realhoz. Míg Silva,Mata, Suarez maradnak a helyükön.
Persze még bárki jöhet ezen nevek mellé, de jelenleg ezek közül kerülhetnek ki az esetleges nyári érkezők.
Ribéry esete nálam ugyanaz, mint Ronaldoé.Sztem az az igazolás, már le an zsírozva.LM10 írta:Felesleges minden nevet komolyan venni. Mesut Özil és társai biztos nem fognak ide igazolni. Én szerintem ezek a nevek esélyesek a nyárra: C.Bravo(ha megy Pinto),Azpilicueta,Fabregas,Di Maria,Villa.