Hazai és nemzetközi kézilabda
-
- aka Game90
Eddig nem rossz, 17-15. Barcánál eddig Garcia a legveszélyesebb. Peric a félidő vége felé elkapta a fonalat.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Persze A Veszprémnek!!!!:-)
Gulyi komoly eddig!
Gulyi komoly eddig!
- don gamper
- Capitá del Barça
Most aztán kinek kell drukkolni? 

A Cél: A Triplázás Duplázása!!!
-
- aka Game90
Viasat3-on most megy a Valcea - Győr meccs, 35. percben 13-12, első meccs 25-25 lett.
Kezd elmenni a meccs, 18-13, 17 perc alatt 3 gólt lőttünk.
Kiestünk, a második félidőben nem játszottunk jól.
Kezd elmenni a meccs, 18-13, 17 perc alatt 3 gólt lőttünk.
Kiestünk, a második félidőben nem játszottunk jól.
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
És túl vagyunk a Pannon kupa első mérkőzésén. A Szlovákokat sikerült legyűrnünk, a mérkőzés legjobbja Császár Gábor lett. Én ott voltam a mérkőzésen, és nagyon lelkes szurkolás volt.
Az elején már 5 góllal is mentünk, de a szlovák csapatnak mindig sikerült visszajönnie a meccsbe. A második félidő elejét megint elkaptuk, már 6 góllal is mentünk.
A szlovákok nagyon agresszívak voltak, verekedés is volt, vagyis inkább csak 1-2 ütés
De miután mindkét játékost kiküldték 2 percre amikor visszajöttek pacsi volt. Szóval nagyon sportszerűek a játékosok.
Timuzsint (a beállósunkat) nagyon masszívan fogták. Ütötték, lökték minden, de hát ez a dolga a beállósnak, nagyon fáradtan jött ki az öltözőből a fiú, de nagyon nagyot játszott.
A meccs elején Fazekas Nándi és Gulyás is bekezdett.
A végére kicsit visszavettünk de így is sikerült megnyernünk a meccset.
Holnap Miskolcon játszunk a Görög csapat ellen, akik a helyszínen figyelték végig a meccset. Egyébként számomra nagyon meglepő volt, hogy több mint 50 rendőr volt. Oké, hogy Magyar-Szlovák, de ennyire még én sem számítottam
Üdv.: FtcSikiHun
Az elején már 5 góllal is mentünk, de a szlovák csapatnak mindig sikerült visszajönnie a meccsbe. A második félidő elejét megint elkaptuk, már 6 góllal is mentünk.
A szlovákok nagyon agresszívak voltak, verekedés is volt, vagyis inkább csak 1-2 ütés

Timuzsint (a beállósunkat) nagyon masszívan fogták. Ütötték, lökték minden, de hát ez a dolga a beállósnak, nagyon fáradtan jött ki az öltözőből a fiú, de nagyon nagyot játszott.
A meccs elején Fazekas Nándi és Gulyás is bekezdett.
A végére kicsit visszavettünk de így is sikerült megnyernünk a meccset.
Holnap Miskolcon játszunk a Görög csapat ellen, akik a helyszínen figyelték végig a meccset. Egyébként számomra nagyon meglepő volt, hogy több mint 50 rendőr volt. Oké, hogy Magyar-Szlovák, de ennyire még én sem számítottam

Üdv.: FtcSikiHun

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
-
- aka Game90
Győr - Valcea 25-25
Romániában kell kiharcolni a továbbjutást.
Romániában kell kiharcolni a továbbjutást.
A lehető legnehezebb ellenfél amit csak kaphatott az MKB.Kovi írta:Barcelona - Veszprém negyeddöntő!
Továbbá:
Löwen - Kiel
Hamburg - Ciudad Real
Chekhovskie Medvedi - Montpellier
Nagyon nehéz lesz kiverni a Barcát(szerintem nem fog sikerülni

Jobb lett volna később találkozni, de ez van.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
http://www.eurohandball.com/article/13019
nézzétek meg a felsorolást... hát nem érdekes, h úgy sorolták fel a csapatokat, h pont ez lett a párosítás? 4én készült a cikk... nem mondom én, h előre el volt döntve, de azért tényleg érdekes...
nézzétek meg a felsorolást... hát nem érdekes, h úgy sorolták fel a csapatokat, h pont ez lett a párosítás? 4én készült a cikk... nem mondom én, h előre el volt döntve, de azért tényleg érdekes...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,nem hiszem el,hogy a keze törne el annak aki ezt húzta.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Kovi írta:Barcelona - Veszprém negyeddöntő!
Továbbá:
Löwen - Kiel
Hamburg - Ciudad Real
Hát nem kaphattunk volna se könnyű se nehezebb ellenfelet. Akivel talán bírtunk volna az a Chekhovskie. Na mind1, nagy esélyt nem látok a Veszprémi csapatnak. Na de akkor remélem, hogy a BL végén azt mondhatjuk, hogy a BL győztestől kaptunk ki a negyeddöntőben

nah ettől a párosítástól tartottamKovi írta:Barcelona - Veszprém negyeddöntő!
Továbbá:
Löwen - Kiel
Hamburg - Ciudad Real

jó meccsek lesznek az tuti, de jobban örültem volna, ha ez a két csapat csak mondjuk a döntőben találkozott volna

a Veszprém szempontjából a lehető legnehezebb ellenfél...
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
És megvan.
2 gólos sikert arattunk a svédek ellen Békéscsabán
A húzóemberek szerintem Tóth,Szucsánszki,Pálinger és a második félidőben Bódi volt. Tomori is jól játszott, de neki elég sok hibája volt, ellépés, belemenés. Az első félidő után 6-al mentünk 16-10-re és itt talán kicsit megnyugodtak a lányok. Második félidőben 9 perc kellett az első gólhoz. Voltak meleg pillanatok, ahol majdnem kiegyenlített a svéd csapat, de akkor náluk is előjöttek az egyéni hibák, mint a meccs elején, de szó mi szó nagyon jól védekeztük, bár van mit csiszolni rajta
Pálingert főleg az első félidőben lehet kiemelni, a másodikban már inkább Orsi védett. Ő nem sokat védett de amikor kellett akkor ott volt. Nagyon sajnálom Tóth Timi zúzódását, de szerencsére visszatudott jönni.
Szép volt lányok, megvan az első hely.
Csak így tovább a csehek ellen is
Piros-Fehér-Zöld
2 gólos sikert arattunk a svédek ellen Békéscsabán

A húzóemberek szerintem Tóth,Szucsánszki,Pálinger és a második félidőben Bódi volt. Tomori is jól játszott, de neki elég sok hibája volt, ellépés, belemenés. Az első félidő után 6-al mentünk 16-10-re és itt talán kicsit megnyugodtak a lányok. Második félidőben 9 perc kellett az első gólhoz. Voltak meleg pillanatok, ahol majdnem kiegyenlített a svéd csapat, de akkor náluk is előjöttek az egyéni hibák, mint a meccs elején, de szó mi szó nagyon jól védekeztük, bár van mit csiszolni rajta

Szép volt lányok, megvan az első hely.
Csak így tovább a csehek ellen is

Piros-Fehér-Zöld

- gianni
- Entrenador del Barça
salas9 írta:Kemény meccs az biztosDe ez, hogy vezetünk a szünetben 3 góllal, így szerintem meglesz a meccs ha tartjuk ezt a formát.
ház persze oda-vissza meglesz.
- gianni
- Entrenador del Barça
Nagyon kemények a svédek eddig szinte végig vezetnek mi csak egalizálni tudunk.5 percel az első félidő vége elött 12-12.T.Tímea 5-nél jár.
Na se baj vasárnap Békéscsabán én is ott leszek.
Na se baj vasárnap Békéscsabán én is ott leszek.
HCM Constanta-MKB Veszprém 24-27
Ezzel a győzelemmel a Veszprém 99%, h ott van a legjobb 8 között. Egyénileg képzettebb volt a veszprémi csapat és Peric is szenzációsan védett. Megérdemelt az MKB győzelme.
A meccs előtt a két csapat és annak szurkoló tábora megemlékezett a tavaly elhunyt Marian Cozmáról.
Ezzel a győzelemmel a Veszprém 99%, h ott van a legjobb 8 között. Egyénileg képzettebb volt a veszprémi csapat és Peric is szenzációsan védett. Megérdemelt az MKB győzelme.
A meccs előtt a két csapat és annak szurkoló tábora megemlékezett a tavaly elhunyt Marian Cozmáról.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- gianni
- Entrenador del Barça
Én is voltam a meccsen és sajnos megérdemelten nyert a Vác.
A csabának kell egy irányító legalább egy igazi átlövő,és hát lehet,hogy egy kapus is bár a kis Futaki jó lehet még a késöbbiekben de ezek az említett játékosok nagyon kellenek,de persze ez nem jelent garanciát semmire.
A csabának kell egy irányító legalább egy igazi átlövő,és hát lehet,hogy egy kapus is bár a kis Futaki jó lehet még a késöbbiekben de ezek az említett játékosok nagyon kellenek,de persze ez nem jelent garanciát semmire.
- faithnomore
- Entrenador del Barça
Bár nagyjából úgy tudnám megfogalmazni a meccset hogy egy Tóth Timivel voltak jobbak. Nem tudom hogy csinálja a csaj, de valahogy olyan természetesen lövi el csuklóból a rövidre mintha ez a világ legegyszerűbb dolga lenne.
Azt viszont még mindig nem értem miért erőlteti Mátéfi a kezdőbe Tóth Zsanettet, szerintem Veress Zsuzsi jobb nála, bár nem ebből a meccsből kell kiindulni mert itt mindhárom kapusunk eléggé tehetetlen volt.
Valóban kellene szerezni egy új irányítót mert amit Takács Bernadett szokott produkálni az édeskevés
szerk: Egyedül Szögi Timiben látok potenciált, de ő nem igazán gólerős még, persze van még ideje bőven mert még nagyon fiatal (19)
Azt viszont még mindig nem értem miért erőlteti Mátéfi a kezdőbe Tóth Zsanettet, szerintem Veress Zsuzsi jobb nála, bár nem ebből a meccsből kell kiindulni mert itt mindhárom kapusunk eléggé tehetetlen volt.
Valóban kellene szerezni egy új irányítót mert amit Takács Bernadett szokott produkálni az édeskevés

szerk: Egyedül Szögi Timiben látok potenciált, de ő nem igazán gólerős még, persze van még ideje bőven mert még nagyon fiatal (19)
faithnomore írta:Most jöttem haza a Békéscsaba-Vác meccsről, nagyon izgalmas és jó kis meccs volt!
Ha a csajok kicsit jobban koncentráltak volna a befejezéseknél akkor meg lehetett volna a győzelem, így -számomra sajnos- 32-33 lett a végeredmény.
Így is elégedett vagyok, mert tényleg nagy küzdelem volt a pályán, megérte elmenni.
Osztom a véleményt szintén a helyszínről.
Viszont egy gólerős irányító és egy folyamatosan legalább közepes teljesítményt nyújtó kapus nélkül jobban le fogunk maradni a következő szezonban a dobogóról.
- faithnomore
- Entrenador del Barça
Most jöttem haza a Békéscsaba-Vác meccsről, nagyon izgalmas és jó kis meccs volt!
Ha a csajok kicsit jobban koncentráltak volna a befejezéseknél akkor meg lehetett volna a győzelem, így -számomra sajnos- 32-33 lett a végeredmény.
Így is elégedett vagyok, mert tényleg nagy küzdelem volt a pályán, megérte elmenni.
http://www.nemzetisport.hu/kezilabda/lu ... t-2020282/
nem rossz a Győr új kapusa, mit gondoltok? hmmm..

nem rossz a Győr új kapusa, mit gondoltok? hmmm..