2010.03.11. 09:47:53
Egyetértek,de ezt Pelle nem fogja megtenni. Nekem van egy olyan érzésem,hogy előbb-utóbb Mourinho a Realban fog kikötni,én erre nagy pénzt tennék. Akkor lesz tisztítás,akkor lesz fegyelem és küzdeni tudás. Addig nagyon meglepne. A bomlasztókat egyértelműen el kell küldeni,nem tudom pontosan,hogy ki/kik lehetnek azok,de akikkel a jelen keretből én nem dolgoznék együtt: Raúl,Granero,Mahamadou,Gago,Metzelder,Drenthe. Az okok különbözőek,de az eredmény ugyan az,őket hátráltató tényezőnek tartom. A Realnak szüksége van 1 csatárra,egy Fabregas szerű játékosra és egy bal hátvédre. Ha ők megvannak,a castillából fel lehet hozni 2v3 fiatal játékost és én azzal a kerettel vágnék bele a szezonba(Joséval a padon). Azt hogy őt szeretném edzőnek,az nem új keletű dolog. Mint ember nem szimpatikus,de hát nem is etikai tanácsadó lenne a klubnál. Nem a tegnapi meccs miatt gondolom Pellegrinit alkalmatlannak. Nem tud motiválni,cserélni és radikális döntéseket hozni. Ami nagy előnye: Raúlt kitette a csapatból,csak nem elég messzire. Azt nem tudom,hogy mennyire az ő hozadéka az egyérintős játék próbálgatása és mennyire az új játékosoké,de én úgy érzem,hogy nem teljesen Pelle irányítja a csapatot,ez lehet elnökségi beavatkozás vagy öltözőbeli,de valami nincs rendben(és akkor az erőnléti gondokról és az egyik leggyatrább orvosi karról nem is ejtettem szót)
hau30! én tisztelem Raúlt,de ne akarja már tönkretenni azt,amit a csapatér tett! Attól,hogy részese volt a sikereknek,CSAK EGY játékos. Semmivel sincs több joga bomlasztani az egységet,mint Arbeloának. Nincsenek előjogai,vonuljon vissza a szezon végén,kapjon egy szobrot a stadion környékén és mindenki emlékezzen rá úgy,mint az egyik legnagyobb Real játékosra,de ha marad még 1-2évig akkor már az marad meg mindenki fejében,h Raúl a g3ci,aki mindenkit fúr. Emlékezzünk Zizura,személyes kedvencem,azért amit a pályán és a pályán kívül is alkotott,de az emberek jelentős részének a Zidane név hallatán a fejelés jut eszébe.El capitano is ezen úton halad,elég eredményesen. És kinek jó ez? Senkinek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
daffy 2010.03.11. 10:12:45-kor.