69. hely asszem

A csiplíderrel csaptam össze,neki 5200 körül,nálam 4500 kredit.(60/120 vak)
KJ kézben,hív 480-CALL.Flop-10,K,5.Hív 1300-CALL.Turn-7.Hív-ALL IN-CALL. Nála persze KQ. River meg egy kettes.
Ez van...
Nem bosszankodok! Csak tudod nagyon vártam már, hogy így 98%-os Barca fanatikusokkal meccselni, és mind magyarral... Egész nap erre vártam, most meg ...Capon írta:ne bosszankodjatok, ezt a lapot osztották nekünk![]()
Legalább a győztest lehetsz szívatni, hogy ha mi is ott lettünk volna akkor...
Most néztem meg a levelet amit küldtem. 8.-án küldtem el, és utánna sorba jöttek azok a levelek, hogy holnap pokerverseny stb... Vicc..espa11 írta:Lósz.. ! Én is elküldtem a mailt már rég. Azt semmi. faca
Erre gondoltam, köszi, mert a Poker TH egyből kidob teljesen, bár az nem pénzes, illetve a Party Poker is indít olyan asztalokat, ahol ez nincs meg. Ez esetben előre is elnézést az esetleges megvárakoztatásokért.kennyke04 írta:nem tom, mit értesz pontosan szétkapcsolás elleni védelem alatt?ElBartimaeus írta:Én fogok de az nagyon érdekelne, hogy a bwinen mennyire van szétkapcsolás védelem? A gépem elkezdett bénázni és néha csak úgy kikapcsol magától. Nem volna jó, ha most is így járnék játék közben.különben annyi, hogy "lejár az időd" lényegébe és kiülsz, minden lapot eldobsz rögtön, ha vak vagy csak akkor "dobsz" ha megemelik a tétet. Sok sikert Mindenkinek előre is
nem tom, mit értesz pontosan szétkapcsolás elleni védelem alatt?ElBartimaeus írta:Én fogok de az nagyon érdekelne, hogy a bwinen mennyire van szétkapcsolás védelem? A gépem elkezdett bénázni és néha csak úgy kikapcsol magától. Nem volna jó, ha most is így járnék játék közben.
Valszeg én semCapon írta:Hát a jelek szerint én sem fogok ma pókerezni
detto. csak én 8-án küldtem a mailt....szajko írta:Én nekem azt írja, hogy nincs belépőjegyem...pedig bőven időben küldtem még el az adataimat(16.-án). Mondhatom szép...![]()
Pedig kitudja még lehet meg is nyertem volna.
Az a jobbik eset, sajnos nekem még a verseny sem jelenik meg..szajko írta:Én nekem azt írja, hogy nincs belépőjegyem...pedig bőven időben küldtem még el az adataimat(16.-án). Mondhatom szép...![]()
Pedig kitudja még lehet meg is nyertem volna.
Már, sehogy.bokrisz90 írta:Hellosztok.én azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet belépőt kapni a holnap esti bwin versenyre??
válaszokat előre is köszönöm
Így előre elmondani, hogy mi a jó lap és mi a rossz, elég nehéz. Igazából sok dologtól függ:Skeraj írta:Sziasztok!
Most kaptam rá a pókerezésre,de még igen csak hiányos a tudásom!Olyat szeretnék kérdezni h nem tudtok-e olyan oldalt amin meg tudom h mik a legjobb lapok kezdéskor amit osztanak!Mert kerestem neten de ott csak olyat találtam h a lapok erőssége:magas lap;pár...!Ha tudtok valamit akkor előre is köszi!
Hát figyi én sem vagyok egy nagy pókeres, nem vagyok profi...Skeraj írta:Kösz!Igen erre gondoltam de mondjuk jó az h pl van K;7-esem az jó? vagy hogyha nem párba vannak akkor mit kell nézni h egyszínüeke vagy h mennyire vannak közel egymáshoz.Ha nem tul nagy kérés ezt is el mondanád!Elöre is köszS.Agüero írta: Nem biztos, hogy jól értettem a kérdést de a legjobb lapok amit kaphatsz:
AA KK QQ JJ 1010 99 stb.. 22-ig.
Érted?
Ász pár, Király pár Dáma pár Jumbó pár 10es pár ...
Ezek a legjobb lapok amiket kaphatsz kézbe.
![]()
Remélem sikerült segítenem, ha nem bocs