Fecooo írta:először is: grat a Realnak, mert szép,támadó focit játszottak tegnap!
sportszerű
arra vagyok kíváncsi, h a Madrid védekezése elbírná-e a folyamatos magas szintű nyomást most, h formában vannak...
Egyértelműen nem. A középpálya és a támadó alakzatok kezdenek összeállni, a posztváltogatás is, tegnap még a cserék is bejöttek, pedig Kaka azért sokat dolgozott, de mégis lehozták.
A védelem szerintem nem erősödött semennyit. Cassias továbbra is vonalkapus, viszonylag alacsony, kifutásoknál mindig összerezzenek.
(és most nem a tegnapi teljesítménye miatt szidom vagy ilyesmi. Nagyon szeretem, jó kapus, rengetegszer megmentette a madridot)
A hátvédsor szerintem nem európai szintű, a szűrő középpályások (diarra meg lass) elfelejtettek focizni, mióta visszatértek sérülésből. Jó, diarranak volt egy év kihagyása, de lassnak 1-2 hónap esett csak ki, neki vissza kellene illeszkednie mielőbb.
Összességében, szerintem a real úgy nyerhet, mint ahogy évekel ezelőtt is nyert...többet rúgni mint kapni.
Érdekes, hogy így látom, és sokan így látják (gyenge védelem), de a statisztika azt mutatja, hogy kevés gólt kapunk és erős a hátsó alakzat. Nem csak most, hanem évek óta... Fura