2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Amennyi helyzete volt és gólt lőhetett volna annyit El Salvadornak nem rúgtunk összesen annolevproff írta:Hopp ott a második.![]()
Bendtner pedig ma rúgja be, amit a hétvégén kihagyott.
most jusson tovább az ArsenalGame90 írta:Arsenal - Porto: Fabregas nélkül nehéz lesz, jó lenne az első félidőben megszerezni a vezetést, utána már nem lenne baj szerintem. Sok fog azon múlni, hogy Nasri, Arshavin és Bendtner milyen napot fog ki.
Fiorentina - Bayern: szerintem 1-1 lesz, szóval a Bayern fog továbbjutni.
Tudod, aki mer az nyer.barcaME55i írta: Hát pajtás azért nagy pénzbe ne rakd meg
Hát pajtás azért nagy pénzbe ne rakd megMR. TROMORT777 írta:Porto-Lyon-Bayern-Milán továbbjutást várok![]()
Szerintem most komoly meglepetések lesznek.
A Porto nagyon jó, Bl-re mindig felszívja magát. Az Arsenalba meg nincs aki gólt szerezzen.
A Lyont képesnek tartom arra, hogy megállítsa a Reált. A Reál most jó, de ott van azaz átok....
A Milán meg Beckham szabadrúgásgóllal meg rengeteg szerencsével fog tovább menni.
Na ezt érzem, aztán majd lesz ami lesz.
Így van. Azt azért tegyük hozzá h a madrid, Barca, Inter, City négyes után asszem a Lyon költötte a legtöbb pénzt igazolásokra. Ráadásul most már 3. helyen vannak a bajnokságban és Európában tapasztaltak, bár pechesek szegények Mu, Barca után 1 madridot kapni legjobb 16 között nem 1 leányálom ( bár lehet h az Ronaldo miattLM10 írta:Tudva, hogy a Lyon és a Porto elég gyengék idén, és a hétvégén is szívtak(x-eltek) biztos lehetne egy Arsenal-Real továbbjutó páros. De ezt mondtuk az odavágók előtt is, és tudjuk mi lett. A Porto és a Lyon is eléggé kupa csapat lett szerintem, és bennük van a váratlan is.
Attól is függ, honnan közelítjük meg a kérdést.barcaME55i írta:JogosHabár, a 2 angol csapat alatt a MU-t és a Chelsea-t értettem és a 3. a nagy idézőjeles angol
JogosMikaos írta:Ha az első mondatod szerint idézőjelnek értendő az angol, akkor a második mondatodban mégis miért kap tényleges (avagy nem-idézőjeles) értelmet?barcaME55i írta:Még mák, hogy ott az idézőjel. Én azért szoritok a portugáloknak, hogy csak 2 angol csapat jusson tovább és ne 3.Fernando írta:Tipp: 2-0 az "angoloknak".![]()
Meccshez szólva: nehéz lesz az Arsenalnak Fabregas nélkül, de azért így is illene egy 1-0-át összehozniuk. Főleg, ha Bendtner belövi azokat, amiket kihagyott a hétvégén
Ha az első mondatod szerint idézőjelnek értendő az angol, akkor a második mondatodban mégis miért kap tényleges (avagy nem-idézőjeles) értelmet?barcaME55i írta:Még mák, hogy ott az idézőjel. Én azért szoritok a portugáloknak, hogy csak 2 angol csapat jusson tovább és ne 3.Fernando írta:Tipp: 2-0 az "angoloknak".
Kettő fog! A Manchester és az Arsenal!barcaME55i írta:Én azért szoritok a portugáloknak, hogy csak 2 angol csapat jusson tovább és ne 3.
Még mák, hogy ott az idézőjel. Én azért szoritok a portugáloknak, hogy csak 2 angol csapat jusson tovább és ne 3.Fernando írta:Nem szeretem az Arsenal-t.. sőt. De azért hagyjuk már ezt a Porto továbbjutósdit. Esélyt nem látok rá. Hullagyengék a bajnokságban fordulók óta, ráadásul ahogy előnyt szereztek... kabaré volt. Tipp: 2-0 az "angoloknak".
Fiorentina már esélyesebb. Szorítok is nekik, hiszen a Bayern is gagyi 2-3 hete megint, és most nem foghatják Ribéry-re.