2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az a jó hogy most már nálunk van az igazság, a világ és annak számos football szakértője már elismerte Messit. Szóval aki még mindig vitatja a tehetségét ,esetleg cr-t jobbnak tartja nála, az egyszerűen nem ért a focihoz.Az biztos, hogy a jelenkor legjobbja. Aki ezzel vitatkozik, az vagy elvakult Real drukker vagy egyszerűen szívből utálja Messit.
pont most akartam belinkelni, d látom már megtetted előttembarka írta:Ismét egy kis Messi "istenítés" az nso-on.)
http://sinkovics.blogzona.hu/archives/2 ... _pillanat/
ui.: ha már volt, sorry
OFF:PEEtör írta: Ebben kábé annyi érdeme volt a "srácnak", mint most a Zaragoza elleni fejesgóljánál.
Gyengébbek kedvéért ott volt és kész.
A védelem "munkájáról" meg ne beszéljünk. De biztos a zsenialitása, istensége miatt tudott fejelni százhatvanx centivel az 1.80-90es védők mellett.
Azért szerintem meg ne hasonlíthassuk őket össze, mivel egy jó fél évszázad van kettejük varázslata között. A maga nemében, korszakában Puskás volt a legjobb, az tény, de ki tudja, megállná-e a helyét a mai, modern labdarúgásban? Vagy Messi milyen játékot mutatna 50 évvel ezelőtt. Ez mind mind találgatás, ezért is nem favorizálom a különböző korban élő/játszó játékosok összehasonlítását.Risu92 írta:Srácok.. Barca a legjobb. Messi a legjobb. De! Puskás szintjéhez sosem fog felérni:D Ezt tartsuk figyelembe, mert magyar, és ő a legnagyobb magyar (focista) és szerintem a világon is ^^
1.Puskás
2. Messi
3. az meg kit izgat:D
Barca!!<3 ;D
És nem akarom elkiabálni, de benne sokkal nagyobb alázat van, mint Ronaldinhoban. Nem látom Messiben az eséylét sem, hogy kiégjen, de mondom nem akarom elkiabálni. CSAK ÍGY TOVÁBB MESSI!gekkodan írta:Nem vagyok egy idős ember, de láttam már játszani nagy embereket. Az 1994-es VB óta követem naprakészen a labdarúgást, ez már 16-17 év. De hozzá hasonlót még nem láttam játszani én sem. Tecnikailag, sebességben, játékintelligenciában mindenkin túltesz. Elképesztő, hogy a tehetségét mennyire zseniálisan használja és kamatoztatja, bármelyik csapatban képes lenne 50%-ot húzni 11 ember teljesítményén. Félelmetes, fenomenális. Hálát adok az égnek, hogy napról-napra láthatom és, hogy a kedvenc csapatom játékosa. Nélküle nagyon messze lennénk.
ISTEN ÁLDÁSA A KIS BOLHA, KÖSZÖNJÜK!
fcbarca0827 írta:Tessék, EZ segít, a megértésében!bottlikakos írta:öhm öhm ,barcafan0911 írta:Az még haggyán, de nem is tehetséges. Őt csak azért hiszi mindenki Istennek mert az újságok méltatják őt. Az idei 34 góljából pedig az egyik sem az ő érdeme, csupán kapott 1-2 jó passzt Ini-től vagy lefeküdtek előtte direkt a védők. A madridosok már csak tudják. Pfff.ezt most nem hallottam egészen tisztán
fcbarca0827 írta:Tessék, EZ segít, a megértésében!bottlikakos írta:öhm öhm ,barcafan0911 írta:Az még haggyán, de nem is tehetséges. Őt csak azért hiszi mindenki Istennek mert az újságok méltatják őt. Az idei 34 góljából pedig az egyik sem az ő érdeme, csupán kapott 1-2 jó passzt Ini-től vagy lefeküdtek előtte direkt a védők. A madridosok már csak tudják. Pfff.ezt most nem hallottam egészen tisztán
Risu92 írta:Srácok.. Barca a legjobb. Messi a legjobb. De! Puskás szintjéhez sosem fog felérni:D Ezt tartsuk figyelembe, mert magyar, és ő a legnagyobb magyar (focista) és szerintem a világon is ^^
1.Puskás
2. Messi
3. az meg kit izgat:D
Tessék, EZ segít, a megértésében!bottlikakos írta:öhm öhm ,barcafan0911 írta:Az még haggyán, de nem is tehetséges. Őt csak azért hiszi mindenki Istennek mert az újságok méltatják őt. Az idei 34 góljából pedig az egyik sem az ő érdeme, csupán kapott 1-2 jó passzt Ini-től vagy lefeküdtek előtte direkt a védők. A madridosok már csak tudják. Pfff.ezt most nem hallottam egészen tisztán
barcafan0911 írta:MichaaBee írta:Krisz24 írta:Jaj hagyuk már a Zaragoza "fantasztikus" védőit kicselezte uhh de isten király császár. Adjunk neki még vagy 4 aranylabdát. Nem azt mondom hogy nem nagy játékos de sztem a média is nagyon felfujja. Megnézném az angliai védők ellen mire menne. Ők nem csak néznék hogy hogy kerüli ki őket... Most kijött neki a lépés enyi.
Lúzer egy alak ez a Messi, hogy 3 meccs alatt csak 8 alkalommal jött ki neki a lépés...
Nem mellesleg a hejderohadtkeményésvilághírű védőpáros Vidic és Ferdinand se kezdett vele sokat emlékeim szerint... De legyél büszke Ronaldóra! Ő az évvégi 42 góljával már isten volt, Messi a szezon kétharmada alatt szerzett 34 góljával meg csak szerencsés fószer.![]()
Az még haggyán, de nem is tehetséges. Őt csak azért hiszi mindenki Istennek mert az újságok méltatják őt. Az idei 34 góljából pedig az egyik sem az ő érdeme, csupán kapott 1-2 jó passzt Ini-től vagy lefeküdtek előtte direkt a védők. A madridosok már csak tudják. Pfff.