Mié?HAnonymus írta:Visszajöttem Németországból de ott hagytam a szívem egy részét...Nem mondom hogy kiszállok az egész fórumosdiból,. de hogy egy ideig kevesebb hszem lesz az is biztos...
Üzenetek mindenkinek
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
in to exile
Visszajöttem Németországból de ott hagytam a szívem egy részét...
Nem mondom hogy kiszállok az egész fórumosdiból,. de hogy egy ideig kevesebb hszem lesz az is biztos...

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Szerintem mi rokonlelkek vagyunk LG, nekem is mindig ezt mondogatja anyám. És néha szomorúan látom be, h teljesen igaza van.LG írta:minnél oregebb, annál hulyébb lexek)

------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
Nekem nem hiányzik
Habár néha jot lehet rohogni rajta
En is voltam 12, és nekem tobb eszem volt(habár nálam ez fordítva mukodik, minnél oregebb, annál hulyébb lexek
)

-
- Capitá del Barça
De ha tényleg hiányzik...!!!!????redlions írta:Azért ezt nem kellene...Xavi írta:Kifestő!!! Hol vagy?Gyere nyugodtan, nekem hiányzol...![]()
Én is voltam 6.-os, csak akkor még nem volt net, úgyhogy anyámékat idegesítettem...
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Azért ezt nem kellene...Xavi írta:Kifestő!!! Hol vagy?Gyere nyugodtan, nekem hiányzol...![]()
Én is voltam 6.-os, csak akkor még nem volt net, úgyhogy anyámékat idegesítettem...

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Nekem ment, elsore még picit nehezen, 2.ra simán!redlions írta:Az hittem hülyét kapok.... Alig tudtam elolvasni... Fáradt lennék?Zsolti írta:Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Az hittem hülyét kapok.... Alig tudtam elolvasni... Fáradt lennék?Zsolti írta:Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szimát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek.

By red
Ööö, bocsi, most vettem észre ezt a beszélgetéstMorminho írta: Nos akkor? lenne rám szükség?![]()

Mindjárt külök egy privátot...
[img:dcde76b52b]http://kepfeltoltes.hu/050814/koman-k_s_bb_al_.JPG[/img:dcde76b52b]
Nos akkor? lenne rám szükség?Morminho írta:Szívesen írnék cikkeket megint, az angol megy, a spanyolt meg majd a mostani sulikezdéstQl kezdem tanulniEnrique írta:Kérdezd Ivánt. Meg ha mondjuk megint jön az ihlet akkor is.Morminho írta:még amikor eurobarca.uw.hu volt az oldal címe akkor én is írtam cikkeketCatalan követítésével, ICQ-n... télleg mi történt Catalannal?

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Enrique21
- Capitá del Barça
Ja télleg hisz ö brazil fanMorminho írta:gondolom azt akarta ezzel mondani, h nem a szíve csücske sem a margit sem az argentín válogatot...Enrique21 írta:A margitéval?Ezt nem vágomBoixos írta:Enrique, a melegítő állat, bár nálam a margitéval vetekszik.

Köszi a felvilágositást

gondolom azt akarta ezzel mondani, h nem a szíve csücske sem a margit sem az argentín válogatot...Enrique21 írta:A margitéval?Ezt nem vágomBoixos írta:Enrique, a melegítő állat, bár nálam a margitéval vetekszik.
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
én nem vagyok híve a robogóknak mivel nem lehet megtanulni/ gyakorolni rajtuk a váltást inkább akkor a simson , de most adták el a papámék a simsonjuk azzal mentem és tudok váltani . és anyám azt mondta ha összegyűlik crossmotorra a pénzem megvehetem! szal már egy ideje gyűjtök és még kell egy "kis" pénz
én még csak robogóban gondolgodok, de egy Gilera Runner-nek nem mondanék nemetRivaldinho írta:te mien motort akarsz venni? én yamaha yz-t vagy suzuki rm-et vagy ktm sx-et

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
te mien motort akarsz venni? én yamaha yz-t vagy suzuki rm-et vagy ktm sx-et
én is motort akarok venni, de ez sajnos el lett halasztva mert én is akartam menni nyári munkára de mindenhonnan elküldtek, mert azt mondták, h csak ha elmúltam 16

- Rivaldinho
- Entrenador del Barça
szerintem nagyon yoo és talán még meg is vehetném de! sajna motort akarok venni szal most elképzelhetetlen!
- Enrique21
- Capitá del Barça
Hát nekem se anyuci adja rá a pénzt,hanem megdolgoztam érte.Amugy ennyi volt a BARCA melegitöm is.De sokan hülyének tartanak se érdekel,mert imádom a BARCÁT,és az ARGENTIN válogatottat.Ennyi.Morminho írta:nekem tetszik, de én 27 ezerért ha akarnám se tudnám megvenni (: (:Enrique21 írta:http://www.kepfeltoltes.hu/view/050816/ ... ht_big.jpg
Hát akkor erröl a melegitöröl kérném ki a véleményeteket!Még a brazil drukkerekét is
nekem tetszik, de én 27 ezerért ha akarnám se tudnám megvenni (: (:Enrique21 írta:http://www.kepfeltoltes.hu/view/050816/ ... ht_big.jpg
Hát akkor erröl a melegitöröl kérném ki a véleményeteket!Még a brazil drukkerekét is