Man.Utd-Milan D
Real-Lyon (0-1) H
Sevilla-Deportivo H
Burnley-Stoke 1. félidő D
200--->3500
szerk.: Most,hogy így átolvastam kicsit félek hogy a Real csak egy góllal nyer, de akkor kiesnek(kivétel 1-0) ,szóval akkor se leszek szomorú

Nekem is ez ment el végig figyeltem a meccset és már nyugiba voltam hogy behúzzák, erre nézem a végeredményt és mondom WFT?Fecooo írta:Gran Canaria- Crvena Zvezda H 1,20
Joventut Badalona-Alba Berlin H 1,39
Salzburg-Medvescsak Zagreb H 1,37
Hannover-Kassel H 1,39
Fiorentina-Bayern TJ a B. 1,29
Arsenal-Porto H 1,48
West Brom-Sheff. Wednesday H 1,37
500-ra 4155 jöhetett volna, ha...:
mondjátok meg, h a Badalona hogyan lehetett olyan béna, h egy meccsen, ahol 3 negyedet megnyert, a 4-ben kap ki...
Joventut Badalona 62 15 11 16 20
Alba Berlin 68 13 7 15 33
tehát úgy vitték el a mixem, h képesek voltak 13 ponttal kikapni az utsó negyedben...no comment
Az első szelvényem majdnem ugyanaz mint a tied, csak real győzelemre raktam 1,25ért és nem továbbjutásra.Manchester sztem befogja húzni megint,de simán van esélyed D-re is,és ahogy elnézem sokszor beletrafálsz,úgyhogy szorítokFernando írta: Amúgy mára két szelvényem van:
1. (nagyobb tét)
Bordeaux vs. Auxerre H 1.50
Real Madrid vs. Lyon H jut tovább H 1.50
Washington vs. Carolina H 1.58
Odds: 3.32
2. (kis tét)
Manchester United vs. Milan D 3.40
Real Madrid vs. Lyon H 1.25
Burnley vs. Stoke 2-3 gól D 1.93
Odds: 8.2
Ha nem láttam volna a meccset, én is ezt írnám. Egyszerűen itt tart Afrika sajnos még. gyermeteg hibák, bakik, kabaré.LG írta:Kicsit bunda gyanús.Barcaforever írta:Érdekesség képpen írom, nem tudom ki hallott róla ki nem, egy angol pali, élőbe megrakta az Angola-Mali meccset 4-0 állásnál 1.01ért, h nyer Angola 1,6 millió dollárral.![]()
![]()
Aki esetleg nem tudná, 4-4 lett a meccs.
Kicsit bunda gyanús.Barcaforever írta:Érdekesség képpen írom, nem tudom ki hallott róla ki nem, egy angol pali, élőbe megrakta az Angola-Mali meccset 4-0 állásnál 1.01ért, h nyer Angola 1,6 millió dollárral.![]()
![]()
Ő izé, akkor nem ők a legnagyobb vesztesek nem? 1,6 milla dodó többnek tűnikkopter írta:Igaz, így volt. A legnagyobb vesztes talán egy svéd fogadó, aki minimális összegű nyeremény, 64 korona biztos tudatában tette fel pénzét az angolai sikerre, el is bukott 64 ezer koronát, amely 1.67 millió forint veszteséget jelentett. Egy angol fogadó 4400 fontot (1.3 millió forintot) vesztett ugyanígy.Barcaforever írta:Érdekesség képpen írom, nem tudom ki hallott róla ki nem, egy angol pali, élőbe megrakta az Angola-Mali meccset 4-0 állásnál 1.01ért, h nyer Angola 1,6 millió dollárral.![]()
![]()
Igaz, így volt. A legnagyobb vesztes talán egy svéd fogadó, aki minimális összegű nyeremény, 64 korona biztos tudatában tette fel pénzét az angolai sikerre, el is bukott 64 ezer koronát, amely 1.67 millió forint veszteséget jelentett. Egy angol fogadó 4400 fontot (1.3 millió forintot) vesztett ugyanígy.Barcaforever írta:Érdekesség képpen írom, nem tudom ki hallott róla ki nem, egy angol pali, élőbe megrakta az Angola-Mali meccset 4-0 állásnál 1.01ért, h nyer Angola 1,6 millió dollárral.![]()
![]()
Hát azért ne erre alapozd a megélhetésed, mert azt is elbukod ami van.Victor_Valdes írta:Mivel pénz nem nagyon áll a házhoz, így lassan tennem kellene valami nyertes cumót, mert még az alaptőke is elfogy. Csóró vagyok, lettem. Ezvan.
Az enyémet meg a Nymburk, 1,28-al adták.Fecooo írta:a Badalona vitte el a 4 ezres nyereményem... (1,3-as odds-szal...röhej...)
Remélem rosszul álmodtad.CartmanBarca írta:Megálmodtam a Porto győzelmetlevproff írta:Szerintem köszönd meg apukádnak!![]()
Nekem elég esélytelennek tűnik a Porto továbbjutása.SŐT!
Idén elég gyengék.Az első meccset valami hatalmasan nagy viccel nyerték meg.Az Arsenal van hazai pályán és van 1 idegenben lőtt góljuk.
Megálmodtam a Porto győzelmetlevproff írta:Szerintem köszönd meg apukádnak!![]()
Nekem elég esélytelennek tűnik a Porto továbbjutása.SŐT!
Idén elég gyengék.Az első meccset valami hatalmasan nagy viccel nyerték meg.Az Arsenal van hazai pályán és van 1 idegenben lőtt góljuk.