2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Clasicon a Kapitány mindenképpen játszik, annak a meccsnek a jelentőségét nála jobban kevesen érzik át, ezért is fog nagyot játszani.Enjoy írta:Ismételni tudom magamat!
Messi után ő volt a legjobb játékosunk.
Simán játszatnám Puyol helyett El Clásico-n is
Szerintem felváltva kéne játszaniuk.Rewolution5 írta:azon gondolkozom h: Piqé képes lesz-e kinyomni MIlitot??? vélemények?
Nálam Puyol az alap. És Pique/Milito a másik. Bár szerintem mindhármukat rotálni fogja Pep. A BL-ben még szerintem most Milito kezd,aztán a későbbiekben Pique.Bányász írta:Hát nem tudom de Pique nálam a "legalapabb".Szóval véleményem szerint itt inkább Puyol és Milito között lesz verseny már ha lesz.Rewolution5 írta:azon gondolkozom h: Piqé képes lesz-e kinyomni MIlitot??? vélemények?
Bár az is benne lehet,h Pep most a két rutinos rókával számol de nehezen tudom elképzelni,h Pique kimarad a csapatból hosszú távon,egézségesen.
Rewolution5 írta:azon gondolkozom h: Piqé képes lesz-e kinyomni MIlitot??? vélemények?
Hát nem tudom de Pique nálam a "legalapabb".Szóval véleményem szerint itt inkább Puyol és Milito között lesz verseny már ha lesz.Rewolution5 írta:azon gondolkozom h: Piqé képes lesz-e kinyomni MIlitot??? vélemények?
Szerintem a világ legjobb védője lenne, komolyan mondom!lui1698 írta:Zseniális, hogy ilyen hosszú kihagyás után visszatér és így játszik.
Ha belegondolok mi lett volna, ha nem sérül le?![]()
Ne feledd Puyol sem mai gyerek, egy serules/ piros lap eseten nagyon is jol jon. Most volt nemregiben, hogy alig sikerult felallitani egy epkezlab vedosort.LM10 írta:Hatalmas tényleg ahogy játszik! Maradnia kell! Ilyen hosszú kihagyás után ez dicséretes.
Remélem marad, és így Márquez kárára a mexicói távozni fog.(Puyol-Piqué alap, ugye Milito, és Csiga aki addig marad ameddig Pep)