Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem akarom elvenni a kedved, de ezt a meccset te rontottad el.davi10 írta:Nem értem, miért kaptam ki... Otthon voltam, "mi voltunk előnyösebb helyzetben és a játékosaim formája sem rossz... Ha a középpája a baj azt sem értem, hogy miért csapnivaló, mert mindegyik remek játékszervező meg szélsőjátékú...
Adnátok tanácsokat? Mit csináljak? Mert nem elsőnek kapok ki így, ráadásul a "szezon legfontosabb meccsével"...
Hála az égnek ugyanott folytatomsalas9 írta: ...
"A bajnoki helyezést az alábbiak szerint számítják ki (fontossági sorrendben): 1. a bajnoki pontok száma, 2. gólkülönbség, 3. a rúgott gólok száma"streho87 írta:Az a kérdésem lenne, hogy szezon végén azonos pontnál előbb a gólkülönbséget vagy az egymás elleni eredményt nézik??Mert az a helyzet, hogy jelen pillanatban 2. vagyok és azonos pontom van a 3.-kal, de jobb a gk.-m. A nyitó fordulóban játszottam vele hazai pályán 2-2-es döntetlent, ma játszik az első ellen és ha kikap, de majd engem megver akkor megelőz, ha rosszabb a gk.-e?
Nekem ez tetszett a legjobban:Cumbee írta:Kikerült 1 leírás az új meccsmotorról, lehet nézegetni, emészteni.. Nekem annyira nem tetszik, eléggé megbonyolítja szerintem a dolgot, de ez van..
http://www93.hattrick.org/MyHattrick/Editorials/
Nos a probléma az a kicsike kis 10%os labdabirtoklás beli különbség.Emiatt vesztetted el a meccsed,valamint a védelmeddel nem védekezted le.Ő sem tudott téged levédekezni ezért lőttél 3at.davi10 írta: meccsem![]()
Nem értem, miért kaptam ki... Otthon voltam, "mi voltunk előnyösebb helyzetben és a játékosaim formája sem rossz... Ha a középpája a baj azt sem értem, hogy miért csapnivaló, mert mindegyik remek játékszervező meg szélsőjátékú...
Adnátok tanácsokat? Mit csináljak? Mert nem elsőnek kapok ki így, ráadásul a "szezon legfontosabb meccsével"...
Az eurobarcás ifibajnokság már 3 hete útjára indult 4 csapattal. Ha tudsz 3 hetet várni, akkor szívesen beveszünk, ellenkező esetben nyugodtan csatlakozz más bajnoksághoz!Cumbee írta:Kikerült 1 leírás az új meccsmotorról, lehet nézegetni, emészteni.. Nekem annyira nem tetszik, eléggé megbonyolítja szerintem a dolgot, de ez van..
http://www93.hattrick.org/MyHattrick/Editorials/
más: Az eurobarcás ifi bajnoksággal mi a helyzet? Nekem holnap 2-kor lesz az uccsó meccsem és ha még nem indult el, szívesen beszállnék.