Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megmondom őszintén annak vettem mert úgy hangzott, de spongyát rá.MR. TROMORT777 írta:Mint felvetés teljesen elfogadható, van értelme.Capon írta: Ez csak egy felvetés volt, de te meg mindenkinek csak gratulálni tudsz. Nem kell egyet érteni de "gratulálgatni" sem kéne 2 hozzászólásonként.
Én csak azt kritizáltam, hogy nem csak annyit jelent, hogy 15 m-el hátrébb játszik.
Gratulálgatni sem szoktam, de mind1. És nem kötekedésnek szántam, arról meg nem tehetek, hogy te annak vetted.
Mint felvetés teljesen elfogadható, van értelme.Capon írta: Ez csak egy felvetés volt, de te meg mindenkinek csak gratulálni tudsz. Nem kell egyet érteni de "gratulálgatni" sem kéne 2 hozzászólásonként.
Ez csak egy felvetés volt, de te meg mindenkinek csak gratulálni tudsz. Nem kell egyet érteni de "gratulálgatni" sem kéne 2 hozzászólásonként.MR. TROMORT777 írta:PffffCapon írta:
Nem hiszem, hogy annyira zavarba jönne, hogy azt sem tudná mit csináljon. Ha meg akkora problémát jelent hogy 15-méterrel hátrébb játszik akkor tényleg nagy baj van.
Egész életében csatárnak "tanult". Nem rossz ötlet, hogy kp-n szerepeljen, de ez nem csak így megy, hogy akkor most hátrébb játszik. Ha te neked annyi a külömbség a csatársor és a középpálya között, hogy az egyik előrébb van, akkor gratulálok.
PffffCapon írta:
Nem hiszem, hogy annyira zavarba jönne, hogy azt sem tudná mit csináljon. Ha meg akkora problémát jelent hogy 15-méterrel hátrébb játszik akkor tényleg nagy baj van.
Nem hiszem, hogy annyira zavarba jönne, hogy azt sem tudná mit csináljon. Ha meg akkora problémát jelent hogy 15-méterrel hátrébb játszik akkor tényleg nagy baj van.barca99 írta:Egy létfontosságú meccsen, egy vadidegen poszton. Ennél tényleg kívánni sem lehetne jobb időpontot.Capon írta:Bár hozzá teszem itt lenne a nagyszerű alakalom hogy Bojan kp-t játsszon. Bár ezt csak halkan jegyzem meg.![]()
Egyébként meg továbbjutásra állunk, ha innen, hazai környezetben nem tudunk továbbmenni, az nem Xavi-n fog múlni.
azért inkább legyen kispados Yaya, minthogy 3 vkp-val álljunk fel... rémálomba is beleillene egy Yaya-Keita-Sergi kp... ha így állnánk fel, akkor gyakorlatilag Piqué-nek kéne a támadásokat indítania, mert benne van vmennyi kreativitás is...S.Agüero írta:Valószínűleg egy Busi-Keita-Iniesta középpálya lesz merthát Touré mért is legyen a kezdőben.
Vagy ha Touré kezdő lezs Ini szélen
Egy létfontosságú meccsen, egy vadidegen poszton. Ennél tényleg kívánni sem lehetne jobb időpontot.Capon írta:Bár hozzá teszem itt lenne a nagyszerű alakalom hogy Bojan kp-t játsszon. Bár ezt csak halkan jegyzem meg.
Meg olasz, német és orosz ispetejke írta:Én nagyképűen előreszaladtam, habár tisztában vagyok
Egyébként elég durva, hogy két angol és (vélhetően) két FRANCIA csapat lesz a legjobb 8 között. Valahogy idén megdőlt az angol dominancia. Színesebb a mezőny. És ez JÓ
Csak reménykedni tudok benne hogy az, mert különben a Busi, Ini, Yaya kp sor nem sok jót ígér.herlius írta:Nem tudom honnan szedték a hírt, a Barca hivatalos oldalán nincs fent, tehát akár még kamu is lehet.