Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
e'too-nak tényleg nem volt ennyi,a legendás 2-3-4 góljait meg sokszor már megnyert meccseken rúgta(persze a bl-döntőn lőtt gólja után még a fekete seggét is megcsókoltam volna...)...Barca_10 írta:De így van.Ezek szerint Ibrának van 7 gólpassza..nem akarok vitázni de Eto'o-nak lehet hogy nem volt ennyi,de 2-3-val rugdosta a gólokat az biztos..
De elvileg igen.Sanama írta:Ebben nem úgy van,hogy összeadják a gólok és gólpasszok számát?tudomka958 írta:az idei spanyol bajnokság kanadai ponttáblázata(transfermarkt.de):
1.messi-27
2.higuain-21
3.villa-19
ibra-19
most akkor mi van...
Ebben nem úgy van,hogy összeadják a gólok és gólpasszok számát?tudomka958 írta:az idei spanyol bajnokság kanadai ponttáblázata(transfermarkt.de):
1.messi-27
2.higuain-21
3.villa-19
ibra-19
most akkor mi van...
Így van. Most pl. az utolsó meccsén Pandev kezdett helyette. Etoo még Ibránál is gyengébb az új csapatába, persze ezzel mi még ne vagyunk beljebb. Ősszel igenis jó volt, akkor a hátán vitte a már akkor is gyengélkedő csapatot. Most viszont nagyon gyenge, pedig úgy kéne egy jó Ibra a csapatnak mint egy falat kenyér az éhezőnek. Az, h Ibra mennyire képes összeszedni magát meghatározhatja a szezon végi eredményeinket.Eto'o komát meg meg lehet nézni a Interben neki még egy jó ősz sem jött össze , konkrétan tripla nulla egész évben, bár sokáig nem hiszem hogy látjuk még hamar padra kerül ilyen teljesítménnyel a fiú
balazsfoci írta:Bezzeg alárúgni tud az ellenfélnek.Az amit ő csinált az álszenteskedés volt és kezd kijönni az igazi Ibra amiért annyian ellenszenvesnek tartják.
barcafan0911 írta: A Messi-Ibra-Pedro hármasból sajnos csak 1 tud Barca szinten focizni, a másik kettő meg mehet egy Interbe meg egy Mallorcába. Csak itt ne maradjon.
És ezek uán elvárod hogy vki is komolyan vegyen?balazsfoci írta: Én nem is jöttem volna pozitív kritikával Ibra esetében, mert amikor ősszel rúgta a góljait, akkor sem alkotott maradandót a mezőnyjátékban. Volt pár sarkazása, de mint akkor is említettem, ezt bármelyik cserejátékosunk tudná produkálni, vagy ha nem, akkor is elvárható ezen a szinten.
.
ne gyere már ezekkel a hülyeségekkel, bizalom meg Ronnie téma..ugyan, szerencsére bebizonyította,h helyes volt bőven az eladása,vagy neked úgy tűnt,h a Milanban úgy tolta a köv évben mint nálunk az elején?balazsfoci írta: Bárcsak ekkora bizalom lett volna Ronnieval, Decoval, Saviolaval szemben. Azért mert ő Ibrahimovic, azért nem kell azt mondani h húú de jó játékos. Nem kevés jobb csatár van nála( Torres, Villa, Samu, Milito, hogy csak néhányat említsek).
Szerintem nincs ebben semmi furcsa. Mindössze annyi történt, hogy az őszi szezon kellett ahhoz, hogy kiismerjék a csapat Ibra-ra épített új támadásvariációit. Ha nem tudunk valami újat elővarázsolni a bűvészkalapból, akkor ennek a szezonnak annyi. Legalábbis Ibra részéről mindenképp.ozsimiki írta: remélem mihamarabb ismét az őszi Zlatant látjuk,mert jó ideig úgy tűnt,hogy nagyon hamar beilleszkedik (gólok,gólpasszok,szép megoldások a társakkal), aztán most meg egy ideje az ellenkezőjét lehet látni. fura a sorrend...
Bárcsak ekkora bizalom lett volna Ronnieval, Decoval, Saviolaval szemben. Azért mert ő Ibrahimovic, azért nem kell azt mondani h húú de jó játékos. Nem kevés jobb csatár van nála( Torres, Villa, Samu, Milito, hogy csak néhányat említsek).ronaldinho89 írta:Kár hogy vannak olyan emberek itt akik már túl csúnyákat is mondanak rá. Sajnos ezt nem kellene, mert hát kik vagyunk mi hogy Ibrat rágalmazzuk, közelében se vagyunk. Nem mellékesen nekem sem tetszik amit egy ideje csinál ( vagyis nem csinál) de ez számos dolognak betudható. Most jött nyáron, nehezebb talán még mindig megszoknia a légkört, más stílusban kell játszania. Pep is már modorilag átformálta ( ez is nagy lépés) . Mostanában már úgy ülök le Barca meccset nézni hogy gyerünk Ibra mutass már valamit. Hol vannak azok szép megoldások, bombagólok mint az Interben,cselek, passzok. Amit tudunk hogy meg tud csinálni mert sztárjátékos. Nemhiába játszik a Barcelonában. És nem elküldeni kell a p.csába mert így játszik. Majd belejön, majd menni fog neki. akkor meg majd mindenki szeretni fogja.
Sok ember azért küldi már egyből haza, mert megszokta talán hogy a Barca mindent nyer, szépen játszik, jók a csatárai, ha leigazoltuk Ibrát akkor jó lesz ő Samu helyett és lövi majd a gólokat. Ha meg nincs gól ,akkor egyből jön a durca.
Összegezve: Valamilyen szinten védem őt, mert Zlatan Ibrahimovicról van szó(persze valakinek a neve még nem rúg gólt) és nem Kiss Pistáról, másik szinten pedig elismerem hogy nem játszik most jól, had pihenjen, jöhetnek a többiek.
Adios
Szóval akkor nem is Ibrával van baj, hanem Iniesta, Xavi és Messi nem méltóak arra, hogy Zlatan csapattársai legyenek? Bénák, nem tudnak passzolni, ezért inkább őket kell elmarasztalni? Nem azt az egyet inkább, aki képtelen beilleszkedni?Stevenny írta:De sajnos elég nehéz úgy játszani, hogy Iniesta, Xavi, Messi, ... sztársor közül senki sem tud neki jóó labdát adni,..
2010es teljesítménye valóban gyenge,ettől függetlenül az eddigi góljai valóban nélkülözhetetlenek a jelenlegi álláshoz. (persze túlzás a dobogón se lettünk volna) vagy ha ő nem lett volna ott,akkor Messi dupla annyit lő? nem olyan könnyen megy ez azért, persze lehet jönni fikciókkal hogy tuti Bojan,Pedro,Henry is lőtt volna ennyit azon a poszton,de csak találgatás lenne.socio66 írta:Persze,sőt,szerintem a bentmaradásért küzdenénk..Stevenny írta:Hogy mondhattok ilyeneket? Ibra nélkül a Barca dobogón se lenne!
[/color]
Azt hiszem a smilet(:D) elfelejtetted.Stevenny írta:De sajnos elég nehéz úgy játszani, hogy Iniesta, Xavi, Messi, ... sztársor közül senki sem tud neki jóó labdát adni
Hát szerintem ezt te sem gondolod komolyan. Ibra küzdőszelleme idény elején még úgy ahogy megvolt,de mióta gólt lőtt a reálnak, látványosan leromlott ebben is. Sétálgat,kocog a pályán. Az önzőségről annyit,hogy így is túl sok labdát veszít,ha önzőbb lenne,akkor el sem merem képzelni mi lenne... Azért játszik keményen,mert lassú. Ezzel kompenzálja (próbálja kompenzálni) lassúságát. Ezzel csak az a probléma,hogy az ő "küzdésének" köszönhetően lelassulnak a támadásaink,kisodródik az indításoknál,a védők beérik. Az pedig,hogy nem kap jó labdát rajta is igencsak múlik,mert rosszul helyezkedik és ha kap egy labdát,azzal sem képes lefutni a védőjét. Ez itt a probléma.Stevenny írta:Hogy mondhattok ilyeneket? Ibra nélkül a Barca dobogón se lenne! NAgyon fontos eleme a BArcának, nincs semmi küzdés, ő tehetne valamit, s tesz is, csak Pep politikája alapján elvesztette vagánysága egy részét! Önzőbb kéne legyen, s keményebb, már várható volt tőle egy piros, sajnos!
De sajnos elég nehéz úgy játszani, hogy Iniesta, Xavi, Messi, ... sztársor közül senki sem tud neki jóó labdát adni, a tegnapi meccsen egyetlen jó passzt kapott csak! Így elég nehéz, de ő meg fog bírkózni ezzel, s ha az idén nyerünk valamit, azt az ő küzdésének lehet madj megköszönni!
Persze,sőt,szerintem a bentmaradásért küzdenénk..Stevenny írta:Hogy mondhattok ilyeneket? Ibra nélkül a Barca dobogón se lenne!
Nem tudom te mit nézel,de hogy nem a mi meccseinket,az tuti. Messi vagy Pedro háromszor körbeszaladják a pályát,mire a svéd megmozdul.. Ha a képességei mellé valóban küzdés is társulna,akkor nem itt tartana..Stevenny írta:nincs semmi küzdés, ő tehetne valamit, s tesz is
Nyilván elfelejtettek passzolni..Üresbe kellene futni Zlatannak,meg elmozogni,akkor jönnének a labdák,hidd el.Stevenny írta: De sajnos elég nehéz úgy játszani, hogy Iniesta, Xavi, Messi, ... sztársor közül senki sem tud neki jóó labdát adni
Vagy Messinek inkább. Ha ő nem lenne,konkrétan fogalmam nincs,ki lőné a gólokat.Stevenny írta: ha az idén nyerünk valamit, azt az ő küzdésének lehet madj megköszönni!