enyém is bejött,most nem szomorkodom,h a madrid elég volt egy xre otthonFecooo írta:Lisandro gondoskodott róla, h bejöjjön a tippem!![]()
![]()
atyaég, mit szórakozott el...

enyém is bejött,most nem szomorkodom,h a madrid elég volt egy xre otthonFecooo írta:Lisandro gondoskodott róla, h bejöjjön a tippem!![]()
![]()
Baromira azt érdemeltetek, mind e meccs mind a kinti. A 4 ből 1 félidőt nyertetek a játék képe és az eredmény alapján is.marci. írta:Hiába örülsz,te is ugyanolyan buta vagy ,mint ők.Higuaint is szarig alázzák,holott 2 hete mindenki leszopta volna.
Szerintem most nem érdemeltünk kiesést,de ilyen a foci.
Ez az a mentalitás, és hozzállás amire semmi szükség nincs szerintem.Lionel Kicsi Messi írta:nyomorék real magdii! cidázzatok csakjoó érzés srácok:P mert ápr 11 még fogtok
![]()
Én annyira nem röhögnék. Nagyon nem jó ez nekünk. A Real eddig 110%-os motiváltsággal játszott a ligában. Most rátesznek még 1 lapáttal.-BlancoMark- írta:Röhöghettek, meg is érdemeljük. Nem is tudjátok milyen rossz érzés. Sírni volna kedvem.
Meg, Delgado is...Fecooo írta:Lisandro gondoskodott róla, h bejöjjön a tippem!![]()
![]()
Mennek a 18. Valladolidhoz,sima vendég győzelem.bence-barca írta:a Real most kivel játszik a hétvégén?
de együk fel h mi tovább megyünk és megnyerjük a bajnokságot akkor meg megint, mindig mi lennénk a királyok:P:P meg amugy is mivagyunk a királyok:PTim írta:Igen. És az hogy esne ha a Stuttgart kiejtene minket,és jönnének "gratulálni"? Viszont ha a Madrid kiesik akkor már csak a bajnokság marad nekik,és valószínűleg felszántják a pályát érte..Nem biztos hogy ezzel most jól jártunk.bali 15 írta:Genyaság lenne ha most mennék a Madridistára vért szívni?
Miért milyenek a körülmények?-BlancoMark- írta: Nem ilyen körülmények közt, és nem hatszor egymás után.
Ajj mikkor a Barca ki esett a kupából akkor meg erre volt fogva h nincs meg a megszokott meccs szám! Higgyetek nekem 2010-be idáig az összes megérzésem bevált. Megnyerjük a bajnokságot, a Bl-be, ott leszünk a legjobb 4 be!!!Ilúvatar írta:Pont erre gondoltam én is. Nehéz dolgunk lesz most a bajnokságban.levproff írta:Szerintem nekünk nagyon nem jó.
Most úgymegfogják hajtani a bajnokságot, hogy ihajj!