Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha ez alapján tettem volna a tegnapi Guingamp meccset akkor V-t raktam volna (vendégek 6 forduló óta veretlenek, hazaiak 12 óta nyertetlenek voltak)levproff írta:Azt elfelejtetted, hogy a Napoli márt 7 meccse nem nyert, tehát elég gatya formában vannak.A Milan pedig 8 meccse nem kapott ki.Dotn93 írta:A Milanban rengeteg a sérült (Pato, Nesta, Abate, Beckham de lehet h még van) és nem olyan gyenge ez a Napoli amilyennek mutatja magát. Sztem ez a meccs X2
És a hazai pálya előnye is náluk van.
A PSV-Twente szerintem XV.
Azt elfelejtetted, hogy a Napoli márt 7 meccse nem nyert, tehát elég gatya formában vannak.A Milan pedig 8 meccse nem kapott ki.Dotn93 írta:A Milanban rengeteg a sérült (Pato, Nesta, Abate, Beckham de lehet h még van) és nem olyan gyenge ez a Napoli amilyennek mutatja magát. Sztem ez a meccs X2
Az elsőben az a 3,2 körüli eredő odds nagyon kevés ahhoz képest, hogy mennyi a meccsszám.fcbarca0827 írta:Hát, ha annyira biztosra akartál menni, akkor minek vetted ki a Deport?Messiboy19 írta:Egy hétvégi szelvény :
Arsenal - West Ham H 1,20
Deportivo - Valladolid H 1,58
( 0-1 ) Real M. - Sp. Gijón H 1,38
Győr - Leipzig H 1,04![]()
Zaragoza - Barcelona V 1,27
Odds : 3,45
500--->1730
Vélemények ? Biztosra szerettem volna menni, meglátjuk sikerült e !!Ettől függetlenül szerintem nyernek, de megannyi biztosabb meccs lett volna ennél.
Magam sem értem, miket hoztam a hétvégére össze (:lol:):
Szombárnap:
Sopron - Szeged H
Klicsko -Chamber H
Bremen - Bochum H
(0-1) Real Madrid - Gijón H
Alba Volán - Dunaújváros H
Győr - Lipcse H
Zaragoza - Barcelona V
500 Ft1600 Ft (:lol:)
Vasárnapiarcoskodódemárannakistúlzás:
Man. Utd. - Liverpool D
(1-0) Blackburn - Chelsea D
Montpellier - Valenciennes H
Marseille - Lyon D
Lokeren - Anderlecht D
Standard Liege - Gent H
300 Ft99915 Ft
Vasárnapi szimpla arcoskodó:
Frankfurt - Bayern München V
(0-1) Celtic - St. Johnston H
Palermo - Inter V
Ath. Bilbao - Getafe H
Espanyol - Sevilla D
PSV - Twente H
300 Ft16100 Ft
Az olaszokat véleményem szerint ki kellett volna hagynod. A Milanban rengeteg a sérült (Pato, Nesta, Abate, Beckham de lehet h még van) és nem olyan gyenge ez a Napol amilyennek mutatja magát. Sztem ez a meccs X2LM10 írta:Aston Villa - Wolverhampton H 1,30
Arsenal - West Ham H 1,22
Roma - Udinese H 1,50
*(0-1) Real Madrid - Sp. Gijón H 1,44
Wolfsburg - Hertha BSC H 1,50
Manchester Utd. - Liverpool H 1,75
Milan - Napoli H 1,55
Zaragoza - Barcelona V 1,30
Montpellier - Valenciennes H 1,78
Az első 4 ma lesz, reménykedem
Hát, ha annyira biztosra akartál menni, akkor minek vetted ki a Deport?Messiboy19 írta:Egy hétvégi szelvény :
Arsenal - West Ham H 1,20
Deportivo - Valladolid H 1,58
( 0-1 ) Real M. - Sp. Gijón H 1,38
Győr - Leipzig H 1,04![]()
Zaragoza - Barcelona V 1,27
Odds : 3,45
500--->1730
Vélemények ? Biztosra szerettem volna menni, meglátjuk sikerült e !!
Nincs, túl sok a meccs, min szedd ki az Anderlechtet, nekik már nincs ennek tétje, simán lehet D az a meccs, az RSC játszott az EL-ben is. Milan is necces, sok a sérült, Alkmaar jó formában van, de idegenben nehezebb lesz, a Rangers döntőt játszik, nem biztos, hogy ilyen simán hozza. Szóval erre kb 5% esélyt látok, hogy ennyi meccs bejöjjön, de hajráCartmanBarca írta:Én egy ilyet kockáztattam meg:
Bremen - Bochum H
Everton - Bolton H
*(0-1) Arsenal - West Ham H
*(0-1) Real Madrid - Sp. Gijón H
Auxerre - Le Mans H
*(1-0) RKC Waalwijk - Ajax V
Sparta Rotterdam - AZ Alkmaar V
Wolfsburg - Hertha BSC H
Manchester Utd. - Liverpool H
*(0-1) Rangers - St. Mirren H (ettől nagyon tartok)
Milan - Napoli H
FC Zürich - Bellinzona H
*(1-0) Zaragoza - Barcelona V
Lokeren - Anderlecht V
Szerintetek van rá reális esélyem? Elég neccesre sikeredett szerintem viszont egész csinos kis összeget fizetne
A fogadó irodáknak is.DaNiAlVeS8 írta:barcafan! Pedig az X-be van a pénz..![]()
Nem tuti egyik szelvény sem az biztos de sokszor volt velem már olyan, hogy megéreztem a döntetlent de csak nem arra tettem. Remélem az egyik bejön, ha nem az sem tragédia, nem a házat tettem felbarcafan0911 írta:
Elég neccesnek tűnik, mert mind a kettőben van egy x. Én döntetlenre soha nem teszek, az nagyon minimalizálja a győzelmi esélyeket. Persze neked hátha bejön, sok szerencsét.
Elég neccesnek tűnik, mert mind a kettőben van egy x. Én döntetlenre soha nem teszek, az nagyon minimalizálja a győzelmi esélyeket. Persze neked hátha bejön, sok szerencsét.madmushroom írta:Én is megjátszok ma két szelvényt, örülnék a véleményeknek, hogy mennyire látjátok esélyesnek a sikert.
Marseille - Benfica H 1,95
Werder Bremen - Valencia H 2,03
Anderlecht - Hamburg D 3,05
SportingCP - Atl.Madrid V 2,64
tét:200ft, odds: 31,87, várható nyeremény: 6.375 ft
Fulham - Juventus D 3,05
Standard L - Pana V 2,61
Wolfsburg - Rubin V 4,00
tét:200ft, odds:31,84, várható nyeremény: 6370