herlius írta:Nem lehetett könnyű ilyen rossz hangulatban odaállni 2-3-nál, amikor akár meleg is lehetett volna a pite, ha kihagyja. Az ilyen tiziket Eto'o annak idején rendszeresen kihagyta. A meccs végén pedig nagyon tetszett az a jelenet, amikor Henry-val együtt sétáltak le a pályáról és Titi vigasztalta. Kicsit amolyan "vak vezet világtalant" fílingem volt:)))
A tegnapi játékát látva nekem a tavalyi év végi Eto'ora emlékeztetett.
Már nem emlékszem pontosan melyik meccs volt, de azt tudom, hogy az is idegenben volt és akkor Eto'o legalább 6 ziccert hagyott ki, lőtt egy kapufát, sőt még egy tizenegyest is kihagyott.

Pedig akkor is látszott Eto'on, hogy hajtott, küzdött, de mindig a rossz megoldást választotta a lövésnél. És valahogy úgy rémlik, hogy ott is Messi szerezte a győztes gólt.
Ugyanez volt a helyzet tegnap Ibrával. Sokszor visszajött labdáért, megjátszható volt, voltak helyzetei de az istenért nem akart neki összejönni a gól. Pedro centerezésénél is...te jó ég! Vagy Iniesta indításánál, vagy Messi kiugratásánál, vagy az első félidőben a szögletnél! A végén már nevettem, mondom ilyen nincs...Lazán lőhetett volna egy mesterhármast! De azért a végén csak bevágta a tizit. Ebben is látszik, hogy mekkora közösség ez a csapat! A társak is mindent megtettek tegnap, hogy gólt rúgjon, sajna a tizin kívül nem jött neki össze.
Nem hittem volna, hogy valaha ilyet fogok írni Ibráról, de egyértelműen önbizalomhiányban szenved a srác. Egy Ibrahimovic... Egyértelműen mentális gondjai vannak, de az is biztos, hogy ha túllendül ezen a mélyponton akkor jönnek megint a gólok. Reméljük ez minél előbb be fog következni, mert pl. egy Mallorca, Arsenal, Madrid trió ellen ilyen helyzeteket nem szabad elpuskázni.
Bízom Pepben és a csapatban, hogy segítenek neki túljutni ezen a holtponton mert szükségünk van egy gólerős Ibrára!