Nem kárörvendek, de még is óriási öröm dúl bennem jelenleg, és ezt nézze el nekem minden Madrid drukker

Óriási fricska ez a Realnak. Nem titkolt cél volt, hogy megnyerjék a hazai BL döntőt. Ezért is (és nyilván a bajnokság miatt) költekezett ennyit Perez! Nem jött be. Az utóbbi időben tényleg csúcsformát mutatott a fővárosi csapat a bajnokságban. Úgy tűnt nagyon egyben van a csapat, de lehet hogy még sem!?

Ezek a sztárok mint Ronaldo, Kaká stb... nincsenek hozzá szokva egy ilyen korai búcsúzásnak egy ilyen csapattal szemben. Persze nem leminősítem a Lyont, de mindenki bevallhatja, hogy ezzel a kerettel a Reálnak át kellett volna gyalogolnia a franciákon. Nem így történt
Az pedig szerintem hülyeség, hogy így több energiájuk jut a bajnokságra. Tavaly is búcsúztak és tavaly sem lettek bajnokok. Nyilván mi valamivel gyengébbek vagyunk mint tavaly, illetve nem gyengébbek csak rosszabb formában vagyunk, de ennek ellenére is állítom, hogy ez a bajnokság is meg lesz. Lehet hogy nem annyira egyértelműen mint a tavalyi, de meglesz. Madridban meg elég régen láthatott a publikum BL negyeddöntőt