Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egy dolog hogy híres "belőle", de ez nem garancia arra hogy jól is csinálja:D ( ezt láthattuk)kilibarca írta:Klasszikus alatt :
"Szoros emberfogásáról híres Arbeola"Ez a mondat főleg Pedro gólja után vicces
Asszem talán az odavágón is megkóstolta Busit a harmadik nagyhalál után:torrentkiller írta:Most megy a SK-n az Arsenal elleni visszavágó, természetesen Hortival ...
Meg amin a legjobban szakadtam:
"Néha azért Busquets is el tudja játszani a nagyhalált, múltkor már majdnem ravatalt kértek alá"![]()
szajko írta:Akkor is tetszett volna, ha Ibrát röhögi ki a zaragoza ellen kihagyott ziccerénél?![]()
ozsimiki írta:én gonoszabb vagyok e tekintetben,amíg számomra érdekteleneket röhög ki,tetszik![]()
Gondolkoztam Én is rajta, hogy talán nem a játékos hibája volt, de ez az eredményen nem változtat. Horty tud oltári nagy tahó is lenni. Más nagyobb játékosok is hagytak már ki ennél sokkal nagyobb helyzeteket is. Szerintem az összes Barca szurkolót rosszul érintené, ha az egyik játékosunk, hagyna ki egy hasonló helyzetet, a kommentátor pedig ilyen stílusba körberöhögné a játékost és az edzőt is utána.Fernando írta:Az a vicc, hogy szerintem még béna se volt. Most ha valaki nem ér el egy egyébként is össze vissza pattogó, guruló labdát nem kimondottan az ő hibája. Ily módon még idegesítőbb. Én bírom őt, mert lehet rajta röhögni, de ha nézni akarok egy izgalmas jó iramú meccset, nem őt választom, inkább ha röhögni akarok, vagy unatkozok.Cali írta:Vicces ez a tag, néha engem is megnevettet. De, hogy ilyen stílusba közvetítsen egy Barca meccset élőben, az felidegesítene. Így kiröhögni egy játékost szerintem már mocskos dolog, mégha tényleg béna is volt...
Az a vicc, hogy szerintem még béna se volt. Most ha valaki nem ér el egy egyébként is össze vissza pattogó, guruló labdát nem kimondottan az ő hibája. Ily módon még idegesítőbb. Én bírom őt, mert lehet rajta röhögni, de ha nézni akarok egy izgalmas jó iramú meccset, nem őt választom, inkább ha röhögni akarok, vagy unatkozok.Cali írta:Vicces ez a tag, néha engem is megnevettet. De, hogy ilyen stílusba közvetítsen egy Barca meccset élőben, az felidegesítene. Így kiröhögni egy játékost szerintem már mocskos dolog, mégha tényleg béna is volt...
A legjobb kommentátor az egész világon!geridoss írta:Hát ez az ember - már bocsánat- de mekkora hülye![]()
![]()
![]()
Milyen jót röhög magába
Hát ez az ember - már bocsánat- de mekkora hülye
geridoss írta:A Csiágu mindent visz !vale írta:nem tudom ki találta ki hogy Bozsán, de a kedvencem a Dzsiégú... 3 percig pislogtam mire annyira körülírták hogy kiderült hogy nem más mint Diégó a Juvéból...![]()
(Thiago)
A Csiágu mindent visz !vale írta:nem tudom ki találta ki hogy Bozsán, de a kedvencem a Dzsiégú... 3 percig pislogtam mire annyira körülírták hogy kiderült hogy nem más mint Diégó a Juvéból...
Ott voltam amikor kb 70ezer néző skandálta hogy Bojan Bojan... nem tudom ki találta ki hogy Bozsán, de a kedvencem a Dzsiégú... 3 percig pislogtam mire annyira körülírták hogy kiderült hogy nem más mint Diégó a Juvéból...cyrax írta:Egy kis adalék a Bojan-mizériához. Megkérdezték egy tv műsorban konkrétan Bojant, hogy kell ejteni. Úgy, ahogy olvassuk. Bojan. Ennyi.
Hát most mégis mit mondott volna Messiről, h : jól játszik? Ezt egy blanco is csak csodálja. És am a Real meccsen, meg mikor Higuain gólt lőtt nagyobb vt a hangsúlya mint pl. a Messi 2. góljánál...Messa írta:Egyébként mostmár nem is vagyok benne annyira biztos, hogy Horváth Feri blancó.