Felmerüt már sok-sok név. Villa, Silva, Mata, Di Maria, Mascherano, Ribéry, Fabregas, Torres, és most az újságokban Lukaku.
Lukaku: Fiatal, tehetséges, de nem kell ide. Fiatal tehetségekből van elég szerintem, minek vegyünk 15 millioért ha itt van Bojan, Pedro, Jeffren vagy Gai.
Ribéry: Tavaly még örültem neki, most már nem. Ha jól tudom az újságok is lehozták, hogy a "Real a kedvenc csapata".
Mata: Fiatal ügyes, de nem benne látom a tökéletes megoldást a baloldalra.
Villa: Nem lenne olcsó... Örülnék is meg nem is.
Mascherano: Most nyilatkozta, hogy jól érzi magát de nem zárja ki a távozás lehetőségét. Szerintem nem kell ide.
Di Maria: Tehetséges, láttam pár meccsét de maximum legutolsó esetben hoznám ide a balszélre.
Fabregas: Szerintem jönni fog. Én örülnék neki, és szükségünk is van rá. (Persze ez személyes vélemény)
Silva: Balszélre számomra ő az első. Fiatal, technikás és hasznukra lenne, ebben biztos vagyok. (És nem csak azért mert egyik nagy kedvencem)
Torres: Egy megvalósulhatatlan álom... Imádom! Nem hiszem, hogy kifizetünk érte óriási összegeket, és ha jönne is nem tudni a balszélen mit tudna, mivel Zlatant biztos nem adjuk el. Azért álmodozni szabad... Messi, Zlatan, Torres. Hmmm...
Bocs, hogy kicsit hosszúra sikerült.