Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mié?HAnonymus írta:Visszajöttem Németországból de ott hagytam a szívem egy részét...Nem mondom hogy kiszállok az egész fórumosdiból,. de hogy egy ideig kevesebb hszem lesz az is biztos...
Szerintem mi rokonlelkek vagyunk LG, nekem is mindig ezt mondogatja anyám. És néha szomorúan látom be, h teljesen igaza van.LG írta:minnél oregebb, annál hulyébb lexek)
De ha tényleg hiányzik...!!!!????redlions írta:Azért ezt nem kellene...Xavi írta:Kifestő!!! Hol vagy?Gyere nyugodtan, nekem hiányzol...![]()
Én is voltam 6.-os, csak akkor még nem volt net, úgyhogy anyámékat idegesítettem...
Azért ezt nem kellene...Xavi írta:Kifestő!!! Hol vagy?Gyere nyugodtan, nekem hiányzol...![]()
Én is voltam 6.-os, csak akkor még nem volt net, úgyhogy anyámékat idegesítettem...
Nekem ment, elsore még picit nehezen, 2.ra simán!redlions írta:Az hittem hülyét kapok.... Alig tudtam elolvasni... Fáradt lennék?Zsolti írta:Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek.
Az hittem hülyét kapok.... Alig tudtam elolvasni... Fáradt lennék?Zsolti írta:Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek.
Ööö, bocsi, most vettem észre ezt a beszélgetéstMorminho írta: Nos akkor? lenne rám szükség?![]()
Nos akkor? lenne rám szükség?Morminho írta:Szívesen írnék cikkeket megint, az angol megy, a spanyolt meg majd a mostani sulikezdéstQl kezdem tanulniEnrique írta:Kérdezd Ivánt. Meg ha mondjuk megint jön az ihlet akkor is.Morminho írta:még amikor eurobarca.uw.hu volt az oldal címe akkor én is írtam cikkeketCatalan követítésével, ICQ-n... télleg mi történt Catalannal?
Ja télleg hisz ö brazil fanMorminho írta:gondolom azt akarta ezzel mondani, h nem a szíve csücske sem a margit sem az argentín válogatot...Enrique21 írta:A margitéval?Ezt nem vágomBoixos írta:Enrique, a melegítő állat, bár nálam a margitéval vetekszik.
gondolom azt akarta ezzel mondani, h nem a szíve csücske sem a margit sem az argentín válogatot...Enrique21 írta:A margitéval?Ezt nem vágomBoixos írta:Enrique, a melegítő állat, bár nálam a margitéval vetekszik.
én még csak robogóban gondolgodok, de egy Gilera Runner-nek nem mondanék nemetRivaldinho írta:te mien motort akarsz venni? én yamaha yz-t vagy suzuki rm-et vagy ktm sx-et
Hát nekem se anyuci adja rá a pénzt,hanem megdolgoztam érte.Amugy ennyi volt a BARCA melegitöm is.De sokan hülyének tartanak se érdekel,mert imádom a BARCÁT,és az ARGENTIN válogatottat.Ennyi.Morminho írta:nekem tetszik, de én 27 ezerért ha akarnám se tudnám megvenni (: (:Enrique21 írta:http://www.kepfeltoltes.hu/view/050816/ ... ht_big.jpg
Hát akkor erröl a melegitöröl kérném ki a véleményeteket!Még a brazil drukkerekét is
nekem tetszik, de én 27 ezerért ha akarnám se tudnám megvenni (: (:Enrique21 írta:http://www.kepfeltoltes.hu/view/050816/ ... ht_big.jpg
Hát akkor erröl a melegitöröl kérném ki a véleményeteket!Még a brazil drukkerekét is