Barca vs Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Melyik csapat fog többet kiadni játékosokra ezen a nyáron?

Real
243
64%
Barca
135
36%

Szavazatok száma: 378
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.07. 20:19:54

daffy írta:[
én elmondom,miért aggódnak a kollégáid. Az,hogy a Realt a Barca megverte nagyban köszönhető annak is,hogy a Real az első félidőben nem rúgta be a helyzeteit,a meccs összképe alapján az X nem lett volna meglepő. Na most ez ősszel volt,ami óta picit összeszokott a Real és jönnek a ligában az eredmények(lehet ellenpéldálozni a bl-lel,de nem ott rendezik a Clásicot). Nem összecsinálni kell magad félelmedben,hanem helyén kezelni mind2 csapatot a jelen helyzetben.
Ez a gond. Ez 1 6 kupás csapat. Azért tudjad hogy mi a maximum ebben és mi a max a te csapatodban. Kicsit elszálltatok azzal h pontszámban beértetek minket.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
daffy
Madridista

2010.03.07. 20:09:06

lluisllach89 írta:
gekkodan írta:
Na de a Madridon egyértelműen látható az, ami nálunk hiányzik: éhesek, iszonyat motiváltak és 0-2-ről verik a liga 3. legerősebb csapatát fél óra alatt.
4-0ra vertük mi itthon ezt a 3. legerősebb csapatot. Nincs mit ezen taglalni, ez 1 olyan derbi lenne most amit akárki megnyerhet lényegtelen h most v locsolás után rendezik. Ezek a srácok 6 kupát nyertek és ugyanennyi gombócot etettek madridékkal. Törvényszerű h címet védeni 1000X nehezebb de mi csak egyszer kaptunk ki, ráadásul őket ütöttük itthon. Nem értem mi ez a nagy aggodalom, mi úgy vagyunk velünk azonos pontszámmal hogy sokkal többször voltunk zacsi helyzetben rossz játékkal.
én elmondom,miért aggódnak a kollégáid. Az,hogy a Realt a Barca megverte nagyban köszönhető annak is,hogy a Real az első félidőben nem rúgta be a helyzeteit,a meccs összképe alapján az X nem lett volna meglepő. Na most ez ősszel volt,ami óta picit összeszokott a Real és jönnek a ligában az eredmények(lehet ellenpéldálozni a bl-lel,de nem ott rendezik a Clásicot). Nem összecsinálni kell magad félelmedben,hanem helyén kezelni mind2 csapatot a jelen helyzetben.
lluisllach89
Director del Fútbol

2010.03.07. 19:57:01

gekkodan írta:
Na de a Madridon egyértelműen látható az, ami nálunk hiányzik: éhesek, iszonyat motiváltak és 0-2-ről verik a liga 3. legerősebb csapatát fél óra alatt.
4-0ra vertük mi itthon ezt a 3. legerősebb csapatot. Nincs mit ezen taglalni, ez 1 olyan derbi lenne most amit akárki megnyerhet lényegtelen h most v locsolás után rendezik. Ezek a srácok 6 kupát nyertek és ugyanennyi gombócot etettek madridékkal. Törvényszerű h címet védeni 1000X nehezebb de mi csak egyszer kaptunk ki, ráadásul őket ütöttük itthon. Nem értem mi ez a nagy aggodalom, mi úgy vagyunk velünk azonos pontszámmal hogy sokkal többször voltunk zacsi helyzetben rossz játékkal.
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
barcaME55i
Jugador d'estrella

2010.03.07. 19:55:22

kennyke04 írta:
gekkodan írta:Mély levegővel, de el kell ismerni, hogy most jobb a Madrid és örülök, hogy 1 hónap múlva megyünk csak oda, mert most szívás lenne az 100.
Jómagam is aláírom, hogy valamit jól csinál real mostanában, de egyszer végig nézném már csak felül nézetből a meccset, hogy látni ki hogy helyezkedik, mert olyan törvényszerűséggel hagynak üresen egy-egy támadót, hogy csak nézem, nem-e valami 3. osztályú magyar csapattal játszanak :roll:
Viszont amiben 100% hogy jobbak, az nem más minthogy gólt tud rúgni az utolsó csere is. :roll:
Nekünk elsőnek a cseréig elkellene jutni. Nem, nem a 88. percben..
Barçelona-> 6 Copas !
Visca el Barça!
kennyke04
Entrenador del Barça

2010.03.07. 19:47:21

gekkodan írta:Mély levegővel, de el kell ismerni, hogy most jobb a Madrid és örülök, hogy 1 hónap múlva megyünk csak oda, mert most szívás lenne az 100.
Jómagam is aláírom, hogy valamit jól csinál real mostanában, de egyszer végig nézném már csak felül nézetből a meccset, hogy látni ki hogy helyezkedik, mert olyan törvényszerűséggel hagynak üresen egy-egy támadót, hogy csak nézem, nem-e valami 3. osztályú magyar csapattal játszanak :roll:
Viszont amiben 100% hogy jobbak, az nem más minthogy gólt tud rúgni az utolsó csere is. :roll:
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad."
- Hofi Géza
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.03.07. 19:42:31

A legjobb amit most Pep tehet hogy áprilira formába hozza Henry-t . Pedroval nem megyünk sokra a classicón, ezért Henryt kell majd feltüzelni. Tény hogy madridban mindig ment neki a játék, és még soha nem távozott onnan gól nélkül. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.03.07. 19:35:47

Jelenleg (!) tényleg jobb a Real. Tegnap simán megérdemelték a győzelmet, és sokkal nagyobb arányban is győzhettek volna.
Remélem a fiúk összekapják magukat, mert ebben a formában (fájó szívvel is, de kimondom) nincs sok esélyünk a Bernabeuban.

Ugyanakkor ne temessük a csapatot, bízzunk Pepben!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Mikaos
Director del Fútbol

2010.03.07. 19:11:05

gekkodan írta:Na de a Madridon egyértelműen látható az, ami nálunk hiányzik: éhesek, iszonyat motiváltak és 0-2-ről verik a liga 3. legerősebb csapatát fél óra alatt. ... És ennek az az oka, hogy meghalnak minden pontért, motiváltak, harapnak az éhségtől és motiváltak.
Teljesen természetes jelenség. Mi vagyunk a legjobbak, mindent megnyertünk, amit csak lehetett: szóval iszonyat nehéz dolga van Pepnek és a stábnak a motiválással kapcsolatban.
A Madridnál meg ott szaladgálnak a több milliárdos új igazolások, akik egyszerűen nem éghetnek még egyszer a spanyol kupa után. Szaladniuk kell a győzelembe, csak előre mehetnek.

Lehet, hogy pont ez a helycsere hiányzott nekünk, hogy újra harapni tudjunk. De majd erre is választ kapunk nemsokára: érkezik a Valencia.
gekkodan
Director del Fútbol

2010.03.07. 19:00:19

Az a véleményem, hogy kár félrebeszélni és homokba dugni a fejeket. A Madrid jelenleg jobb és hetek óta benne volt a pakliban, hogy meg fognak előzni. Örülni kell, hogy még csak ennyire, mert hiába vannak ők elöl, mi lennénk a bajnokok ha nem kapunk ki Madridban és azonos ponton végeznénk.

Na de a Madridon egyértelműen látható az, ami nálunk hiányzik: éhesek, iszonyat motiváltak és 0-2-ről verik a liga 3. legerősebb csapatát fél óra alatt. Tavaly voltunk ilyenek mi is. De jelenleg játékban is, koncentrációban és csapatban is felülmúlnak, ezt kár tagadni. És ennek az az oka, hogy meghalnak minden pontért, motiváltak, harapnak az éhségtől és motiváltak. Ha ezen nem változtatunk, kizárt, hogy vissza tudjuk őket előzni.

Mély levegővel, de el kell ismerni, hogy most jobb a Madrid és örülök, hogy 1 hónap múlva megyünk csak oda, mert most szívás lenne az 100.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
bence-barca
Llegenda del Barça

2010.03.07. 17:52:56

MR. TROMORT777 írta:
ElBartimaeus írta:Zavar a Madrid győzelme, de ez érthető valamilyen szinten. :)

Ami miatt igazán zavar az 2 dolog:

1: így ugyanannyi pontjuk van, mint nekünk.

2: annyi szép helyzetet dolgoztak ki jól játszottak, megérdemelték a volna a gólokat, erre 3 ilyen kamu gólt tudnak csak lőni: az elsőnél megpattant a beadás és épp így lett jó a támadónak, a másodiknál egy megpattanó labda ment ki szögletre, amiből gól lett, a harmadiknál meg én személy szerint úgy láttam, hogy buktatták a sevillai játékost a labdaszerzésnél, amiből a gól született.

Ha nem ezzel a 3 góllal nyernek, hanem Higu nagy helyzeteinek valamelyikével, meg más szép támadással, akkor nem zavarna igazán, de így... :(

A Barcának most nagyon újabb komoly ellenfele van; már nem csak önmaga, hanem a Reál is. :)
Na ezt utálom. Ezért szoktak ide jönni a Reálosok és dumálni.
Nyert a Reál és kész. Sokkal jobb volt a Sevilla-nál. Ha nem tod elismerni/elfogadni akkor inkább ne írj ide szvsz. Felesleges.

Amúgy abban biztos vagyok, hogy fog még bukni a Reál is. Még csak most fog igazán elkezdődni a bugi. Nekünk is van még időnk összekapni magunkat. Most jó a Reál, de ha mi összekapjuk magunkat nincs az a csapat aki megállíthat.
Szerintem teljes mértékben elismerte a Realt csak az zavarja, hogy milyen gólokkal nyertek. Mondjuk, a 2. gólnál, ha nem érnek bele, akkor Guti rohadt nagy gólt lő... :P és a mi 2 gólunk is nagy mák volt tehát szerintem ne zavarjanak a gólok, ez is benne van a fociban és utólag már tök mind1... de amilyen teljesítményt nyújtott tegnap a bíró a Real meccsen...
MR. TROMORT777

2010.03.07. 15:57:16

ElBartimaeus írta:Zavar a Madrid győzelme, de ez érthető valamilyen szinten. :)

2: annyi szép helyzetet dolgoztak ki jól játszottak, megérdemelték a volna a gólokat, erre 3 ilyen kamu gólt tudnak csak lőni: az elsőnél megpattant a beadás és épp így lett jó a támadónak, a másodiknál egy megpattanó labda ment ki szögletre, amiből gól lett, a harmadiknál meg én személy szerint úgy láttam, hogy buktatták a sevillai játékost a labdaszerzésnél, amiből a gól született.

Ha nem ezzel a 3 góllal nyernek, hanem Higu nagy helyzeteinek valamelyikével, meg más szép támadással, akkor nem zavarna igazán, de így... :(

A Barcának most nagyon újabb komoly ellenfele van; már nem csak önmaga, hanem a Reál is. :)
Na ezt utálom. Ezért szoktak ide jönni a Reálosok és dumálni.
Nyert a Reál és kész. Sokkal jobb volt a Sevilla-nál. Ha nem tod elismerni/elfogadni akkor inkább ne írj ide szvsz. Felesleges.

Amúgy abban biztos vagyok, hogy fog még bukni a Reál is. Még csak most fog igazán elkezdődni a bugi. Nekünk is van még időnk összekapni magunkat. Most jó a Reál, de ha mi összekapjuk magunkat nincs az a csapat aki megállíthat.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.03.07. 15:29:17

Zavar a Madrid győzelme, de ez érthető valamilyen szinten. :)

zsuni
Capitá del Barça

2010.03.07. 12:44:41

Áh, nagyon köszönöm Very Happy Az Ibra topicban már "követeltem" egy vidit az esetről Laughing Hát nem tudom mit szóljak... Első ránézésre jogosnak tűnt!
nincsmit. Ez neki már nem az első eset, hogy ilyet csinál, csak eddig elkerülte a bíró figyelmét, bár kétlem, hogy ezért több meccses eltiltást kapna, mert nem volt durva, hanem alattomos.
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.07. 12:33:58

zsuni írta: vitatható? elég egyértelmű piros volt.
http://www.pixter.hu/video?id=18671
Áh, nagyon köszönöm :D Az Ibra topicban már "követeltem" egy vidit az esetről :lol: Hát nem tudom mit szóljak... Első ránézésre jogosnak tűnt!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
zsuni
Capitá del Barça

2010.03.07. 12:30:42

Az ítélet jogossága vitatható, ám kétségtelen, hogy a hazai védők és a svéd támadó az egész mérkőzés folyamán presztízscsatát vívtak.
vitatható? elég egyértelmű piros volt.
http://www.pixter.hu/video?id=18671
Barcaman14
Director del Fútbol

2010.03.07. 12:24:08

Nagyon sok fog múlni azon, hogy melyik csapat van jobb mentális állapotban. Elképeszt terhelés lesz, és ezt fejben is bírni kell majd. Szerintem nem a Clásicó fogja eldönteni a bajnokság végkimenetelét, de nagyban befolyásolni fogja az biztos. A mi meccsünkről lemaradtam tegnap sajnos teljes egészében :cry: de a Realt még elcsíptem. Amikor megláttam a mi eredményünket akkor volt 2-0 a Sevillának. Na mondom még növeljük is az előnyt 1 ponttal. :) De sajnos nem így lett :? A Madrid nagyot küzdött tegnap ezt el kell ismerni. Megérdemelt fordítás volt.

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Lionel85
Llegenda del Barça

2010.03.07. 12:03:42

Getti2 írta:[a szűrő középpályások (diarra meg lass) elfelejtettek focizni, mióta visszatértek sérülésből. Jó, diarranak volt egy év kihagyása, de lassnak 1-2 hónap esett csak ki, neki vissza kellene illeszkednie mielőbb
Gagóval mi lett? Teljesen kikerült Pellegrini látószögéből, pedig Ramos alatt még alapember volt. Sajnálom, mert jó képességű játékos. Talán a klubváltás jót tenne neki, mert kár elpazarolni egy ilyen tehetséget.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.07. 10:51:49

Getti2 írta: Kihatna, de nem negatívan. Kupa nélkül maradna a csapat, amit nem engedhetnek meg. Akármilyen görcsösek is lesznek, nyerni kell. Ezt ők is tudják. Olyan nincs, hogy majd jövőre... vagy ez a csapat jövőre ér majd be (pedig van), de nem lehet ilyet mondani. Az eredmények már most kellenek.
Pont a görcsösség, a nagy nyomás miatt hatna a Real játékára negativan egy estleges korai BL bucsú. Mert bár mondják ők, h a bajnokság is legalább annyira fontos, mint a BL, de szerintem Pereznek a BL sokkal fontosabb, mint a La Liga. Nem azért vásárolt össze ennyi játékost, h megint az legyen az ''eredmény'', mint az elmúlt években.
Persze erről még korai beszélni, hiszen még nem esett ki a Madrid.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Getti2
Barça C

2010.03.07. 10:48:41

Fecooo írta:először is: grat a Realnak, mert szép,támadó focit játszottak tegnap!
sportszerű
arra vagyok kíváncsi, h a Madrid védekezése elbírná-e a folyamatos magas szintű nyomást most, h formában vannak...
Egyértelműen nem. A középpálya és a támadó alakzatok kezdenek összeállni, a posztváltogatás is, tegnap még a cserék is bejöttek, pedig Kaka azért sokat dolgozott, de mégis lehozták.

A védelem szerintem nem erősödött semennyit. Cassias továbbra is vonalkapus, viszonylag alacsony, kifutásoknál mindig összerezzenek.
(és most nem a tegnapi teljesítménye miatt szidom vagy ilyesmi. Nagyon szeretem, jó kapus, rengetegszer megmentette a madridot)

A hátvédsor szerintem nem európai szintű, a szűrő középpályások (diarra meg lass) elfelejtettek focizni, mióta visszatértek sérülésből. Jó, diarranak volt egy év kihagyása, de lassnak 1-2 hónap esett csak ki, neki vissza kellene illeszkednie mielőbb.

Összességében, szerintem a real úgy nyerhet, mint ahogy évekel ezelőtt is nyert...többet rúgni mint kapni.

Érdekes, hogy így látom, és sokan így látják (gyenge védelem), de a statisztika azt mutatja, hogy kevés gólt kapunk és erős a hátsó alakzat. Nem csak most, hanem évek óta... Fura
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.03.07. 10:30:50

először is: grat a Realnak, mert szép,támadó focit játszottak tegnap!

másrészről: lehet, h ezzel sokan nem fognak egyetérteni, de én úgy látom, h ehhez a játékhoz kellett a Sevilla bekakilós teljesítménye is...
nem tudom megérteni, h a Barca ellen a csapatok 80-90%-a vagy beáll védekezni, vagy agresszív letámadást alkalmaz, a Real ellen max védekeznek, de azt se úgy, ahogy ellenünk... most kapásból csak a Sahtar elleni meccs jut eszembe, ahol gyakorlatilag megfojtották Xavit a folyamatos letámadással. ezt nem nagyon látom cr-ék ellen... tavaly, amelyik csapat kiállt "fociban" ellenünk, az megkapta a maga 4-6 gólját. idén még nem igen találkozott olyan csapattal a Real, aki felvállalta volna a nyíltsisakos támadófocit,( ősszel a Sevilla konkrétan lefocizta őket, a Valencia a Mestallában szintén bevállalta a "focit", akkor kellett a szerencse is a győzelemhez) arra vagyok kíváncsi, h a Madrid védekezése elbírná-e a folyamatos magas szintű nyomást most, h formában vannak...
az megint más kérdés, h a pontegyenlőség úgy alakulhatott ki, h a Barca 2010-ben konkrétan elfelejtett focizni(természetesen költői túlzással...)
viszont egy dologban hasonlít a két csapat: Messi és Cr góltermését elnézve igencsak ezen a két emberen múlik a két klub teljesítménye...
Mental_Theo
Capitá del Barça

2010.03.07. 10:27:50

Le a kalappal a Madrid előtt, nem először mutatják be hogy 0:2-ről fordítanak. Ehhez nagyon értenek, minden dícséretet megérdemelnek, de hogy ez a Sevilla hogy lehet ott a legjobbak között a bajnokságban, nem értem.
---=FORCA BARCA=---
ELADÓ DEDIKÁLT Barcelona mezek Certificate-tel, továbbá dedikált Spanyol,Barcastb fotók,kártyák. Iniesta és Messi KLUBVB-s logóval MEZ és NADRÁG!
ha érdekel írj: batikaa@freemail.hu
Getti2
Barça C

2010.03.07. 10:24:59

kanty írta: Ha a Madrid hamar kiesik a BL-ből akkor az elméletileg előny a számukra, de gyakorlatilag szerintem nem, nagyon megviselné őket ha ismét nem sikerülne a legjobb 8 közé kerülni és ez a bajnokságra is kihatna.
Kihatna, de nem negatívan. Kupa nélkül maradna a csapat, amit nem engedhetnek meg. Akármilyen görcsösek is lesznek, nyerni kell. Ezt ők is tudják. Olyan nincs, hogy majd jövőre... vagy ez a csapat jövőre ér majd be (pedig van), de nem lehet ilyet mondani. Az eredmények már most kellenek.

Ami fontos még szerintem, hogy BL-ben fognak jönni a sérülések, mindkét oldalon. Ez is dönthet. Itt jegyzem meg egy nagyon fontos dologként, hogy a madridnak végre nem volt "fontos" sérültje, mindenki tudott játszani akinek keleltt. (kivéve persze Pepe).

Ha a BL miatt elkezdenek kiválni a gyerekek a csapatból (bármelyik csapatról is beszéljünk) az rá fogja nyomni a bélyegét a bajnokságra. És mivel a realban eddig többször volt több sérült, talán szükségszerűen nagyobb a rutinunk alternatív felállásokat ileltően. Talán....de persze ez közelsem jelenti a meccsek megnyeresét, csak talán valamivel nagyobb az esély rá, mint nálatok.
kanty
Llegenda del Barça

2010.03.07. 10:00:31

25 forduló után elértünk oda, h a két csapat között nincs pont külömbség.
A Madrid megérdemli a dicséretet, mert 2 gólos hátrányből tudtak nyerni egy Sevilla ellen és ez azért szép teljesitmény.

Fontos lesz a Classico, de szerintem nem az fog dönteni. Most a szezon vége fele több lesz a meccs, nagyobb a tét, a feszültség :arrow: könnyebb hibázni is.
Ha a Madrid hamar kiesik a BL-ből akkor az elméletileg előny a számukra, de gyakorlatilag szerintem nem, nagyon megviselné őket ha ismét nem sikerülne a legjobb 8 közé kerülni és ez a bajnokságra is kihatna.

Azt se felejtsük el, h milyen szép is ez a küzdelem. Végre nincs akkora külömbség a két csapat között, szoros a bajnokság, van amiért izgulni. Számomra egy szoros csatában megnyert bajnokság nagyobb értékkel bir, mint egy olyan amikor egyértelmű a csapatok közötti külömbség.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
socio66

2010.03.07. 09:28:35

Mostantól meleg lesz a dolog,innentől tényleg nem hibázhatunk.
Ahogy nézem,a jövő heti Valencia elleni hazai,illetve majd a március végi,idegenbeli Mallorca-meccs lehet nehéz a Klasszikusig.
Viszont utána sem egyszerű dolgunk,hiszen még megyünk a Villarrealhoz, illetve a Sevillához. Plusz még ott lesz a béel.
Szóval a Bernauban tényleg sok minden eldőlhet,de közel sem minden, biztos vagyok benne,hogy lesznek még itt pontvesztések mindkét részről.
Tavaly is meleg volt a pite ilyenkor,pedig sokkal jobb volt a csapat,valamint gyengébb volt a rivális.
Hát nem lesz egyszerű.
szajko
Director del Fútbol

2010.03.07. 09:27:28

CS0ki írta:Vicc volt a mai meccs...ezt a szerencsétlen sevillát gólokkal kellett volna elintézni. Ideges vagyok konkrétan. Főleg, mert a fogadáson is buktam, hendivel tettem meg a realt...Casillas csezd meg! :evil:
Pont Casillas? :lol:
Sok esetbe ő ment meg titeket...
Ő is ember és bakizhat. Nálam még mindig a világ legjobb kapusa.
Lezárt