Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
és gera duplázott...Titinho írta:Brémában gyerekek elszabadult a pokol:
Bremen - Valencia 82. perc: 4-4!!! Megnéztem...ez volt a Bremen 28. kapura lövése a meccsen!!! (forrás: as.com)![]()
Közben a Fulham is már 4-1-re alázza a Juvét és TOVÁBBJUTÁSRA ÁLL!!!
EZ MI???
Mire, szerkesztettem odalent a 3:3-at, addigra 3:4. Villa 3-szor talált be. Nem kicsit jó meccs.kennyke04 írta:Máris 3:3 és egyetlen egy gól hiányzik csak... sajnálom különben, mert spanyolok nagyon égnek nemzetközi porondon
Máris 3:3 és egyetlen egy gól hiányzik csak... sajnálom különben, mert spanyolok nagyon égnek nemzetközi porondonfcbarca0827 írta:Gera 11-es!!! 3:1!!!Gerzson kiüti az olaszokat?
![]()
![]()
Igzából megy a háttérbe a meccs, inkább csak hallgatom digisport.hu-n. De, ha annyira jó a Bremen, akor miért a vendégek vezetnek 3 rúgott góllal? Nem fog a Werder 3-at lőni 40 perc alatt.robertfcb írta:Eldőőőőlt? na ne vicceljünk már ! Te nem látod a meccset az tuti. 7-3 is lehetne semmi elfogultság nélkül. Simán megfordíthatja a Bremen.
szerk.: Amint, ezt leírom büntetőből eredményes Frings. Tökmindegy a spanyolok jutnak tovább.
Igzából megy a háttérbe a meccs, inkább csak hallgatom digisport.hu-n. De, ha annyira jó a Bremen, akor miért a vendégek vezetnek 3 rúgott góllal? Nem fog a Werder 3-at lőni 40 perc alatt.robertfcb írta:Eldőőőőlt? na ne vicceljünk már ! Te nem látod a meccset az tuti. 7-3 is lehetne semmi elfogultság nélkül. Simán megfordíthatja a Bremen.
Eldőőőőlt? na ne vicceljünk már ! Te nem látod a meccset az tuti. 7-3 is lehetne semmi elfogultság nélkül. Simán megfordíthatja a Bremen.fcbarca0827 írta:Bremen - Valencia 1:3 félidőben... Rövden, eldőlt. (Első meccs: 1:1) Ennek örülök, hajrá denevérek. Geráék is vezetnek, mint kennyke04 írta Gerzson góljával. Tetszetős.
Lehet hogy úgy tűnik hogy csak Rooney miatt ilyen jók, mert rúgja a gólokat. Tény nagyon sokat segít a játékával MU-nak, de el kell ismerni hogy mint csapat is nagyon jók. Nagyon szervezettek és elképesztően modern focit játszanak.Rewolution5 írta:én nemtudom h ti mit láttok abban a MU- ban, de én őszintén semmit! egy jó játékosuk van: Rooney személyében ! , de ugye egy fecske nem csinál nyarat... ettől függetlenül papíron, és gyakorlatilag is hoznunk kellene a mecsset... Visca el Barca