Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én 1024 VI. osztályból kikaptam a 40.bajnokságot a rangsorba szurkolóknak az elvárása a legrosszabb nem is véletlen.Hunter91 írta:Hogyan álltok a bajnokságban így 3 meccsel a vége előtt?
már fel is vagyok írvaMichaaBee írta: Ajánlom figyelmedbe ezt: III. serdülő kupa
Ifibarik keretében zajlanak a meccsek, azok jelentkezhetnek, akik 03.22. és 03.25. között tudnak kihívni. Én már jelentkeztem, ha nem probléma, szerintem tedd meg Te is!![]()
Ajánlom figyelmedbe ezt: III. serdülő kupaAuron írta:Rendben akkor majd jelentkezem a kihívássalMichaaBee írta: Nekem megfelel, bár úgyis akkortájt fogunk egymással játszani a bajnokságban is.Ha nem baj a 3 meccs, akkor oké.
![]()
Ez jogos meccs volt. Hiába jössz ezzel, hogy mindenhol erősebb voltál, a legfontosabb helyen nem: a középpályán. Simán lebirtokolt téged, a játéktördeléssel lecsökkentette a helyzetek számát és mivel neki több helyzete volt, ezért abból 1x át tudta ütni a védelmed, míg neked az alapból kevés helyzetedből még kevesebb maradt, már ha egyáltalán maradt...Messiboy19 írta:kIKAPTAM 1-0-RA IDEGENBEN EGY OLYAN MECCSEN AMIT NEM ÉRTEK!! Hogy egy helyzetem se legyen és majdnem mindenhol jobb voltam![]()
![]()
Nézzétek már meg légyszi!! LINK kiváncsi vagyok a véleményetekre !!
hát én a helyedben inkább egy középen támadást játszottam volna, ha már 3-5-2 ben játszottál mert az jobb lett volna elleneMessiboy19 írta:kIKAPTAM 1-0-RA IDEGENBEN EGY OLYAN MECCSEN AMIT NEM ÉRTEK!! Hogy egy helyzetem se legyen és majdnem mindenhol jobb voltam![]()
![]()
Nézzétek már meg légyszi!! http://www.hattrick.org/Club/Matches/Ma ... port=False kiváncsi vagyok a véleményetekre !!
http://www.soccerproject.com/spnewl_index.phpBarcafan9 írta:tudtok vmi jó online manager gamet a hattricken kívül?
Nekem megfelel, bár úgyis akkortájt fogunk egymással játszani a bajnokságban is.Auron írta:Valaki ifibarátságost Március 22-23 körül?
Van egy jó haverom, aki 1 percen belül mindig válaszol a kérdésemre, úgy hívják, hogy SÚGÓ.FtcSikiHun írta:Ificsapat...hogy lehet megszünteti?![]()
Ha meg szeretnéd szüntetni az akadémiádat, azt az ifibajnokság szünetében vagy akkor teheted meg, ha az ificsapatod nem tagja semmilyen ifibajnokságnak. 6 hétig azonban mindenképpen fent kell tartanod.
ha a játékszervezése még nem maxolt be, akkor sztem edz neki azt középpályásként és nem szélsőként, valamint kideríteném az átadás maximumát is. ha szélsőket edzel, akkor tartsd meg, de ha nem akkor sztem add el.barcakek írta:Tamás Oros 16 éves és 53 napos
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés: gyenge
Szélsőjáték: remek
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés: gyenge )
Pontrúgás: ismeretlen
szerintetek mennyit ér? vagy mit kezdjek vele?:D
Kössz!MichaaBee írta:Rossz volt a link.davi10 írta:Köszi .
De valamiért még mindíg nem nyitja meg a leírást, mert valami nem található...![]()
http://www.hattrick.org/Community/Press/?ArticleID=8378