Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösz...Zokneenho írta:http://www86.hattrick.org/Help/davi10 írta:Hello!
A játékosok csak az edzéstől fejlődnek, vagy attól is, ha sokat játszanak?
http://www86.hattrick.org/Help/davi10 írta:Hello!
A játékosok csak az edzéstől fejlődnek, vagy attól is, ha sokat játszanak?
Én is ezt tartom logikusnak, de úgy rémlik, hogy épp ebben az időben voltak indokolatlanul alacsony árak.MichaaBee írta:Pont emiatt kezdenek ilyenkor emelkedni az árak.ElBartimaeus írta:Körülbelül ennyi. Amit még érdemes hozzátenni, hogy ilyenkor sokan vesznek-adnak, tehát nagy a mozgás és ennek következtében mindig nagyon alacsony árak vannak, úgyhogy bevásárláshoz kiváló, komolyabb pénz keresésére meg alkalmatlan.Kb. a 11-14. hét között a legalacsonyabbak, majd a 15-16. héten (tehát a szünetben) elkezdenek emelkedni, s az új szezon 1-4. hetére érik el a csúcsot, ami után újra csökkeni kezdenek. A trédertippek című HP-s cikkben részletesebben is lehet róla olvasni.
Pont emiatt kezdenek ilyenkor emelkedni az árak.ElBartimaeus írta:Körülbelül ennyi. Amit még érdemes hozzátenni, hogy ilyenkor sokan vesznek-adnak, tehát nagy a mozgás és ennek következtében mindig nagyon alacsony árak vannak, úgyhogy bevásárláshoz kiváló, komolyabb pénz keresésére meg alkalmatlan.
Körülbelül ennyi. Amit még érdemes hozzátenni, hogy ilyenkor sokan vesznek-adnak, tehát nagy a mozgás és ennek következtében mindig nagyon alacsony árak vannak, úgyhogy bevásárláshoz kiváló, komolyabb pénz keresésére meg alkalmatlan.geridoss írta:Két hét szünet van a bajnokságok között, edzés nincs, csak a barátságos meccsek után, ami ugyanúgy egy héten egyszer lehet. Átigazolás az ugyanúgy megy mint a szezon közbenCumbee írta:Egy tapasztaltabb játékos tudna pár infót mondani a 2 idény közötti holtszezonról? Hogy zajlik, milyen hosszú, van-e edzés, vásárlás/eladás, ilyesmikre gondoltam. Ez az első szezonom, szal tapasztalatom még nincsen ezzel kapcsolatban és nem emlékszem, hogy bárhol olvastam volna róla részletesebben.
Két hét szünet van a bajnokságok között, edzés nincs, csak a barátságos meccsek után, ami ugyanúgy egy héten egyszer lehet. Átigazolás az ugyanúgy megy mint a szezon közbenCumbee írta:Egy tapasztaltabb játékos tudna pár infót mondani a 2 idény közötti holtszezonról? Hogy zajlik, milyen hosszú, van-e edzés, vásárlás/eladás, ilyesmikre gondoltam. Ez az első szezonom, szal tapasztalatom még nincsen ezzel kapcsolatban és nem emlékszem, hogy bárhol olvastam volna róla részletesebben.
Igen 5ödhöz kicsit gyenge a csapatod.Talán az lenne a legjobb ha maradnál a 6odban mivel az 5ödben csak kikapál és a szurkolók is csak elpártolnának tőled és a meccseken sem lesz telt házad.Én ezért azt ajánlom h legyél második legegyszerűbben úgy lehet kikapni h a leggyengébb csapatod küldöd ki úgy h az edzésedre is figyelsz.Köv szezonban még fejlődsz gyűjtesz egy kis pénzt és majd feljutsz ott pedig már könnyebben fogsz bent maradni.MichaaBee írta:Az a baj, hogy ha még 2 meccset megnyer, akkor már nem kell neki az osztályozó, de ha csak 1 meccset nyer meg, akkor meg már nem lesz első.Úgyhogy ez most sajnos nem jó.
![]()
---
Szerintem játszd le normálisan a hátralévő meccseidet. Picit gyenge még a csapatod az V. osztályba, de a VI. osztályba meg már túl erős. Ha van pénzed és tudsz még 2 helyen erősíteni a csapatodon, valamint bővíteni tudod a taktikai repertoárod, akkor szerintem megéri feljutnod.
Legrosszabb esetben kiesel, de legalább szereztél tapasztalatot.![]()
Az a baj, hogy ha még 2 meccset megnyer, akkor már nem kell neki az osztályozó, de ha csak 1 meccset nyer meg, akkor meg már nem lesz első.bowlinggolyo írta:Csináld úgy h megnyered és mész osztályozóra.Ott pedig egyszerűen egy gyenge csapatot kiállítasz és maradsz a 6.ban kapsz egy plusz edzést és még pénzben is jól jársz.kamaj írta:Sziasztok!
Szerintetek megéri feljutnom az V.-be a csapatommal: Debrecen City (579227)
Mi lenne a jobb feljutni vagy megpróbálni itt maradni a VI.ban, mivel most úgy látom, hogy megnyerhetem a csoportomat. Ha meg nem kéne még feljutnom, hogy lehet a legegyszerűbben veszteni?
szia, én is hasonló dilemmával küzdök mint te. mennyek vagy maradjak? Én még nem döntöttem!kamaj írta:Sziasztok!
Mi lenne a jobb feljutni vagy megpróbálni itt maradni a VI.ban, mivel most úgy látom, hogy megnyerhetem a csoportomat. Ha meg nem kéne még feljutnom, hogy lehet a legegyszerűbben veszteni?
Csináld úgy h megnyered és mész osztályozóra.Ott pedig egyszerűen egy gyenge csapatot kiállítasz és maradsz a 6.ban kapsz egy plusz edzést és még pénzben is jól jársz.kamaj írta:Sziasztok!
Azt hiszem biztosítottam a bennmaradásomat már a VI-ban.Hunter91 írta:Hogyan álltok a bajnokságban így 3 meccsel a vége előtt?
VI.126-ban jelenleg (óráisi meglepetésre) az utolsó helyen állokHunter91 írta:Hogyan álltok a bajnokságban így 3 meccsel a vége előtt?
Csak akkor vettem észre, hogy megint én játszok otthon, amikor már elfogadtam a kihívást... Elnézést!matyi02 írta: Gamper KUPA.
A csoportkörbe 2.lettem
A második fordulóba Gyulafirátót az ellenfelem 1meccsen idegenbe 2-1-re kikaptam, 2.meccset pedig szerdán játszunk (véletlen megint én vok idegenbe) Biztos megint szoros meccs lesz meglátjuk mit csinálnak a fiúk, egy biztos Gyulafirátótnak nagyon erős a kerete!
Jusson tovább a jobbik
Milyen idős? Amúgy ha tényleg gólszerzést edzetsz és játszatod is a játékost, akkor tuti edződik az, csak a szintlépés nem egyik napról a másikra megy, ha fiatal a csatárod akkor is minimum 6-7 edzés kell neki a szintlépéshez.FtcSikiHun írta: Szerk.: Miért van az, hogy a csatárom minden meccset végigjátszik Gólszerzést edzek, de ha jól veszem észre, semmit sem fejlődik
Én a terveim szerint haladok, 3. szerettem volna lenni a bajnokság végére, hogy ne jussak fel, ezen a héten jöttem fel 4. helyről 3.-ra és ha nem fordul túl nagyot a világ, akkor ezt a pozíciót már meg is fogom tudni tartani valszeg. A nagyobb kérdés, hogy a gólkirályt én adom-e majd, vagy az első helyezett csapat, de ez csak az utolsó forduló után fog eldőlni.Hunter91 írta:Hogyan álltok a bajnokságban így 3 meccsel a vége előtt?
Hunter91 írta:Hogyan álltok a bajnokságban így 3 meccsel a vége előtt?